Real Techniques Rt-1786 Everyday Essentials Makyaj Fırça Seti

661,70 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
738,65 TL687 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
550 TL'ye %6 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
869,54 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Real Techniques Rt-1786 Everyday Essentials Makyaj Fırça Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: pedocom Satıcı Ünvanı: GÜDÜL KARDEŞLER GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0413002268800015 Vergi Kimlik Numarası: 4130022688
    Bu ürün pedocom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Makyaj ürünlerinizi homojen şekilde dağıtmanıza yardımcı olur Real Techniques Face Expert 200 / Yüz Fırçası:Likit ve krem yapıdaki makyaj ürünlerinizi homojen şekilde dağıtmak için geliştirilmiştir Fondöten, BB krem gibi ten makyaj ürünlerinizi uygulamanıza yardımcıdır Real Techniques Everyday Essential makyaj fırçası seti içeriğinde 4 fırça ve 1 adette makyaj süngeri yer almaktadır Temel makyaj fırçaları ile hazırlanan bu fırça seti ile tüm makyajınızı tamamlayabilirsiniz En sevilen makyaj fırçaları yeni tasarımları ve renkleri ile bu sette yanyana! Makyaj Fırça Setinde Yer Alan Ürünler:Real Techniques Miracle Complexion Sponge / Mucize Makyaj Süngeri,İkonikleşen ve en sevilen Real Techniques makyaj süngeri! Krem ve likit yapıdaki ten makyajı ürünleri için geliştirilmiş makyaj süngeridir Yumuşak ve farklı tasarımı ile kolay kullanım imkanı sunar Çift taraflı yapısı ile yüzünüzdeki geniş ve dar alanlara en iyi şekilde uygulama yapabilirsiniz Süngerin sivri ucu ile göz ve burun çevrenize uygulama yapabilir, geniş tarafı ile de alın, yanak ve çene bölgenize uygulama yapabilirsiniz Real Techniques Blush 400 / Allık Fırçası:Konik, yumuşak fırça kıllarından oluşur Pudra ve allık uygulamalarınız için hazırlanmış makyaj fırçasıdır Makyaj ürününüzü cildinizde pürüzsüz ve eşit şekilde dağıtmanızı sağlar Real Techniques Deluxe Crease 300 / Far Karıştırma FırçasıKısa ve yoğun kıl yapısı ile hazırlanmış karıştırma fırçasıdır Toz ve krem yapıdaki göz farları için tasarlanmıştır Göz makyajınızı yaparken göz farınızı karıştırmanıza yardımcı olur Real Techniques Setting 402 / Aydınlatıcı FırçasıYumuşak ve kabarık fırça kıllarından oluşur

Ürün Özellikleri

  • Tip Set
  • Fırça Tipi Aydınlatıcı Fırçası
  • Kıl Tipi Doğal
Geri Bildirim Ver

Real Techniques Makyaj Fırça Seti Everyday Essentials

Real techniques makyaj fırça seti cilt bakımınız için gösterdiğiniz hassasiyete ve ilgiye karşılık vererek tatmin edici bir kullanım sağlar. Bu setin içerisinde dört adet fırça ile bir adet makyaj süngeri bulunur. Sette bulunan ürünler; allık, fondöten, far ve aydınlatıcı gibi farklı ürünleri yüze uygulamak için kullanılabilir. Markanın bu seti, istediğiniz görünüme kavuşmanız adına gerekli araçları size sunar. Set içinde bulunan allık fırçası, allıkların cildinizde pürüzsüz ve eşit düzeyde dağılmasını sağlar. Far fırçası, farların renk geçişlerini yumuşatarak gözünüze derinlik katar. Aydınlatıcı fırçası, sizi canlı ve enerjik gösterir. Dilediğiniz ten ürününü uygulamak için kullanabileceğiniz yüz fırçası, lekelerin etkisini azaltıp cildinizi yumuşatır. Güzellik malzemelerinin vazgeçilmezi makyaj süngeriyle, makyaj ürünlerini yüzünüze kolaylıkla uygulayabilirsiniz.

