Rebul Mandalina Kolonyası Sprey 100ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (33)
Kurumsal Fatura
84,90 TL
50 TL'ye 8 TL İndirim
Kurumsal Fatura
1 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
99,40 TL
Kurumsal Fatura
92,65 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Rebul Mandalina Kolonyası Sprey 100ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DİSCOUNT STORE Satıcı Ünvanı: ERGÜN ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2360671708
    Bu ürün DİSCOUNT STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mandalina Kolonyası Sprey 80 Derece 100ml Mandarin Cologne
Geri Bildirim Ver

Rebul 100 ml Mandarine Spreyli Cam Şişe Kolonya

Kolonya, içerisinde bulunan etil alkolun uçuculuğu sayesinde teninizde uzun süren ferahlık hissi bırakır. Ferahlık hissinin yanı sıra hoş ve naif kokusuyla ortama temiz koku sağlar. Çeşitlerine göre oranları değişse de içerisinde bulundurduğu %40’lık alkol oranı sayesinde sıklıkla el dezenfektanı olarak da tercih edilir. Toplumun vazgeçilmezi olan kolonya bayramlarda, kalabalık ortamlarda ve hasta ziyaretlerinde el dezenfektanı olarak sık sık tercih edilen bir üründür. 100 ml alkolde yaklaşık olarak 40 ml etil alkol, 45 ml su ve 15 ml ise hoş kokular sağlamak amacıyla bitkisel veya serinletici kokular içeren yağlar kullanılır. Rebul 100 ml Mandarine spreyli cam şişe kolonya üretiminde hoş bir koku deneyimi için çeşitli bitkilerin kokuları karıştırılır. Ürün, naif ve ferahlatıcı bir etkiye sahiptir.

  • Uzun süren ferahlık
  • Taşınabilir boyut
  • Hoş koku

Dikkat Çekici Rebul Kolonya ile Uzun Süren Ferahlık

Dikkat Çekici Rebul Kolonya ile Uzun Süren Ferahlık

Kolonya, içerisindeki alkol sebebiyle vazgeçilmeyen bir ferahlatıcıdır. Sıklıkla tercih edilen bu ürünün hoş kokular içermesi müşteriler tarafından beğeni toplar. İçeriğindeki alkol sayesinde istenmeyen bakterileri öldüren antiseptik özelliği gösterir. Kullanılan bitkisel yağların hoş kokular içermesi ferahlatıcı özelliğini artırır. Rebul Mandarine kolonya üretiminde kullanılan çeşitli hoş kokular bulunur. Üretimde kullanılan kokular kolonyanın serinletici özelliğini artırır. Kolonya üretimi için özenle seçilen ve hoş kokularıyla bilinen 6 adet birbirinden farklı ve güzel bitkilerin kokularından elde edilir. Bodrum mandalinası, misket limonu, beyaz şeftali, Afrika menekşesi, müge çiçeği ve şakayıktan üretilen özenle seçilen bitkilerin esansiyel yağları, etil alkol ve suyla karıştırılarak hoş kokulu ve serinletici kolonya elde edilir. Etil alkolün uçuculuğu ile birleşen hoş kokular teninizde uzun süren ferahlık hissi ve güzel bir koku bırakır.

Rebul 100 Ml Mandarine Spreyli Cam Şişe Kolonya Yorumları

Rebul 100 Ml Mandarine Spreyli Cam Şişe Kolonya Yorumları

Günlük hayatta sıklıkla kullanılan ürünlerin ihtiyaç duyduğunuz anda yanınızda olmasını istersiniz. Özellikle evden uzakta olduğunuz anda taşınabilir eşyalar kurtarıcı hale gelir. Rebul Mandarine sprey, 100 ml’lik boyutuyla çantalarınıza sığabilecek yapıdadır. Antiseptik özelliği ve mikropları öldürücü formülüyle Rebul kolonya, hayatın birçok alanında kurtarıcıdır. Sprey cam şişesi sayesinde rahatlıkla kullanabilir ve çantanızda dökülmeden taşırsınız. Alkolün virüs ve bakterileri kolaylıkla öldürmesinden kaynaklı ellerinizi yıkama imkanının bulunmadığı zamanlarda kolonya kullanmanız tavsiye edilir. Özellikle çocukları olan anne ve babaların bu duruma dikkat etmesi gerekir çünkü çocuklar ellerini ağızlarına götürme ihtimali daha yüksektir. Hoş kokusu ve ferahlatıcı formülü sayesinde traş olduktan sonra veya ihtiyacınız olduğu her anda güvenle kullanabileceğiniz bir üründür. Siz de bu ürünü tercih ederek pratik ve konforlu bir kullanım sağlayabilirsiniz.

Rebul 100 Ml Mandarine Spreyli Cam Şişe Kolonya Fiyatı

Rebul 100 Ml Mandarine Spreyli Cam Şişe Kolonya Fiyatı

Çocuklar, yetişkin bireylere göre dışarıda fazlasıyla vakit geçirdiği için çevredeki nesnelerle daha çok temas eder ve bu bakımdan mikrop kapmaları ve hasta olmaları kaçınılmaz olabilir. Bu durumun önüne geçmek ise yetişkinlerin görevidir. Siz de Rebul 100 ml Mandarine spreyli cam şişe kolonya yorumlarını okuyarak müşterilerin Rebul kolonya ile ilgili düşünceleri hakkında fikir edinebilirsiniz. Bu ürün, sunduğu kullanışlı özellikler sayesinde müşteriler tarafından beğeni toplar ve tercih edilir. Serinletici ve hoş kokusuyla birlikte antiseptik özelliği günlük hayatta size ve sevdiklerinizin günlük yaşamda sık sık ihtiyaç duyduğu bir üründür. Portatif yapısıyla siz gereksinim duyduğunuz anda çantanızda taşıyabileceğiniz ürün elinizi çantanıza attığınız zaman hemen yanınızdadır. Siz de Rebul 100 ml Mandarine spreyli cam şişe kolonya fiyatını inceleyebilir, bu hoş kokulu ve kullanışlı ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.