Redka Reversi Strateji Oyunu

248,40 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
245,59 TL
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
307 TL282,44 TL
Kargo Bedava
275,08 TL
250 TL'ye %4 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
288,67 TL280,60 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Redka Reversi Strateji Oyunu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ArenaStore Satıcı Ünvanı: GND SANAL MAĞAZACILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0396109499300001 Vergi Kimlik Numarası: 3961094993
    Bu ürün ArenaStore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Köşeye taş yerleştirmek için ilk hamleden itibaren hazırlık hamlelerini dikkatli bir şekilde yapmak gerekir. Hazırlık hamleleri her oyuncu için farklı tekniklerle yapılsa da genel olarak ortadaki 16 kareyi taşırmadan taş yerleştirmeye başlanır. Bu karelere taş yerleştirdikten sonra köşeleri rakibe vermemek için yapılması gereken en önemli şey ise köşe karelerin komşu karelerine mümkün olduğu kadar taş koymamaktır. Köşe karelerin komşu karelerinin dışındaki karelere taş koyarak oyun devam ettirilir.

Ürün Özellikleri

  • Oyuncu Sayısı 1-5 Kişi
  • Yaş 1+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Redka Reversi Strateji Oyunu

Redka Reversi strateji oyunu, önceden bilinen ve güncel haliyle piyasaya sürülen bir zeka oyunu türüdür. Ürünün başka ülkelerde bilinen orijinal adı ise Othello’dur. Ürün, kareli olan 8x8 cm boyutlarda hazırlanan bir platformun üzerinde siyah ve beyaz taşlarla oynanır. Platformda 64 kare bulunur. Reversi Strateji oyunu, 2 kişiyle oynanır. 5 yaş ve üzeri herkes oynayabilir. Taşların bir yüzü siyah, diğer yüzü ise beyaz renktedir. Taşlar, oyuncular arasında 32 adet olarak dağıtılır. Bir taraf siyah kısmı seçerken diğer taraf beyaz kısmı seçerek oynamaya başlar. Oyuna ilk olarak siyah rengi seçen kişinin başlaması gerekir. Zeka ve strateji temalı olan ürünü deneyimleyip zamanınızı hem eğlenerek hem de düşünerek geçirmek isterseniz oyunu tercih edebilirsiniz.

  • Strateji ve zeka temalı
  • 2 kişilik
  • 5 yaş ve üzeri için

Eğlenceli Redka Reversi Strateji Oyunu

Eğlenceli Redka Reversi Strateji Oyunu

Keyifli bu seçeneğin başlangıç aşamasında 4 adet kareye sırayla siyah ve beyaz renkli taşlar dizilir. Ortadaki taşlardan aynı renk olanlar çapraz şekilde yerleştirilir. Hamle yapmak için kendi taşıyla aynı renkte olan taş yüz yüze gelir. Oyuncu her istediği taşı kullanamaz. Yapılan her hamlede amaç, rakibin taşını kendi tarafına geçirmesidir. Bu hamle sırasında taşlar dikey, yatay veya düz bir şekilde aynı renkler yan yana olmalıdır. Oyun sırasında asıl hedef, rakibin taşlarının etrafını çevreleyerek kendi taş rengine çevirerek üstünlük sağlamaktır. Mevcut hamle yapıldığı sırada oyuncu rakibinin taşını alamıyorsa sıra karşı tarafa geçer. Reversi zeka oyunu sırasında 2. hamle sırasında amaç, taşları köşelere yerleştirmektir. Oynayan kişinin fazla köşe kısmına sahip olması kazanma şansını artırır. Eğlenceli ve strateji oyunu olan ürünü satın alarak boş zamanlarınızı keyifli hale çevirebilirsiniz.

Keyifli Redka Reversi Strateji Oyunu Yorumları

Keyifli Redka Reversi Strateji Oyunu Yorumları

Beğeni kazanan bu seçenekte köşelere taş yerleştirmek, rakibe karşı oyuncuya avantaj sağlar. Hamlelerinizi köşeleri ele geçirme üzerine yapabilirsiniz. Köşelerin fazlalığı, kazanma şansınızı arttırır. Genelde 16 kareyi aşmadan taş yerleştirerek hamleler yapılır. Köşe karelerin komşusu olan karelere taş koymadığınız sürece avantajı sürdürmüş olarak devam edebilirsiniz. Karşı taraf geçerli bir hamle yapamadığı takdirde bilgilendirilerek sıra diğer tarafa geçer. Bu durum, oyun kuralları içerisinde pas geçme olarak adlandırılır. Aynı durumu karşı tarafta yinelerse oyun sona erer. Tüm kareler dolduğunda ve yapılacak herhangi bir hamle kalmadığı zaman da oyun sonlanır. Taşlar bittikten sonra tahtada en çok kimin rengi kalmışsa zafer onun olur. Redka Reversi strateji oyunu yorumları, bu seçeneğin eğlenceli ve zeka geliştirici özellikte olduğuna dikkat çeker. Sevdiklerinizle keyifli ve eğlenceli vakit geçirip hamlelerinizi hesaplamak için bu oyunu seçebilirsiniz.

Avantajlı Redka Reversi Strateji Oyunu Fiyatları

Avantajlı Redka Reversi Strateji Oyunu Fiyatları

Oyun sayesinde zeka ve düşünme açısından beyninizi zorlayarak jimnastik yapabilirsiniz. Özellikle strateji ve hamle konusunda çocuklar açısından son derece faydalıdır. Miniklere pratik düşünme ve çözüm bulma becerilerini geliştirme konusunda katkı sağlar. Dikkati ölçerek uzun süre odaklanmaya olanak tanır. Stres ve sinir seviyesini düşürerek düşünmeye teşvik eder. Hafıza konusunda gelişim sağlar. Beynin hem sağ hem de sol kısmını çalıştırır. Olay ve durumlara farklı pence ile açılardan bakmayı öğretir. Evde, tatilde, sahilde ve istenilen tüm mekanlarda oynanan kutu oyunu hem zeka hem de strateji geliştirmeyi amaçlar. Redka Reversi strateji oyunu fiyatları farklı müşteri gruplarına hitap eder. Yararları ve performansı açısından oldukça iddialı bir üründür. Fiyatı, performansıyla doğru orantılıdır. Zeka ve düşünmeyi geliştiren bu oyuna sahip olmak için Trendyol’un cazip fiyat avantajından yararlanabilirsiniz.