  • Kaliteli ve dayanıklı kıl üretimi
  • Çok amaçlı kullanım
  • Şık tasarım

Kullanışlı Real Techniques Makyaj Fırça Seti Özellikleri

Kullanışlı Real Techniques Makyaj Fırça Seti Özellikleri

Real Techniques Everyday Essentials makyaj fırça seti kullananlar, ürünlerin performansından memnun kalır. Sevilen makyaj fırçaları, farklı tasarımları ve renkleriyle bu sette bulunur. Allık uygulamak için ideal tasarıma sahip aparat; konik şekilli ve yumuşak fırça kıllarından oluşur. Şık tasarımıyla Everyday Essentials makyaj fırça setinin dikkat çeken aparatları arasında yer alır. Far karıştırma ürünü, kısa ve yoğun bir kıl yapısına sahiptir. Farklı yapılardaki göz farlarını karıştırmak için uygundur. Aydınlatıcı uygulama ürünü, yumuşak ve kabarık kıllardan meydana gelir. Toz makyaj ürünlerini bu ürünü kullanarak yüzünüze uygulayabilirsiniz. Yüz fırçasının yoğun bir kıl biçimi vardır. Fondöten, BB krem gibi ten makyaj malzemelerini yüzünüze homojen bir şekilde uygular. Makyaj süngeri, yumuşak ve farklı tasarımıyla kolay kullanım sağlar. Markanın pratik makyaj uygulaması sağlayan 79625017861 setine göz atabilirsiniz.

Everyday Essentials Makyaj Fırça Seti Avantajları

Everyday Essentials Makyaj Fırça Seti Avantajları

Real Techniques makyaj fırça seti Everyday Essentials, oldukça dayanıklı ve kaliteli makyaj aparatlarından oluşur. Ciltle bütünleşen ürünler, doğal görünüm için uygundur. Bu ürünler, kendinize has bir görünüş ve makyaj tarzı elde etmenizi sağlar. Aynı zamanda setin içinde bulunan araçlar, farklı amaçlar için de kullanılabilir. Fırçaların sahip olduğu doğal kıl yapısı, cildiniz üzerinde yumuşak bir doku oluşturur. Doğal kıl, ürünlerin uzun ömürlü bir performans sergilemesini sağlar. Bu sayede ağır makyaj uygulamalarında bile rahatlıkla çalışabilirsiniz. Modelin set halinde sunulması, sizi ekstra malzeme satın alma maliyeti ve yükünden kurtarır. Tüm bunların yanında, makyajın yüzünüze hoş yansıması ve elinizi kolaylaştırması açısından oldukça fonksiyonel olan makyaj süngeriyle isteklerinizi yerine getirebilirsiniz. Real Techniques Everyday Essentials makyaj fırça seti yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek ürün hakkında fikir edinebilirsiniz.

Real Techniques Everyday Essentials Fırça Seti Fiyatları

Real Techniques Everyday Essentials Fırça Seti Fiyatları

Real Techniques Makyaj fırça seti Everyday Essentials fiyatının belirlenmesi, bu kaliteli ürünün tüm özellikle göz önünde bulundurularak gerçekleştirilir. Allık fırçasının önemi, makyajınızın cildinizde pürüzsüz bir şekilde dağıtılmasında ortaya çıkar. Setin içinde bulunan far aparatı, göz makyajlarını kolaylıkla uygulayabilmenizi sağlar. Buna ilaveten aydınlatıcı fırçası, ten ürünlerinizi homojen biçimde cildinize yayabilmenizi sağlar. Kusursuz bir ten makyajı için kullanılan aparatlar oldukça önemlidir. Doğru fırça seçimi, ideal makyajı ortaya çıkarmakta etkilidir. Bu ürünleri doğru ve etkili bir şekilde uygulamak için gereken tüm aparatları Real Techniques markasına ait bu ürünün içeriğinde bulabilirsiniz. Real Techniques makyaj fırça seti, Everyday Essentials, zarif ve modaya uygun tasarımıyla müşterilerin beğenisini toplar. Farklı özelliklere sahip fırça tasarımları, birbirlerini tamamlar. Trendyol aracılığıyla markanın kaliteli ve kullanışlı setini satın alabilirsiniz.