Rebuwo Karbon Fiber Profesyonel Tenis Raketi Carbon Fibre L2

1.725 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: Grip L2
Grip L2
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.725 TL

Ürün Bilgileri

Rebuwo Karbon Fiber Profesyonel Tenis Raketi Carbon Fibre L2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rebuwo Satıcı Ünvanı: REBUWO SPOR MALZEMELERİ TEKSTİL TURİZM OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734198027700001 Vergi Kimlik Numarası: 7341980277
    Bu ürün Rebuwo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ·Head Size (Kafa Boyutu): 642 cm² / 100 IN² ·Lenght (Uzunluk): 68 cm / 27 INC ·String Pattern (İp Dizisi/Kordaj Dizilimi): 16x19 ·TENS I ON: 50-58 LBS ·Weight (Ağrılık): 280±7.5G ·Strung Balance(Gerginlik Dengesi?): 320 mm ·Renk: Siyah Beyaz ·Madde: Karbon Fiber Ana maddesi karbon fiberden oluşan 27 INC ve 16x19 kordaj dizilimine sahip Rebuwo raket 1800’lü yıllardan günümüze gelen tenis oyununu oynayan oyuncaların -paralel kordaj delikleri sayesinde- her vuruşu hissetmelerini sağlayarak daha kontrollü atış sunar. Tüm vücudun işbirliğini gerektiren tenis esneklik, denge ve koordinasyonu artırırken Rebuwo raket eliniz olsun.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Ağırlık 7 Kg
  • Kafa Ölçüsü 100 inch2
Geri Bildirim Ver

Rebuwo Tenis Raketi

Sağlıklı yaşam, insan yaşamının vazgeçilmez bir döngüsüdür. İnsanın hareket kabiliyetinin desteklendiği spor branşı olan tenis, bu konuda bireyin kondisyonunu destekler. Bunun iyi bir eyleme dönüşebilmesi için kişinin fizyolojik yapısına uyumlu bir ürünün kullanımı gerekir. Bu anlamda Rebuwo tenis raketi spor severlere fırsatlar sunar. Yeni başlayanlar, sık oynayanlar ve tenisten vazgeçemeyenler için ayrıca Rebuwo tenis raketi çeşitleri bulunur. Bireylerin kol uzunlukları, vücut ağırlıkları ürün seçiminde önemli bir parametredir. Neticede spor esnasında kol, bacak ve diğer vücut kasları kullanılır. Bu da iyi bir kondisyon kabiliyeti gerektirir. Raketin de kullanımı başlı başına bir sanat, ürün seçimi ise bir ustalık olarak kabul edilebilir. Kaliteli tasarımıyla ön plana çıkan bu ürünü değerlendirerek avantajlı özelliklerini inceleyebilirsiniz.

  • Geniş kafa boyutu
  • Hafif yapılı tasarım
  • Dayanıklı teller

Dayanıklı Yapısı ile Rebuwo Raket Özellikleri

Dayanıklı Yapısı ile Rebuwo Raket Özellikleri

Tenis oynamak kimileri için bir tutkudur. Bu tutkunun keyifli bir başarıya dönmesi için kaliteli bir tenis raketi kullanımı gerekir. Ürün kullanımı bu ihtiyacı rahatlıkla kapatabilir. Orta düzeydeki standart tasarımlar için ideal olan 27 inç değerini karşılar. Başlık formu geniş yüzey alanına sahiptir. Ürünün geniş yüzey alanı topa merkez vuruş noktası dışında da vurma eğilimi sağlar. Böylece daha kısa sürede daha fazla topu karşı tarafa gönderme şansınız bulunur. Ayrıca normal tel yapısıyla kalın telli ürünlere nazaran topu daha kolay kesme etkisi gösterir. Top kesme özelliğini bizzat tercih edenler için raketle atış sonrası topun ileri giderek aşağı yönlü hareketini destekleyen bir esneklik kabiliyeti kazandıran 16x19 ip dizimini taşır. Bu sporu sevenlerin ihtiyacına yönelik bir ürün olduğu için her kesimden bireyin kullanımı destekler.

Rebuwo Raket Kullananlar ve Müşteri Yorumları

Rebuwo Raket Kullananlar ve Müşteri Yorumları

Tenis oynarken ana kabullerden birisi raketi vücudun bir parçası ve önemli bir yardımcısı olarak benimsemektir. Bu aşamada kişinin kendi vücut yapısının yanında raketin desteği gerekir. Ürünün kullanımı bu sayede eğlenceli bir hale dönüşür. Raketin bireyin bedeniyle uyumlu ve dengeli olması önemlidir. Böylece iyi ürün seçimiyle bireyin oyun stili vücut yapısına uygun olur ve oyun performansı artar. Bu özelliklerin her biri Rebuwo raketle sağlanabilir. Bu spora düşkünseniz veya tenis oynamakla ilgili merakınız varsa bu model, sizin için ideal olabilir. Ürünün doğru seçimi iyi bir kondisyon kabiliyeti vadeder. Raket kullanımı esnasında kol, bacak, baldır ve diğer vücut kaslarınız istediğiniz performansla çalışabilir. Rebuwo tenis raketi kullananlar model hakkında detaylı bilgi sunar. Siz de Rebuwo tenis raketi yorum bölümlerinde araştırma yapabilir ve deneyimleri okuyabilirsiniz.

Avantajlı Rebuwo Raket Fiyatları ve İndirim Kampanyaları

Avantajlı Rebuwo Raket Fiyatları ve İndirim Kampanyaları

Tenis oynamakla ilgili endişeleri Rebuwo raket ile ortadan kaldırabilirsiniz. Ürün, yeni başlayanlar için ayrıcalıklar sunar. Model hafifliği, yüzey genişliği ve ergonomik tasarımı ile öne çıkar. Tenisin kol ve bilek gücüyle oynanan bir spor olması ürün tercihini etkiler. Ürünün sunduğu hafif yapı, genel kabul için ideal değerler barındırır. Ağırlığı az olan ürün, kullanımı esnasında kolun daha az yorulmasını sağlar ve topa hızlı vuruş seçeneği sunar. Bu özellikler ve avantajlar müşterilerin beğenisini kazanır. Bu model yeni başlayanlar ve tenis oynamakla ilgili endişeleri bulunanlar adına uygundur. Bir diğer avantaj ürünün yüzey alan genişliğidir. Raketin geniş yüzeyinin gelen toplara vuruş gücünü artırarak topun karşı sahaya düşüşünü kolaylaştırdığı düşünülür. Siz de Trendyol’dan faydalanarak Rebuwo tenis raketi fiyatları hakkında detaylı bilgi ve görsellere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.