Redka Pratik Bardaklar Oyunu

279 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (33)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
328,77 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
354,99 TL244,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.500 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Redka Pratik Bardaklar Oyunu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Boğaziçi Kırtasiye Satıcı Ünvanı: AKİF ÖZDİL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Osmaniye Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2584167063200001 Vergi Kimlik Numarası: 6830181202
    Bu ürün Boğaziçi Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pratik Bardaklar OyunuHer bir oyuncu beş farklı renkten oluşan bir bardak seti alır.Zil masanın ortasına yerleştirilir.Kartlar kapalı olarak

Ürün Özellikleri

  • Oyuncu Sayısı 1-5 Kişi
  • Yaş 6+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Redka Pratik Bardaklar Oyunu

Keyifli vakit geçirmeyi sağlayan ev oyunları aynı zamanda zekayı geliştirir. Boş zamanları hem eğlenceli hem öğretici geçirmek için oyunlar oynanır. Redka Pratik Bardaklar oyunu analitik düşündürme becerisi kazandırma özelliğiyle öne çıkar. El becerilerini geliştirirken hayal gücünü genişletir. 3 yaş ve üzeri çocukların motor gelişimlerinin gelişmesine destek olur. Kalabalık ortamların oynaması için özel olarak tasarlanır. Aile bireylerinin tamamının oynarken keyifli vakit geçirmesi için ürünü tercih edebilirsiniz. Kutu içeriğinde 4.5 santimetre boyutunda 30 adet bardak, bir adet zil ve 49 adet resimli görev kartı bulunur. Görevli resim kartları renkli tasarımlarıyla çocukların dikkatini çeker. Kutu içeriğinde bulunan nesnelerle Buldum ve Pratik Bardaklar oynanır. Çocukların zeka gelişimini ve analitik düşünme becerisini geliştirmeyi hedefleyen ürünü evde aile bireylerinizle oynayabilirsiniz.

  • Zeka geliştirici
  • Analitik düşünme
  • Resimli görev kartları

Eğlenceli ve Eğitici Redka Pratik Bardaklar Avantajları

Eğlenceli ve Eğitici Redka Pratik Bardaklar Avantajları

Eğlenirken öğretmeyi hedefleyen Redka oyun, beyin jimnastiği yapmayı sağlar. Kalabalık arkadaş gruplarının ve bir arada vakit geçirmek isteyen aile bireylerinin kullanımına uygundur. Çocukların boş zamanlarını verimli olarak geçirme imkanı sunar. 5 duyu organına hitap eden ürün hayal kurma becerisini geliştirir. Düşünme yeteneğini geliştirmeye destek olur. El becerilerini geliştirirken analitik düşünme becerisi kazandırır. Minimum iki kişi oynanır. Kutu içeriğinde oyunu kurmak için 49 resimli görev kartı bulunur. Farklı görevler sunan kartlar eğlenceli resimleriyle çocukların dikkat yeteneğini artırır. Kalabalık ortamlarda oyun, sosyal becerileri ve iletişimi geliştirir. Çocuklarınızla boş vakitlerini değerlendirmek için Redka Bardaklar oynayabilirsiniz. Ürün çocukların odaklanma ve motor becerilerini geliştirir. Pratik Bardakların yanında Buldum da mevcuttur. Her yaştan bireyin zevk alarak oynayacağı ürünü boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebilirsiniz.

Dikkat Geliştiren Redka Pratik Bardaklar Oyunu

Dikkat Geliştiren Redka Pratik Bardaklar Oyunu

Hayal dünyasını genişleten ve dikkat becerilerini geliştiren Redka Pratik Bardaklar kutusunun içerisinde 2 farklı seçenek bulunur. Bunlar Buldum ve Pratik Bardaklar oyunudur. Kutu içerisinde zil, resimli görev kartları ve bardaklar bulunur. Minimum iki kişi oynanır. Pratik Bardaklar’da herkese bir adet bardak verilir ve herkese eşit uzaklığa zil konulur. Kartların bir tanesinin açılmasıyla zaman başlar. Bu kartta yer alan resimler kişilere bardak renklerini ve sırasını gösterir. Herkesin görevi karta bakarak aynı düzende bardakları dizmek olur. İlk görevi tamamlayan zile basar. İki farklı seçenek sunan ürün sayesinde keyifli vakit geçirebilirsiniz. Kontrol edildikten sonra zile basan kişinin bardakları doğru şekilde ise ortada bulunan kartı kazanır. Tüm kartlar bittikten sonra çok kartı bulunan birinci olur. Kalabalık ailelerin bir arada uzun süre vakit geçirmesini sağlayan ürünü oynayarak beyin jimnastiği yapabilirsiniz.

Keyifli Redka Pratik Bardaklar Oyunu Yorumları ve Fiyatları

Keyifli Redka Pratik Bardaklar Oyunu Yorumları ve Fiyatları

Redka’nın Pratik Bardakları’nın yanında Buldum oyunu da kutuda yer alır. Buldum oyunu için minimum iki kişi gerekir. Redka pratik bardaklar oyunu fiyatı kutu içeriği ve ürünün özelliklerine göre belirlenir. Görev kartları kapalı şekilde herkese eşit sayıda dağıtılır. Herkes aynı anda birer kart açar. Herkes açılan kartlar arasında benzerlik bulmaya çalışır. Eşleşmeleri önce tahmin eden kişi tüm kartları alır. Oyun herkesin elindeki kartlar bitene kadar devam eder. Yanlışlıkla zile basan kişi ceza alır ve bir tur hakkını kaybeder. Sonunda çok kartı bulunan kişi kazanır. İki farklı oyun seçeneği sunan ürün ile keyifli vakit geçirebilirsiniz. Ürün renkleri ayırt etmeyi öğretirken çocukların motor gelişimini destekler. Eğlenirken öğretmeyi hedefleyen Redka pratik bardaklar oyunu yorumları ve özelliklerine Trendyol’dan ulaşabilir, uygun fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz.