Realhomes Yılbaşı Geyikleri ve Ağaçlar Baskılı Dekoratif Yastık Kırlent Kılıfı

109,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Realhomes Yılbaşı Geyikleri ve Ağaçlar Baskılı Dekoratif Yastık Kırlent Kılıfı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Real Homes Satıcı Ünvanı: LİVENSE EV TEKSTİL ÜRÜNLERİ BİLİŞİM HİZMETLERİ TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609090661100001 Vergi Kimlik Numarası: 6090906611
    Bu ürün Real Homes tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Realhomes dekoratif kırlent kılıflarıyla evinize bambaşka bir hava katın. Canlı renkleri ve birbirinden özgün desenleriyle yüzlerce model seçeneğini sizler için tasarladık.
  • Ürün Ölçüleri: 43 x 43 cm.
  • Kumaş: Mikro petek özel dokuma leke tutmaz kumaştan üretilmiş olup yumuşak dokuya sahiptir.
  • Baskı: Fotoğraf kalitesinde canlı ve gerçekçi dijital baskılarımız yıkamaya ve kullanıma bağlı olarak solmaz, yıllar boyu ilk günkü kalitesini korur.
  • Aksesuarlar: Gizli fermuar ve dikiş sistemi kullanılmıştır.
  • Yıkama ve Bakım: 30 derecede hassas yıkama yapılabilir. Optikli detarjan, ağartıcı ve çamaşır suyu kullanılamaz. Kurutucuda kurutmaya uygun değildir. Kolay temizlenebilme özelliği ile Salonunuzda, Mutfağınızda, ve evinizde dilediğiniz köşede güvenle kullanabileceğiniz şık ve kaliteli ürünlerdir. Günlük kullanıma uygun olduğu gibi özel davetlerinizde de zevkinizi ortaya koyacaktır.
  • Ürünlerimiz baskı ve kumaş kalitesi olarak 2 yıl garantilidir. Ürünlerimizde kullanılan tekstil boyaları uluslar arası OEKO-TEX Standard 100 sertifikasına sahiptir.
  • İade Koşulları: Ürünlerinizin Tarafınıza Ulaştığı Şekilde Patpata Sarılı, Kutulu Ve Ambalajı Bozulmamış Olarak İade Edilmesi Gerekmektedir.Aksi Halde Gönderilen İadeler Kabul Edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut/Ebat 43 x 43
  • Renk Beyaz
  • Çeşit Kırlent Kılıfı

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Polyester
Geri Bildirim Ver

Realhomes Yılbaşı Geyikleri ve Ağaçlar Baskılı Dekoratif Yastık Kırlent Kılıfı

Realhomes kırlent kılıfı son dönemlerin gözde hediye seçenekleri arasında yer alan hoş tasarımlara sahip parçalarından biridir. Hem kendinize ve evinize hem de sevdiklerinize satın alabileceğiniz ürün; yılbaşı temalı, geyik desenli seçenekleri ile göz dolduran bir dizayna sahiptir. Kumaş seçimi yaparken kalitesine ve dokusuna önem verenlerin adresi olan Realhomes, şık detayları ve yumuşak dokusu ile vazgeçilmez tasarımları size sunar. Güncellenen stokları ile yılbaşında da birbirinden farklı motiflerin ve baskıların olduğu tasarımlara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Evinizin dekorasyonuna şık bir yılbaşı enerjisi katmak istiyorsanız özel tasarlanan ürünlere göz atabilirsiniz. Son dönemlerin çokça tercih edilen Realhomes yılbaşı geyikleri ve ağaçlar baskılı yastık kılıfı seçeneklerine siz de sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda yılbaşı çekilişlerinde hediye olarak da alabilirsiniz.

