RAZER Huntsman Mini Purple Switch İngilizce Mekanik Rgb Oyuncu Klavyesi

2.399 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

RAZER Huntsman Mini Purple Switch İngilizce Mekanik Rgb Oyuncu Klavyesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknortak Satıcı Ünvanı: TEKNORTAK BİLİŞİM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836085756100001 Vergi Kimlik Numarası: 8360857561
    Bu ürün Teknortak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Siyah ve beyaz renk seçenekleri 100 milyon tuş basım ömürlü Razer Optik Switchler (Red Linear Optik ve Mor Clicky Optik Switch seçenekleri) Numpad kısmı, yön ve fonksiyon tuşları bulunmayan %60 Compact form faktör Doubleshot PBT tuş takımı ve Standart alt tuş sırası ile farklı tuş takımlarıyla kolay uyum 16.8 milyon renk destekli Razer Chroma RGB aydınlatma Çıkarılabilir USB Type-C kablo ve Sağlam aluminyum kasa Razer Synapse 3 yazılım desteği, kullanım sırasında makro kaydetme imkanı Hybrid onboard hafıza ile 5 adet dahili profil

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Aydınlatma Var
  • Numerik Tuşlar Yok
  • Multimedya Tuşları Yok
  • Tuş Düzeni Yok
  • Klavye Dili Yabancı Dil
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • RGB Aydınlatma Var
  • Bilek Desteği Yok
  • Switch Türü Mekanik
Geri Bildirim Ver

RAZER 22.0367 Huntsman Mini Purple Switch İngilizce Mekanik RGB Oyuncu Klavyesi

Razer Huntsman mini purple switch İngilizce RGB gaming klavye şık tasarımı ile ilgi çeken özel bir oyuncu ekipmanıdır. Yüksek performans ile çalışan ürün, oyunlar sırasında daha etkin bir kullanım vadeder. Cihaz mini bir tasarıma sahiptir ve bu kompakt dizaynı sayesinde kolaylıkla taşınabilir. Fazla yer kaplamadığı için depolanması da kolaydır. Razer Huntsman RZ03 klavye, kablolu bir tasarıma sahiptir. Ürünün kablosu istendiği zaman pratik bir şekilde çıkarılabilir. Klavyenin Type-C tipindeki kablosu istenildiğinde değiştirilebilir. Bu özellik aksesuarın kullanım ömrünü büyük ölçüde uzatır. Razer Huntsman mini purple switch RGB oyuncu klavyesinin genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Klavye Dili: ABD Uluslararası Q
  • Switch Tipi: Razer Optical purple
  • Aydınlatma Tipi: RGB

Razer Huntsman Mini Oyuncu Klavyesinin Özellikleri

Razer Huntsman Mini Oyuncu Klavyesinin Özellikleri

Razer Huntsman mini purple switch İngilizce RGB gaming klavye oldukça gelişmiş bir teknik tasarıma sahiptir. Oyunculara yönelik olarak tasarlanmış olan model, çalışırken düşük tepkime süresi ile yüksek performans sağlar. Komutları hızlı bir şekilde algılayıp yanıt oluşturan Razer Huntsman, aynı zamanda purple switchleri ile hoş bir dokunma hissi yaratır. Cihaz, RGB LED ışıklara sahiptir. Bu renkli ışıklar ürüne görsellik katarak tasarımı tamamlar. RGB ışıklar sayesinde klavye diğer oyuncu ekipmanları ile kolaylıkla uyum sağlar. Cihaz Razer Synapse uygulaması üzerinden kontrol edilebilir. Ayrıca klavye üzerindeki F tuşlarıyla da çeşitli aydınlatma ayarları yapılabilir. Bu özelleştirme seçenekleri, oyun türüne ve kullanıcıya göre cihazı kişileştirme imkânı tanır. Razer Huntsman mini oyuncu klavyesi, Amerikan tarzı Q tuş dizilimine sahiptir. Ürünün üzerinde Türkçe karakterler bulunmaz.

Razer Huntsman Mini Purple Switch RGB Klavye Kullanışlı mıdır?

Razer Huntsman Mini Purple Switch RGB Klavye Kullanışlı mıdır?

Razer Huntsman mini purple switch İngilizce RGB gaming klavye kullanışlılığı ön plana çıkaran bir tasarıma sahiptir. Normal modellere göre çok daha küçük boyutlara sahip olan ürün, mini klavye grubunda yer alır. Bu sayede çanta içerisine kolayca sığabilir. Ürün aynı zamanda çıkarılabilir kabloya sahiptir. Type-C tipi kablo, pek çok farklı cihazla uyumludur ve ürünü taşınmak istediğinizde rahatlıkla çıkarılabilir. Razer Huntsman mini purple switch RGB oyuncu klavyesi, özellikle bilgisayar üzerinden oyun oynayan ve gün içinde aktif olan kişiler için idealdir. Razer Huntsman mini purple switch klavyeye kullanışlılık kazandıran bir diğer özellik ise ayarlanabilen tasarımıdır. Kullanıcılar, klavye üzerinden kısayol tuşları belirleyebilir ve RGB aydınlatma renklerini seçerek pek çok işlemi yapabilir.

Razer Huntsman Mini İngilizce Mekanik Klavye Dayanıklı mıdır?

Razer Huntsman Mini İngilizce Mekanik Klavye Dayanıklı mıdır?

Razer Huntsman mini purple switch İngilizce RGB gaming klavye oldukça dayanıklı bir tasarıma sahiptir. Ürünün dış kısmı alüminyum malzemeden üretilir. Bu dayanıklı materyal yoğun kullanımlarda bile herhangi bir deformasyon oluşmasını önler. Klavyenin dış kısmında kullanılan parlak görünümlü kaplama da son derece dayanıklıdır. Bu sayede tuşlarda herhangi bir silinme ve renk kaybı yaşanmaz. Klavyenin bağlantı kablosunda ise dayanıklılığı artırmak için örgü tekniği tercih edilir. Bu tasarım kabloyu bükülmeye bağlı kırılmalara karşı korur. Üründe kullanılan Razer optik purple switchler de son derece dayanıklıdır. 100 milyona kadar basım ömrü bulunan bu switchler, yoğun çalışmada bile performansını yitirmez. Bu özellikler klavyenin kullanım ömrünü uzatır. Dilerseniz ürünün dayanıklılığı ile ilgili değerlendirmeleri incelemek için Razer Huntsman mini purple switch İngilizce RGB gaming klavye yorumlarına göz atabilirsiniz. Ardından bu kaliteli klavyeyi Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.