Realhomes Real Homes Dijital Baskılı Yastık Kırlent Kılıfı

109,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Realhomes Real Homes Dijital Baskılı Yastık Kırlent Kılıfı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Real Homes Satıcı Ünvanı: LİVENSE EV TEKSTİL ÜRÜNLERİ BİLİŞİM HİZMETLERİ TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609090661100001 Vergi Kimlik Numarası: 6090906611
    Bu ürün Real Homes tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Realhomes dekoratif kırlent kılıflarıyla evinize bambaşka bir hava katın. Canlı renkleri ve birbirinden özgün desenleriyle yüzlerce model seçeneğini sizler için tasarladık.
  • Ürün Ölçüleri: 43 x 43 cm.
  • Kumaş: Mikro petek özel dokuma leke tutmaz kumaştan üretilmiş olup yumuşak dokuya sahiptir.
  • Baskı: Fotoğraf kalitesinde canlı ve gerçekçi dijital baskılarımız yıkamaya ve kullanıma bağlı olarak solmaz, yıllar boyu ilk günkü kalitesini korur.
  • Aksesuarlar: Gizli fermuar ve dikiş sistemi kullanılmıştır.
  • Yıkama ve Bakım: 30 derecede hassas yıkama yapılabilir. Optikli detarjan, ağartıcı ve çamaşır suyu kullanılamaz. Kurutucuda kurutmaya uygun değildir.
  • Kolay temizlenebilme özelliği ile Salonunuzda, Mutfağınızda, ve evinizde dilediğiniz köşede güvenle kullanabileceğiniz şık ve kaliteli ürünlerdir. Günlük kullanıma uygun olduğu gibi özel davetlerinizde de zevkinizi ortaya koyacaktır.
  • Ürünlerimiz baskı ve kumaş kalitesi olarak 2 yıl garantilidir. Ürünlerimizde kullanılan tekstil boyaları uluslar arası OEKO-TEX Standard 100 sertifikasına sahiptir.
  • İade Koşulları: Ürünlerinizin Tarafınıza Ulaştığı Şekilde Patpata Sarılı, Kutulu Ve Ambalajı Bozulmamış Olarak İade Edilmesi Gerekmektedir.Aksi Halde Gönderilen İadeler Kabul Edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Renk Beyaz
  • Çeşit Kırlent Kılıfı

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Polyester
Geri Bildirim Ver

Realhomes Kırlent Yastık Kılıfı Dijital Baskılı Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Yastık kılıfı alırken dikkat edilen özelliklerin başında ürünün tasarımı gelir. REAL HOMES dijital baskılı yastık kırlent kılıfı K818 farklı tarzıyla müşterilerin dikkatini çeker. Evinizin atmosferine farklı bir hava katar. Birbirinden değişik ve özgün renkleriyle odanızı canlandırır. İhtiyacınız olan görüntüyü size sağlar. REAL HOMES dijital baskılı yastık kırlent kılıfı kullananlar koltuk ya da yatak üzerine koyabilecekleri dikkat çeken bir ürün satın alırlar. İster koltuğunuzda kırlent olarak tercih edebilir, isterseniz de yatağınızın üzerinde yastık kılıfı olarak kullanabilirsiniz. Aynı zamanda odanızda aksesuar olarak bulundurabileceğiniz dijital baskılı kırlent kılıfı renkleriyle ön plana çıkar. Yeşilden mora içinde birçok rengi barındırır. Yastık kılıfının ana rengi gri tonlarındadır. Üzerinde bulunan yaprak desenli dijital baskısı kaliteli olup uzun yıllar rengi değişmeden kullanılabilir.

