RAZER Kraken X Usb Oyuncu Kulaklığı

589,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

RAZER Kraken X Usb Oyuncu Kulaklığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CASETAG TURKEY Satıcı Ünvanı: CASETAG GLOBAL ELEKTRONİK OYUN İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0203076948800001 Vergi Kimlik Numarası: 2030769488
    Bu ürün CASETAG TURKEY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Windows 10 64bit işletim sistemi ile birlikte 7.1 surround ses desteği sunar. Hafızalı köpük dolgulu kulak yastıkları ile daha rahat kullanım ve daha iyi ses izolasyonu Yumuşak dolgulu kafa bandı Tüm kulak ve kafa şekilleriyle rahat uyum sağlayan tasarım Bükülebilir cordiod mikrofon ile kristal netliğinde sesli iletişim Özel ayarlanmış 40mm sürücüler Kulaklıklar üzerinde yeşil ledli Razer logosu Kulaklık üzerinde ses açma/kapama ve mikrofon mute kontrolleri KulaklıklarFrekans Aralığı: 20 Hz – 20 kHzEmpedans: 32 ? @ 1 kHzHassasiyet (@1 kHz): 106 dBSürücüler: 40 mm, with Neodymium magnetsKulak yastığı iç çapı: 65 x 44 mmBağlantı: USB DigitalKablo Uzunluğu: 2.0 m / 6.56 ft.Yaklaşık Ağırlık: 275 g / 0.60 lbsOval Kulak Yastıkları: Tüm kulağı kaplayacak şekilde tasarlanmıştır MikrofonFrekans Aralığı: 100 Hz – 10 kHzSinyal - gürültü oranı: ? 55 dBHassasiyet (@1 kHz): -42 ± 3 dBSes alma şekli: Unidirectional ECM boomKulaklık Üzeri KontrollerSes açma ve kısmaMikrofon Mute

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Kablo Uzunluğu 1-2 m
Geri Bildirim Ver

Razer Kraken X USB Oyuncu Kulaklığı

Oyuncular için oldukça önemli bir ekipman olan kulaklıkların özellikleri ve kalitesi dikkat edilmesi gereken unsurlarıdır. Özellikle oyun oynarken seslerden verim almak ve dış ortam seslerinden soyutlanmak için kulak üstü kulaklıklar tercih edilir. Kulaklıklar müzik dinleme, oyun oynama, film veya video izleme gibi birçok amaçla kullanılabilir. Konforlu ve donanımlı bir ürün olan Razer Kraken X USB oyuncu kulaklığı dikkat çeken tasarıma sahiptir. Teknik ve tasarım özellikleri sizi tatmin etmesi için özenle seçilen oyuncu kulaklığı tüm sesli aktivitelerde ses performansını üst düzeyde tutar. Razer oyuncu kulaklığı oyuncu ve yayıncılar için gerekli tüm özellikler dikkate alınarak tasarlanır. Herkese hitap eden görünümü ve kaliteli ses performansıyla Razer kulaklık, oyun oynama deneyimini tamamlar.

  • Gürültü önleme özelliği
  • Uzun ve dayanıklı kablo
  • Sesli iletişim

Şık Razer Kraken X 7.1 Kablolu Siyah Gaming Kulaklık

Şık Razer Kraken X 7.1 Kablolu Siyah Gaming Kulaklık

Oyuncu kulaklıklarında arayacağınız özellikler düşünülerek tasarlanan Razer Kraken X USB size gerçekçi bir oyun deneyimi sunar. Kulak üstü kulaklıklarda çok yaşanan sorunlardan biri kulaklarda ağrı hissidir. Razer Kraken X USB 7.1 kulaklığın yumuşak ve hafızalı dolgu teknolojisine sahip kulak yastıkları vardır. Bu sayede uzun süre kullandığınızda kulaklarınızda ağrı yaşamanızı engelleyerek konforlu hissetmenizi sağlar. Kulak mesafiniz ve kafa boyutunuza göre ayarlayabileceğiniz kulak bantları ile size uygun şekilde kullanım imkanı sağlar. 130 cm uzunluğunda dayanıklı malzemeden üretilen kablosu vardır. Ürün kaliteli malzemesiyle kablonuzun aşınma ya da hasar görmesini önlerken uzunluğuyla da rahat hareket edebilme imkanı sunar. Razer Kraken X 7.1 kablolu siyah gaming kulaklık ayarlanabilir harici bir mikrofona sahiptir. 20 Hz - 20 kHz frekans aralığıyla üretildiği için oyun sırasında arkadaşlarınızla etkili bir şekilde iletişim kurabilirsiniz.

Razer Kraken X USB 7.1 Surround Kulaklık Avantajları

Razer Kraken X USB 7.1 Surround Kulaklık Avantajları

Kulaklığınızın üzerindeki kontrol tuşları ile sesi artırma, azaltma, tamamen kapatma veya mikrofon susturma işlemlerini anında yapabilirsiniz. Ayrıca hafif yapısı ve tüm kulağınızı kaplayan kulak yastıklarıyla uzun saatler kullanımda etkili, rahat bir deneyim sunar. Kraken X USB oyuncu kulaklığı oyun sırasında dış alan seslerini oldukça azaltan gürültü önleme özelliğiyle eğlencenizi üst seviyelere taşır. Razer Kraken X USB 7.1 surround ses teknolojisine sahiptir. Ses performansınızı bu sayede benzersiz bir düzeye getirir. 20 Hz - 20 kHz frekans aralığı ve 113 dB ses hassasiyetiyle oyun oynarken güçlü ses iletimi sağlar. Ürün ayarlanabilir kulak yastıkları, mikrofonu ve kontrol tuşlarıyla yapmak istediğiniz işlemleri de kolaylaştırır. Oyun oynarken tüm odağınızı oyuna toplayabilmek ve dış seslerin sizi rahatsız etmesini önlemek için etkili ses izolasyonu ile de avantajlı bir üründür.

Razer Kraken X USB Oyuncu Kulaklığı Tasarımı

Razer Kraken X USB Oyuncu Kulaklığı Tasarımı

Etkili özelliklerinin yanında dikkat çeken tasarımıyla ilginizi çekecek olan Razer Kraken, fonksiyonel bir üründür. Kulak bölümlerinin üstünde yeşil Razer logosuyla estetik bir görünüme sahiptir. Razer Kraken X USB 7.1 surround gaming kulaklık 3.5 mm konnektör ve 130 cm’lik kablosuyla siyah renkli sade ve şık görünümlüdür. Kafa ve kulak boyutlarının tamamını desteklemek için ayarlanabilir şekilde tasarlanır. Bükülebilir cordiod mikrofonuyla da rahat ve net sesli iletişim sağlar. Kafa bant kısmında yumuşak dolgu kullanılır bu sayede uzun süre kullandığınız zamanlarda bile rahatsız etmez, konforunuzu sürdürür. Hafızalı köpük dolgularla tasarlandığı için konforu üst düzey hale getirerek kafa ve kulak yapınıza göre şekillenir. Razer Kraken X USB oyuncu kulaklığı fiyatlarına Trendyol üzerinden ulaşabilir ve dilediğiniz zaman satın alabilirsiniz. Dilerseniz Razer Kraken X USB 7.1 surround gaming kulaklık yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha detaylı fikir edinebilirsiniz.