Red Dragon C441 Nitrotech Dart Şaft Seti Kısa

294,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Red Dragon C441 Nitrotech Dart Şaft Seti Kısa

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Uzayspor Satıcı Ünvanı: SPOR 7/24 SANAL MAĞAZACILIK VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781044317400010 Vergi Kimlik Numarası: 7810443174
    Bu ürün Uzayspor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hem şık hem de işlevsel Nitrotech şaftlar. Oyunun kurallarını değiştiren kanat kilitleme sistemine sahip ultra modern polimer yapı. ÖZELLİKLER Polikarbonat plastik Nitrotech kanat kilit sistemi Beyaz Kısa boy - 36 mm 3 lü şaft seti (1 set) ŞAFT UZUNLUĞU NE OLMALI? Şaftlar, uçuşu oluşturan kanadın, ağırlığı oluşturan gövdeye olan uzaklığını belirler. Dolayısıyla şaftın uzunluğu tüm okun ağırlık merkezini değiştirir. Boy uzadıkça havada kalma süresi de uzar ve ok yere daha paralel bir rota izler. Oyuncular genelde çok uzun uçuş süresi istemezler ama kontrol isterler. Uzun şafta sahip oklar, stabil ve yatay bir uçuş sonrasında tahta üstüne dik bir açıyla temas eder. Çok hızlı ok atıyorsanız uzun şaftlar sizi yavaşlatarak kontrolünüzü arttırır. Tüm dünyada en çok tercih edilen, hem kontrol hem de açı avantajı sağlayan orta uzunluktaki şaftlardır. Daha hassas bir oyun stiliniz varsa kısa şaft kullanmanız sizin için iyi olabilir. Winmau firması son yıllarda kısa-orta arasında yer alan ve Intermediate adını verdiği 41 mm lik şaftları üretmeye başladı. Tarzınıza, okunuza ve kanadınıza göre kendinize uygun şaftı 4 farklı uzunluk arasından seçmelisiniz. PLASTİK, ALÜMİNYUM, KARBON FİBER, NE FARK EDER? Çoğu dart oyuncusu hafif, ucuz ve kullanışlı olduğu için plastik şaft kullanır. Alüminyum olanlar ağır ve pahalıdır. Kanat takmak zor olabilir, ayrıca zaman içinde yamulabilirler ama plastik şaftlar gibi kırılmazlar. Karbon fiber şaftlar hem dayanıklı hem de hafiftir ancak pahalıdır. BAKIM-ONARIM Oklarınızı yere düşürmeyin. Acemiyseniz tahtanın altına yumuşak bir şeyler serin. Şaftların bir dart oyuncusunun sarf malzemesi olduğunu, zamanla özelliklerini kaybedeceklerini ve tekrar satın almanız gerekeceğini unutmayın. Isıtıcılardan, ani ısı değişimlerinden ve direkt güneş ışığından uzak tutun.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver