Redka Rengini Keşfet

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Redka Rengini Keşfet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cosack Online Satıcı Ünvanı: MEHMET KOZAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5820323792
    Bu ürün Cosack Online tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NASIL OYNANIR : Rengini keşfet çocukların dikkatini toplayabileceği ve parça bütün ilişkisini geliştirebileceği harika bi oyundur. Çocuklar kutunun içindeki plastik objelerle, resim üzerindeki boşlukları karşılaştırırlar. Daha sonra ellerindeki plastik objenin rengine uygun boşlukları bularak resmi tamamlamaya çalışırlar. İÇİNDEKİLER : 2 Parça oyun tablası 48 adet renkli plastik obje, 12 adet baskılı oyun kartı

Ürün Özellikleri

  • Oyuncu Sayısı 1-2 Kişi
  • Yaş 1+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Redka Rengini Keşfet

Çocuklar için özel olarak hazırlanmış oyunlar, onların dikkat dağınıklığını giderip konsantrasyonlarının artmasını sağlar. Bazı oyuncaklar bu nedenle çocuk gelişimi ve zekanın geliştirilmesi adına oldukça önemli bir yere sahiptir. Redka Rengini Keşfet oyunu da çocukların zeka gelişimini sağlamak ve görsel zekalarını güçlendirmek adına tasarlanmış seçenekler arasında yer alır. Bu oyun ile çocuklarda el göz konsantrasyonu artar. Karşılaştırma yetilerinde gelişim görülür. Aynı zamanda dikkat dağınıklığının önüne geçilmesi sağlanır. 3 ile 6 yaş aralığındaki çocukların gelişimini destekleyen ve pek çok açıdan avantaj sağlayan oyunlardan biri olarak görülür. Eğer siz de okul öncesinde öğretmenliğini gerçekleştiriyorsanız, 3 ile 6 yaş aralığında çocuğa sahipseniz ya da çocuklar ile birebir ilişki kuran bir işiniz varsa son derece katkılı olan bu oyundan kolay bir şekilde yararlanabilirsiniz.

  • Zeka geliştirici
  • El ve göz koordinasyonu
  • Renkli parçalar

Eğlenceli ve Eğitici Redka Rengini Keşfet Özellikleri

Eğlenceli ve Eğitici Redka Rengini Keşfet Özellikleri

Redka markasına ait renk keşfetme seçeneği, 3 ile 6 yaş çocuklar için tasarlanmış oyunlar arasında yer alır. Hem çocukların görsel zekasının gelişmesi hem de el göz koordinasyonlarının sağlanması adına özel bir tasarıma sahiptir. Parça ve bütün ilişkisi, çocuklar için oldukça önemlidir. Bu oyun; renkler ile parça bütün ilişkinin kurulması üzerine tasarlanır. Oyunun içinde 48 tane renkli plastik obje vardır. Ayrıca 2 adet oyun tablası ve 12 tane oyun kartı bulunur. Çocuklar, oyun içinde yer alan objeleri resimlerin üzerinde bulunan boşluklar ile karşılaştırır. Bu karşılaştırma işleminin ardından oyundaki nesneleri tamamlamaya çalışırlar. Böylece birbirinden ayrı parçalar, birleştirilerek bir bütün halini alır. Oyun 3 ile 6 yaş aralığındaki çocuklar tarafından zevkle oynanır. Daha küçük ya da daha büyük yaş gruplarının dahi keyif alması durumunda Rengini Keşfet oyununun oynanması mümkündür.

Redka Rengini Keşfet ile Keyifli Anlar

Redka Rengini Keşfet ile Keyifli Anlar

Redka Rengini Keşfet kullananlar, çocuklar için özel tasarlanmış olan bu ürünün pek çok avantajı bulunduğunu görür. Çocuklar için düşülerek tasarlanmış ürün; özellikle 3 ile 6 yaş grubundaki çocuklara hitap eder. Bu seçenek el göz koordinasyonunun sağlanmasına yardımcı olur. Ayrıca kolay bir kullanıma sahiptir. Çocukların gözlerini yormaz. Onların görsel zekasının gelişmesine yardımcı olur. Ekstra ürün ya da malzemelere ihtiyaç duyulmadan kullanılır. Bu nedenle Redka’nın üretimini gerçekleştirdiği bu oyun ile çocukların gelişimine katkı sağlanabilir. Eğer siz de öğretmenseniz, çevrenizdeki çocuklar ya da kendi yavrunuz için katkı sağlayan bir oyun arayışı içerisindeyseniz tercihinizi bu zeka geliştirici seçenekten yana kullanabilirsiniz. Böylece çocukların kişisel gelişimine katkı sağlayacak bir oyuna sahip olmalarını sağlayabilirsiniz. Ürünün üzerinde kullanım talimatları yer alır. Bu talimatları takip ederek üründen maksimum verim alabilirsiniz.

Hesaplı ve Cazip Redka Rengini Keşfet Fiyatı

Hesaplı ve Cazip Redka Rengini Keşfet Fiyatı

Redka Rengini Keşfet fiyatı da son derece uygundur. Herkesin ürüne ulaşım sağlayabilmesi adına özellikle uygun fiyat politikası doğrultusunda satışı gerçekleştirilir. Dileyen bu ürüne kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilir. Ürünün fiyatı oldukça uygundur. Bu sayede fiyat ve performans ürünleri arasında yer alır. Çocuklarda zekanın, el göz koordinasyonunun ve görsel duyuların gelişimini sağlar. Eğer siz de çocuğunuz için eğitici bir oyun arayışı içerisindeyseniz son derece uygun fiyatlı bu seçeneği güvenle tercih edebilirsiniz. Oyunu satın almadan önce Redka Rengini Keşfet yorumlarını okuyabilirsiniz. Ürünün altında yer alan yorumları okuduktan sonra Redka Rengini Keşfet satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. 3 ile 6 yaş aralığındaki çocuklar için seçmiş olduğunuz ürün için Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz. Ürünü üzerinde yer alan kullanım talimatlarına uyum sağlayarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Çocuklarınıza katkılarını da zaman içerisinde görebilirsiniz.