Rebul Ice 270 ml Kolonya,ıce

194,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (26)
10 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
189,99 TL
125 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye %5 İndirim
3. Ürüne 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Rebul Ice 270 ml Kolonya,ıce

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DORUKHAN ÇAĞLAR Satıcı Ünvanı: DORUKHAN ÇAĞLAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2170461431
    Bu ürün DORUKHAN ÇAĞLAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rebul Ice Kolonyası 250 ml Cam Şişe

Ürün Özellikleri

  • Hacim 250 ml
Geri Bildirim Ver

Rebul RE223 Ice Kofre 270 ml Kolonya

Değişen dünya koşulları ile beraber pek çok hastalık çeşidi ortaya çıkar. Bu hastalıkların oluşmasına sebep olan mikroplara karşı yüksek koruma sağlayan Rebul RE223 ice kofre 270 ml kolonya seçeneği, çok sayıda kişinin tercih ettiği ürünlerden biridir. Kolonya, içeriğinde bulunan alkol oranı sayesinde çeşitli mikrop ve bakterilerin insan vücuduna olan etkisinin önüne geçer. Aynı zamanda eşsiz ve cezbedici bir kokuya sahiptir. Başarılı kokusu sonucunda oldukça geniş kullanım alanı bulur. Bayram ya da kutlama gibi çeşitli özel günlerden misafir ağırlamalarına kadar pek çok zaman zarfında sıklıkla kullanılır. Siz de etkileyici ve cezbeden bir kokuya sahip olup 270 ml şeklinde müşterilere ulaştırılan kaliteli Rebul kolonya ice 270 ml seçeneğini tercih edebilirsiniz.

  • Pratik kullanım
  • Eşsiz ve cezbedici koku
  • Mikroplara karşı koruma

Etkileyici Rebul RE223 Ice Kofre 270 ml Kolonya

Etkileyici Rebul RE223 Ice Kofre 270 ml Kolonya

Rebul ice kolonya 270 cc seçeneği, kendine özgü eşsiz bir kokuya sahiptir. İçeriğinde bulunan etkileyici notaları, ürünün koku açısından başarılı olmasına kaynaklık eder. Kapağı açıldığı anda müşterileri turunçgil ve su notalarının sakin kokuları karşılar. Müşteri ile ilk buluşmasında iz bırakan bir dokunuş sağlayan ürünün orta notasında Afrika menekşesi, frezya, ananas ve yeşil biberiye bulunur. Orta notasında kullanılan çiçek kokuları ve meyve esansları ürünün hem sakinleştirici hem şeffaf bir koku ile müşterileri cezbetmesine aracı olur. Rebul ice kolonya içerisinde yer alan çiçek ve meyve kokularının başarılı uyumu ürünün öne çıkmasını sağlar. Aynı zamanda kolonyanın alt notalarında amber ve sedir yosunu bulunur. Amber kokusunun gösterişli ve ılık notası ile sarıp sarmalanan sedir kokusu müşterilerin beğenisini kazanır. Siz de 8691226604633 seçeneğini değerlendirebilirsiniz.

Rebul RE223 İce Kofre 270 ml Kolonya Yorumları

Rebul RE223 İce Kofre 270 ml Kolonya Yorumları

Rebul RE223 ice kofre 270 ml kolonya yorumları, ürünün müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılandığını ortaya koyar. Ürün, içerisinde bulunan alkol oranı sonucunda çeşitli mikropların etkinliklerine engeller. Değişik hastalıklara karşı vücudu koruması sonucunda pek çok müşterinin sıklıkla tercih ettiği seçenekler arasında yer alır. Bakteri ve mikroplara karşı sağladığı yüksek koruma, ürünün farklı özelliklere sahip kişiler tarafından tercih edilmesine aracı olur. Bu sayede kolonya, son derece geniş bir kitleye hitap eder. Ürün, 270 ml miktarındadır. İdeal miktar niteliği sayesinde müşterilerin ihtiyaçlarının karşılanmasına olanak tanır. Rebul RE223 Ice kofre 270 ml kolonya kullananlar, üründen oldukça memnundur. Siz de çeşitli mikrop ve bakterilere karşı yüksek oranda koruma sağlayıp çok sayıda kişinin sıklıkla tercih ettiği seçeneklerden biri olan ürünü güven içinde deneyebilirsiniz.

Rebul RE223 Ice Kofre 270 ml Kolonya Fiyatı

Rebul RE223 Ice Kofre 270 ml Kolonya Fiyatı

Kolonya, etkileyici ve mest eden bir kokuya sahiptir. İçerisinde bulunan eşsiz notaların başarılı uyumu, ürünün pek çok kişi tarafından sıklıkla tercih edilmesinde etkili olur. Aynı zamanda ürün, bazı müşteriler tarafından parfüm amacıyla da kullanılır. Kadın müşterilerin sıklıkla tercih ettiği seçeneklerden biri olan bu seçenek, erkekler tarafından da büyük beğeni ile karşılanır. Buz ferahlığının şişeye aktarılmış hali olan kolonya; yaz, bahar ya da kış gibi değişik mevsimlerde rahat bir şekilde kullanılır. Aynı zamanda bayram gibi çeşitli özel günlerde de misafirlerin titiz bir şekilde ağırlanmasına yardımcı olur. Mikroplara karşı sağladığı yüksek koruma sonucunda çeşitli hastalıkların oluşmasının önüne geçer. Rebul RE223 ice kofre 270 ml kolonya fiyatı da idealdir. Siz de buz ferahlığının kolonyaya dönüştürülmüş hali olan ürünü Trendyol aracılığı ile hızlı ve rahat bir biçimde satın alabilirsiniz.