Real Techniques Blush Brush - Allık Fırçası

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,77 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Real Techniques Blush Brush - Allık Fırçası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tweety Satıcı Ünvanı: GÖKHAN KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5500848991
    Bu ürün Tweety tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Blush Brush Ürün Özellikleri - Kökten uca doğru sivrilen fırça yapısına sahiptir. - Allık uygulaması için tasarlanmıştır. - Elmacık kemiklerinize uyum sağlayan yapısı ile mükemmel konfor sağlar. - Yumuşak kılları sayesinde allığınızın yanağınızda doğal görünmesine yardımcı olur. - Bu ürünü sadece allık uygulamasında değil, bronzer ve pudra uygulamalarında da keyifle kullanabilirsiniz. - Kullanım süresinde bakteri üretimine karşı sentetik kıllardan üretilmiştir. - Fırça temizliği doğru uygulandığında herhangi bir dökülme yada bozulma olmadan halini korur. Fırça Temizliği Neden Önemlidir? Makyajın ayrılmaz parçası olan makyaj fırçalarının temizliği oldukça önemlidir.Çünkü makyaj sonrasında fırçada kalan yağ ve makyaj kalıntıları bakteri oluşumuna zemin hazırlar. Fırça Temizliği Nasıl Yapılır? Tüm işlemler sırasında fırça kıllarının aşağı bakacak şekilde dik pozisyonda olması gerekir. Bunun amacı temizleyici ve suyun fırçanın metal kısmına gelmesini engellemektir. Aksi taktirde fırçalar zarar görebilir. Fırçanızın sağlıklı ve uzun ömürlü kullanımı için Real Techniques deep cleanser ile Sigma Spa Fırça yıkama aksesuarlarını kullanmanızı tavsiye ederiz. Fırça Nasıl Kurutulmalıdır? Fırçayı nasıl temizlediğiniz kadar nasıl kurttuğunuzda önem taşımaktadır. Fırçalar yıkama pozisyonundaki gibi fırça kılları aşağı bakacak şekilde dik ve oda sıcaklığında kurutulmalıdır. Ekstra ısıya maruz kalması fırça yapısını ve kıllarını bozabilir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Tekli
  • Fırça Tipi Allık Fırçası
  • Kıl Tipi Doğal
Geri Bildirim Ver