Genel Markalar General Mobile Discovery Gm5 Plus Uyumlu Yüksek Kapasiteli Batarya Pil 3300mah

295 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
19 saat 16 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8 saat 16 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar General Mobile Discovery Gm5 Plus Uyumlu Yüksek Kapasiteli Batarya Pil 3300mah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Epy Satıcı Ünvanı: EVİN KAHRAMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4870083354
    Bu ürün Epy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Real Power Real Power, cep telefonunuzu istediğiniz batarya seviyesinde tutmanız için en güçlü batarya seçimidir. Cep telefonunuzun açık kalma süresini arttırmak için bataryasını güçlendirmeniz gerekir. Özel mühendislik çözümlerle tasarlanan Real Power, yüksek malzeme kalitesi ile sizlere daha uzun pil ömrü sunmaktadır. Malzeme kalitesi sayesinde tek bir Real Power bataryayı senelerce aynı performansta kullanabilirsiniz. Bir bataryadan beklediklerinizin fazlasını karşılayacak olan Real Power cep telefonu bataryası ile her zaman online olabilirsiniz. 21 yıllık Real Power teknolojisi, cep telefonunuza hayat vermek için üstün mühendislik çözümlerle tasarlandı ve sizlere en uygun fiyatlarla sunulmaktadır. Yüksek Verimli Real Power Cep Telefonu Bataryası Sayesinde Kesintisiz Gücün Tadını Çıkarın! Seyahate gittiğinizde, ofisinizde ya da telefonunuzun pili çabuk bitecek diye düşünmeden, telefonunuzun keyfini sürmenizi sağlayarak Real Power bataryaları aynı zamanda telefonunuzun sağlığını da koruyan kaliteli bataryalardır. Günümüzde birçok sahte batarya patlama riski taşımaktadır ancak Real Power tarafından üretilen bataryalar tek tek kalite kontrolden geçmektedir
  • Real Power telefonunuzun sağlığı dışında sizlerin de sağlığına önem vermektedir. Real power telefonların mevcut potansiyelini yormadan, daha da güçlendirmek için özel olarak tasarlanmıştır. Bundan dolayı da güç kapasitesi çok daha yüksektir. Real Power farkı ve güvencesi ile daha uzun süre telefonunuzun tadını çıkarabilirsiniz. Real Power ile Her Zaman Hazır Olun! Büyük ekranlı cep telefonlarında en büyük problem pilin kısa sürede bitmesidir, bu konuda da telefonunuza uygun Real Power batarya ile daha uzun ekran süresine kavuşabilir, oyunlarınızın daha uzun sürelerde keyfini çıkarabilirsiniz. Özellikle bazı akıllı cep telefonları, uzun süreli kullanımda batarya bakımından güçsüz kalır. Bu durum aslında cep telefonu markalarının bir satış stratejisi olarak yeni modeli almaya sizleri zorluyor. Bu noktada devreye yine Real Power giriyor! Real Power, cep telefonunuzun bataryasını güçlendiren özel bir tasarıma sahiptir. Mevcut bataryanıza göre en az iki kat daha uzun süre Real Power ile aradığınız enerjiyi en güçlü şekilde temin edebilirsiniz. Güvenli Güç ile Tüm Kontrol Sizde! Real Power tüm güvenlik testlerinden titiz şekilde geçirilerek sizlere ulaşmaktadır. Aşırı ısınma, cep telefonuna zarar verme gibi olumsuzluklar Real Power için söz konusu değildir. Üstün kalite, güvenli ekipman ve teknolojik mühendislik çözümlerle pil hücrelerinin tamamı cep telefonunuzu güçlendirmek için güvenle emrinizdedir. Güvenli Alışveriş, Koşulsuz İade! Real Power olarak ürünlerinden memnun kalmamanız halinde kolayca iade edebilirsiniz. Real Power 1999 senesinden beri müşteri memnuniyetini yüzde yüze yakın oranda sağlayan ve sizlere hizmet veren bir firmadır. 21 Yıllık tecrübesini de iyi batarya deneyimi ile sizlere sunar.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi Belirtilmemiş
Geri Bildirim Ver