Rebul Bouquet 50lı Kolonyalı Mendıl Poset

89,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Rebul Bouquet 50lı Kolonyalı Mendıl Poset

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MRT GRUP KOZMETİK Satıcı Ünvanı: MERT ÇETİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1480131222400001 Vergi Kimlik Numarası: 2440704412
    Bu ürün MRT GRUP KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Asaletin Simgesi Şakayık Buketi İster evinizde, ister seyahatlerinizde, dilediğiniz her yerde kullanabileceğiniz
  • özel kilitli ambalajında yer tasarrufu da sağlayan 70 derece Bouquet Kolonyalı Mendillerimiz yaza hazır! 50 adet Bouquet Kolonyalı Mendil içermektedir. 45 gr ağırlığında, 18x20 cm ebatlarında nonwoven mendil 7x12 cm ebadında üzeri laklı parlak kuşe kâğıt ambalaj 5 ml Rebul kolonya Japonyanın baharı müjdeleyen Şakayık çiçeğinin Rebul Kolonya ile buluşması ile hikayemiz başlar. Üst notalarda Akdeniz'in narin ama enerjik turunçgilleri, orta notalarda coşkulu şakayık, masum müge ve zarif zambakların asaleti sizi sarmalar. Dip notalarda misk, sedir ağacı ve sandal ağacının sofistike dünyasına davet eden bu koku size çekici bir ferahlık sunar. Böylece Rebul Bouquet, nesilden nesile vazgeçilmez bir tutkuya dönüşürken, aynı zamanda hiç bitmeyen ve dilden dile dolaşan bir hikayenin kahramanı olur.
Geri Bildirim Ver