Real Techniques Custom Complexion+ Concealer Fırça 1899

719 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Real Techniques Custom Complexion+ Concealer Fırça 1899

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozmela Satıcı Ünvanı: CEVHER KOZMETİK VE SAĞLIK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0206070431500020 Vergi Kimlik Numarası: 2060704315
    Bu ürün Kozmela tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Custom Complexion+ Concealer Fırça 079625018998 Real techniques custom complexion fırça ile makyaj rutininize yeni bir boyut katın ve basit bir çevirme ile kapatıcılığı kontrol altına alın kapatmak için çevirin ve gitmeye hazırsınız - Min seviyesi doğal ve şeffaf bitiş - Mid seviyesi eşit dağılmış kusursuz bir cilt- Max seviyesi kusursuz tam kapatıcılık

Ürün Özellikleri

  • Tip Tekli
  • Fırça Tipi Fondöten Fırçası
  • Kıl Tipi Doğal
Geri Bildirim Ver

Real Techniques 1899 Custom Complexion Concealer Fırça

Makyaj ürünleri, gün boyu kalıcı etki için çeşitli aletler ve yöntemler ile uygulanır. Tüm cildi kusursuz ve hoş bir görünüme kavuşturma amacı taşıyan fondötenler, Real Techniques Custom Complexion fırçayla doğal bir şekilde sürülebilir. El veya süngerlerle yapılan uygulamalarda sık karşılaşılan dalgalı ve pütürlü görüntü, Real Techniques fırçayla ortadan kalkar. Kaliteli materyallerden üretilen fondöten fırçası hem uygulamayı oldukça kolaylaştırır hem de geride pürüzsüz bir doku bırakır. Bu ürün, özellikle doğal görünümlü makyajlara zemin oluşturmak için ideal özelliktedir. Fırça kıllarının farklı boyutlarda ayarlanabilmesi makyajlara profesyonel bir hava katar.

  • Fonksiyon: Kapatıcı ve fondöten uygulama
  • Materyal: Ultra yumuşak sentetik kıllar
  • Boyut: Max, mid ve min olmak üzere üç farklı kıl uzunluğu

Real Techniques Fırça’nın Genel Özellikleri Nelerdir?

Real Techniques Fırça’nın Genel Özellikleri Nelerdir?

Real Techniques Custom Complexion makyaj fırçası, üçü bir arada özelliğiyle öne çıkar. Renkli nemlendirici, kontür ve fondöten uygulamaları, tek ürünle gerçekleştirilebilir. Custom Complexion, üç ayrı ürünü de konforlu bir şekilde uygulamak için ihtiyaç duyulan kaliteli kıllara sahiptir. Ultra yumuşak yapısı sayesinde ürün, çoğu fırçayla uygulama sırasında yaşanan gerginlik hissini ortadan kaldırır. Pürüzsüz bir hisle cildinizin üzerinde kayıp giden kıllar, tüm kozmetik ürünlerin eşit dağılmasına yardımcı olur. Kremsi formdaki tüm ürünleri eşit ve kontrollü bir şekilde yayan fırça, kaliteli ve dayanıklı üretimi nedeniyle kıl dökülmesini de engeller. Bu sayede makyajı bitireceğiniz sırada cildinize yapışan fırça kıllarından kurtulmuş olursunuz. Real Techniques Custom Complexion fırça, üç farklı uzunluk seçeneğiyle de oldukça beğeni kazanır.

Real Techniques Concealer Fırçası Kaliteli midir?

Üç farklı kademe arasında geçiş yapma imkânı veren Custom Complexion fırça, uzun süre kullanılabilir. Dayanıklı plastik materyalden üretilen sap, uygulamayı büyük oranda kolaylaştırır. Sap tasarımı, avuç içine oturarak makyaj yapmayı pratik hâle getirir. Ultra yumuşak sentetik kıllar ise hem sağlık hem de uzun süreli kullanım için idealdir. Pürüzsüz bir his yaratan özel fırça kılları, tüm ürünleri kısa sürede cildinize yayarak uzman bir dokunuş katar. Yumuşak dokusu ile fondöteni etkili bir şekilde yayan fırça, kıl dökmemesi nedeniyle cilt üzerinde temiz ve kolay uygulama imkânı verir. Real Techniques Custom Complexion brush, uygun fırça temizleyicilerle kozmetik kalıntılarından arındırılabilir. Farklı kademeler arasında geçiş yapılmasını sağlayan iç mekanizması ise son derece dayanıklıdır.

Real Techniques Custom Complexion Fırça Kullanışlı mıdır?

Real Techniques fırça fondöten, kontür, kapatıcı gibi kremsi makyaj ürünlerinde oldukça kullanışlıdır. Bu ürün, özel olarak geliştirilen kıl tasarımı ile tüm makyaj malzemelerini cilt üzerinde eşit ve homojen yaymaya yardımcı olur. Üç farklı fırçanın görevlerini tek başına yerine getiren Real Techniques Custom Complexion, yerden ve zamandan da tasarruf etme imkânı verir. Küçük boyutuyla yer kaplamayan bu ürünün kıl uzunluğu, farklı makyaj uygulamalarına göre sap kısmından kolayca ayarlanabilir. Sap kısmında bulunan kaydırmalı çıtçıt sayesinde üç ayrı uzunluk arasında geçiş yapılabilir. Bunun yanında çıtçıt son kademeye getirilerek fırçayı tamamen kapatmak da mümkündür. Üç farklı özelliği bir arada barındıran fırça, bu sayede hijyenik ve güvenli bir şekilde çantada taşınabilir. Böylece makyajınızı tazelemek istediğiniz her an, farklı ekipmanlara gerek kalmadan pratik uygulamalar yapabilirsiniz. Real Techniques Custom Complexion yorumları, ürünün pratikliği ve kalitesi hakkında detaylı bilgiler içerir. Profesyonel görünümlü pratik makyajlar yapmak için bu ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.