  • Yumuşak doku
  • Canlı ve gerçekçi baskılar
  • Makinede yıkanabilir yapı

Realhomes Kırlent Kılıfı Modelleri

Realhomes Kırlent Kılıfı Modelleri

Realhomes yılbaşı geyikleri ve ağaçlar baskılı kırlent kılıfı modelleri, kolay yıkanabilen yapısı ve solmayan dokusu ile yıllar boyunca uzun süreli kullanıma uygun seçeneklerdir. Gün içinde oluşabilecek tüm lekeleri kolay bir şekilde çıkarabilme kolaylığı sunan kumaşı sayesinde sizi yormayan ve hızlı temizlenebilen bir üründür. Hem şık hem de kaliteli olması sebebiyle tercih nedeni olan Realhomes ürünlerini uzun süre kullanabilirsiniz. Aynı zamanda ev dekorasyonunda düz renkler sevenler için ufak, eğlenceli dokunuşlar yapabilirsiniz. Günlük kullanıma uygun modeller arasında aynı zamanda özel davetlerde ve organizasyonlarda, yılbaşı konseptli partilerde kullanılabilecek dikkat çekici dekorasyon ürünlerindendir. Siz de beğendiğiniz seçenekleri kolay bir şekilde sipariş edebilir ve kusursuz bir ortam yaratmak için ilk adımı atabilirsiniz. Böylelikle kırlent kılıfı ile hem rahatlığı hem de şıklığı bir arada yaşayabilirsiniz.

Birbirinden Şık Realhomes Yastık Kılıfı Tasarımları

Birbirinden Şık Realhomes Yastık Kılıfı Tasarımları

Realhomes yastık kılıfı tasarımları hem yılbaşı konseptlerine hem de değişen modaya uygun seçenekleri ile zamansız dekoratif ev eşyaları arasında yer alır. Aynı zamanda zahmetsiz temizlenebilen yıkamaya uygun yapısı ile yalnızca evde değil, iş yerinde de kullanıma uygundur. Tasarımında yer alan gizli dikiş fermuarı ile estetik görüntüsü bozulmayan modeller size sunulur. Ön yüzü baskılı, arka kısmı düz renk olan seçenekleri her dönem rahatça kullanabilirsiniz. Yeni yıl konseptini değiştirmek isterseniz arka yüzünü çevirerek daha farklı bir hava da katabilirsiniz. Çok amaçlı ve estetik bir kullanıma uygun olan Realhomes yılbaşı geyikleri ve ağaçlar baskılı kırlent kılıfı fiyat seçenekleri de bütçe dostu rakamlar ile size sunulur. Uygun fiyatlı, yüksek kaliteli seçenekleri gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ev ve iş yerlerinizi yeni yıl havasına girmesine yardımcı olan bu kılıfla dekore edebilirsiniz.

Realhomes Yılbaşı Geyik Desenli Kılıf Fiyatları

Realhomes Yılbaşı Geyik Desenli Kılıf Fiyatları

Realhomes yılbaşı geyik desenli kılıf seçenekleri dönemin modasına uyan dokusu ve tasarımları ile her tarza hitap eden ev eşyaları arasında yerini alır. Kusursuz bir şıklık arayanların uğrak noktası olan Realhomes ürünleri ile uzun yıllar kullanabileceğiniz yastık kılıflarına siz de sahip olabilirsiniz. Hem şık hem de temizliği kolay olan bu seçenekler, kurtarıcı ürünler arasındadır. 30 derecede rahatlıkla yıkanıp temizlenebilen kırlent kılıfları ile hem hijyenik hem de dekoratif anlamda estetik bir ortam yaratabilirsiniz. Tasarım harikası olan Realhomes ürünleri 3D baskı alternatifleriyle de oldukça kaliteli bir dizaynı evinizde kullanabileceğiniz nadir modeller arasındadır. Siz de kolay bir şekilde siparişinizi oluşturarak yeni bir dekorasyon tarzı için hazırlanmaya başlayabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Realhomes yılbaşı geyik desenli kılıf kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Tüm seçeneklere göz attıktan sonra hayal ettiğiniz kılıf tasarımlarına Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.