RCR Fusion Su Kadehi 250 Ml 2'lı Set

299,99 TL
(150 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

RCR Fusion Su Kadehi 250 Ml 2'lı Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AccolinkOnline Satıcı Ünvanı: SELİM YUNA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5224612848200015 Vergi Kimlik Numarası: 9840183737
    Bu ürün AccolinkOnline tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN BİLGİSİ Ebat : Yükseklik: 21,1 cm x Çap: 8,7 cm Kapasite / Hacim : 250 ml Tedarik Süresi : Ortalama 3-5 iş günüdür. Renk : Şeffaf Ürün Yapısı : Kristal Ağırlık : 1,5 kg Koleksiyon / Seri : Fusion *RCR Fusion serisinin bir parçası olan, adını geleneksel kristal kadeh tasarımları ile akışkan çizgilere sahip modern kadeh tasarımlarının bir füzyonu olmasından alan bu su kadehleri vereceğiniz davetlerde su ve diğer içecek sunumlarında keyifle kullanılabilir. *Uzun ve nazik bir görünüşe sahip olan, şeffaflığı ve elde ağırlığı ile kalitesini ilk anda hissettiren bu şık ürün lüks cam kadeh koleksiyonunuz için ilk günden mükemmel bir tamamlayıcı ürün olacak ve sizlere uzun yıllar hizmet verecektir. *Ürünün şıklığını yansıtan 2'lı kutusu ile yeni evli çiftlere, yeni bir eve taşınan dostlarınıza ve stil sahibi cam ürünlere ilgi duyan herkese verilebilecek harika bir hediyedir. *Her biri 250 ml kapasiteye sahip bu kadehler RCR'nin patentli ve makinede yapılacak yıkamalara karşı son derece dayanıklı olan özel formüllü Luxion EcoCrystal adlı malzemesinden üretilmiştir
  • dolayısıyla ürünün temizliği son derece basittir. Kristal bardak programı kullanılarak bulaşık makinesinde yıkanabilir. Ürün talimatlara uygun şekilde yıkandığında 4000'i aşkın yıkama için ilk günkü parlaklığını korur. *RCR Crystal 50 yılı aşkın süredir İtalya'nın Toskana bölgesinin kalbinde bulunan Siena'daki fabrikasında seri ve el yapımı Kristal Cam Ürünleri üretmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Ürün Tipi Kırmızı Şarap Kadehi
  • Parça Sayısı 2 Parça
Geri Bildirim Ver