  • Canlı ve birbirinden farklı renkleri
  • Yumuşak dokusu
  • Son derece özgün tasarımı

REALHOMES Dijital Baskılı Yastık Kırlent Kılıfı Özellikleri

REALHOMES Dijital Baskılı Yastık Kırlent Kılıfı Özellikleri

Birbirinden farklı renkleriyle REAL HOMES dijital baskılı yastık kırlent kılıfı birçok özellik barındırır. Yastık kılıfı ararken dikkat edilen özellikler arasında yastığın ölçüsü vardır. Bu yastık kılıfının 43x43 cm ölçüde kare bir yapısı vardır. Diğer yastıklarınızın boyutlarına uyum sağlar. Aynı zamanda diğer yastıklarınızla yan yana getirerek koltuk üzerinde dikkat çeken bir görüntü oluşturmanız mümkündür. Yastık kılıfı seçerken dikkat edilmesi gereken başka bir özellik de kılıf kumaşının dikişleridir. Hatasız bir biçimde özenle dikilen kumaşı uzun süreli kullanımlarda dahi sökülme yapmaz. Dikiminde gizli fermuar ve dikiş kullanılır. Böylece dışarıdan daha düzgün bir görüntü oluşturur. Üzerinde bulunan baskının fotoğraf kalitesi sürekli yıkamaya karşı solmaz, yıllar boyu eskimeden kullanılabilir. Alanında uzman marka olan REALHOMES, baskılı kırlent kılıfı arayanlar için kaliteli bir ürün sunar.

REALHOMES Dijital Baskılı Yastık Kırlent Kılıfı Temizliği

REALHOMES Dijital Baskılı Yastık Kırlent Kılıfı Temizliği

Yastık kılıflarını temizlerken yaşanan sorunlardan biri de canlı renklerin zamanla solmasıdır. Uzun yıllar sonra da canlılığını koruyan REALHOMES yastık kılıfı leke tutmaz ve kolayca temizlenir. Kir tutmayan özel mikro petek dokuma türü kumaştan üretilir ve yumuşak bir dokuya sahiptir. Ürünün temizliği oldukça kolaydır. Çamaşır makinesinde ideal yıkama sıcaklığı 30 derecedir. Makinenizin hassas yıkama ayarına getirerek de kılıfınızı temizleyebilirsiniz. REALHOMES kırlent kılıfı üzerinde herhangi bir optikli deterjan, ağartıcı veya çamaşır suyu kullanılmaz. Kurutucuda kurutmaya uygun değildir. Tamamıyla kuduruduğundan emin olduğunuz zaman dilerseniz ütüleme işlemi yapabilirsiniz. Ütü yaparken dijital baskının bozulmaması için düşük ayarı tercih etmeniz önerilir. Ütü zemini ile kılıf arasına ince bir kumaş koyarak ve işlemi kolayca tamamlayabilirsiniz. Böylelikle ütü tabanının kumaşa zarar verme ihtimali azalır ve kumaşın kırışık görünmesinin önüne geçmeniz mümkün olur.

Realhomes Dijital Baskılı Yastık Kırlent Kılıfı Fiyatları

Realhomes Dijital Baskılı Yastık Kırlent Kılıfı Fiyatları

REAL HOMES dijital baskılı yastık kırlent kılıfı fiyatları ürünün tüm özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Orijinal tasarımıyla dekorasyonda istenilen farklılığı yaratır. Fiyatını belirleyen boya ve malzeme kalitesi üründe ön planda tutulur. Dijital baskılı yastık kılıfı alanında kaliteli ve özgün tasarımlarını müşterilere sunar. Çok amaçlı yapısıyla kırlent ya da yastık kılıfı olarak kullanılır. Ürünün yeni teknoloji kir tutmayan bir kumaştan üretilmesi müşterilerin tercih sebebidir. Aynı zamanda sıradışı dijital baskısı canlı renkleri bir araya getirir. Bu ürünü satın aldığınızda kullanıma hazır şekilde elinize ulaşır. Böylelikle kolayca kullanmaya başlayabilir, evinize farklı bir hava katabilirsiniz. Ürünü satın almadan önce Trendyol’dan REAL HOMES dijital baskılı yastık kırlent kılıfı yorumları bölümünden daha önceden ürünü satın alan müşterilerin yorumlarını okuyabilir, dilerseniz avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.