Ray-Ban Rb4171 60028g 54 Güneş Gözlüğü

2.300,74 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
3.980 TL
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
3.934 TL
Kargo Bedava
3.970 TL
Kargo Bedava
4.125 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ray-Ban Rb4171 60028g 54 Güneş Gözlüğü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendyol Satıcı Ünvanı: DSM GRUP DANIŞMANLIK İLETİŞİM VE SATIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 3130557669
    Bu ürün Trendyol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RAY- BAN RB 4171 6002/8G 54-18

Ürün Özellikleri

  • Ekartman 54
  • Cam Materyali UV400
  • Çerçeve Materyali Plastik
  • Cam Tipi Degrade
  • Çerçeve Formu Damla
  • Cam Renk Füme
  • Çerçeve Renk Gri
  • Çerçeve Tipi Çerçeveli
  • Renk Beyaz
  • Desen Düz
Geri Bildirim Ver

Ray-Ban Unisex Güneş Gözlüğü ile Kombinler Tamam

Unisex güneş gözlüğü RB4171 60028G 54 gözlerin UV ışınlarından korunması için sıklıkla kullanılan bir aksesuardır. Koyu camlarla üretilen güneş gözlükleri, güneşin zararlı ışınlarından gözlerin zarar görmemesi için önemli bir katkı sağlamaktadır. İnsanlar güneşten korunmanın yanı sıra estetik amaçlar doğrultusunda da güneş gözlüğü kullanırlar. Güneşten etrafa saçılan UV ışınları, insan sağlığını tehlikeye atan bir ışındır. Son birkaç yıl içerisinde artan hava kirliliği nedeniyle ozon tabakasının incelmeye devam etmesi, dünya yüzeyine daha fazla zararlı ışınların gelmesine neden oluyor. Rayban unisex güneş gözlüğü bu zararlı ışınlardan korunmak ve oldukça şık görünmek için sıklıkla kullanılan bir aksesuar oluyor. Gözlerde büyük zarara yol açılmaması için güneş gözlükleri kullanımı son derece önemli olur.

  • Güneşten Gelen Işınlara Karşı Koruma
  • Özel Çerçeve Tasarımı
  • Günlük Kullanım

Rayban Güneş Gözlüğü ile Göz Sağlığını Korumak

Rayban Güneş Gözlüğü ile Göz Sağlığını Korumak

Güneş gözlüğü kullanımı sayesinde gözlerin sağlıklı olmasını sağlamak mümkündür. Bu noktada yapılan araştırmalar, göz sağlığını koruma alanında güneş gözlüğü kullanımının oldukça etkili olduğunu söylüyor. Özellikle bahar ve yaz aylarında güneşin etkisi daha fazla olacağı için, bu dönemlerde güneş gözlüğü kullanım oranı daha da artmaktadır. Bu sebepten dolayı da güneş gözlüğü seçimi yapılırken insanların dikkatli davranmaları ve doğru tercihler yapmaları önemli olur. İnsanların sadece modelini beğendikleri için değil güneş gözlüğünün kaliteli olarak üretildiğinden emin oldukları ürünleri kullanmaları tavsiye edilir. Bu noktada, Rayban rb4171 pek çok farklı konuda insanların kolaylık sağladıkları bir ürün haline gelmiştir. Rayban gözlük rb4171 farklı tasarımı ile insanların yapmış oldukları kombinlerle de uyum sağlar. Tasarım açısından özel tasarımcılar tarafından üretilen bu güneş gözlüğü, dışarıdan bakıldığında da etkileyici gözükmektedir.

Rayban Güneş Gözlüğü Kullanımı

Rayban Güneş Gözlüğü Kullanımı

Güneş gözlüğünün kullanımı göz sağlığı için oldukça avantajlı olsa da bu noktada insanların dikkat etmeleri gereken konular da bulunur. Rayban unisex güneş gözlüğü siyah kullanan kişilerin, gözlüğü en iyi şekilde muhafaza etmeleri de önerilir. Gözlük kapları, güneş gözlüklerinin düşmesi ya da dışarıdan bir maddenin teması durumlarında da koruyucu görevi üstlenirler. Bu nedenle de güneş gözlüğünün kullanılmadığı zamanlarda, baş üstünde ya da pantolon cebinin içerisinde tutulması tavsiye edilmeyen bir durumdur. Aynı zamanda güneş gözlüğü satın almak isteyenlerin, gözlüğün camının kirpiklere temas etmemesine de önem vermeleri gerekir. Güneş gözlüğünün kişinin yüzüne tam oturması kullanışlılık açısından önemli olur. Güneş gözlüğü kullanmak isteyenler unisex güneş gözlüğü RB4171 yorum incelemesi yaparak, kullanan kişilerin yaşadıkları deneyimleri de öğrenebilirler. Güneş gözlüklerinde çerçeve tasarımları da oldukça önemlidir.

Rayban Unisex Güneş Gözlüğü RB4171 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Rayban Unisex Güneş Gözlüğü RB4171 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Unisex güneş gözlüğü RB4171 fiyatı ürünü satın almak isteyenlerin en çok merak ettiği konulardan bir tanesi oluyor. Bu noktada insanların kesinlikle doğru ürünler tercih etmeleri ve daha sonrasında fiyatlarına odaklanmaları gerekir. Ray ban rb4171 fiyat olarak sağladığı birçok farklı avantajın yanında oldukça uygun olmaktadır. Güneş gözlüğü satın alırken incelenen özelliklerden bir tanesi de cam rengi oluyor. Güneş gözlüklerinin cam renklerinin farklı olmalarının taşıdıkları bazı anlamlar da bulunuyor. Ancak, güneş gözlüğünün cam renklerinin farklı olması göz sağlığına etki eden bir durum değildir. Unisex güneş gözlüğü RB4171 tercihinde de renk seçiminden önce göz sağlığına etkisi ve modaya uygun tasarımları ile ön plana çıkmaktadır. Güneşin zararlı ışınlarından koruyan güneş gözlüklerini Trendyol’da unisex güneş gözlüğü RB4171 satın al seçeneğini tıklayarak satın alabilirsiniz.