Redline G40 Full HD Mini Uydu Alıcısı

399 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Redline G40 Full HD Mini Uydu Alıcısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: tteknolojik Satıcı Ünvanı: MEHMET ÖZAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6630091863
    Bu ürün tteknolojik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Redline g40 hd uydu alıcısı
  • Hd 1080p hdmı hassas kör nokta tarama 5000 kanal 64 uydu çoklu dil desteği diseqc 1.0-1.1-1.2 usals motor uyumlu usb pvr&
  • time shift kayıt usb 2.0 ota uydu güncelleme usb ile güncelleme multimedia wifi ile internet desteği ( wifi adaptör opsiyoneldir, kutu içeriğine dahil değildir.)
  • Hdmıvarscartvartürüboxwi-Fivar DiğerGaranti süresi (ay)24

Ürün Özellikleri

  • Görüntü Kalitesi Full HD
  • Renk Siyah
  • Wi-Fi Özelliği Var
  • Ethernet Yok
  • HDMI Var
  • USB Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Redline G40 Full HD Mini Uydu Alıcısı

Televizyon günümüzde pek çok kişinin evinde bulunan elektronik eşyalardan biridir. Teknolojinin gelişimiyle etkilenen cihazlardan biri de televizyonlar olmuştur. Standart yayın özelliğinin azalmasıyla birlikte artık dijital yayınlar daha popüler haldedir. Yüksek çözünürlüğe sahip kaliteli yayınlar izlemeyi sağlayan yayın türü olan HD seçeneğine kısa sürede ulaşmanız mümkündür. Uydu alıcısı sektöründe büyük başarı sağlayan Redline G40 Full HD mini uydu alıcısı sayesinde, müşteriler yüksek kaliteye sahip televizyon yayınları izleme şansı yakalar. Televizyon izlemek, her gün keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak aktivitelerden biridir. Televizyon izlemeyi daha da kaliteli hale getiren Redline G40 ile dünya genelinde yayın yapan birçok televizyon kanalına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Türksat kanal güncelleme sistemine sahip olması sayesinde televizyon ve radyo kanallarında meydana gelen değişimleri otomatik olarak güncelleyebilir.

  • Yüksek çözünürlük
  • Wi-Fi ile çalışma
  • Kolay kurulum

Dikkat Çekici Redline G40 HD Uydu Alıcısı Özellikleri

Dikkat Çekici Redline G40 HD Uydu Alıcısı Özellikleri

Gelişen teknoloji ile uydu alıcısı modellerindeki yenilikler de müşteriler tarafından dikkat çeker. HD alıcılar sayesinde yüksek çözünürlükteki yayınlar televizyonlarda yerini alır. Redline G40 incelemesinde 5000 adet kanala sahip olduğu görülür. USB girişi sayesinde harici flash bellek takarak istediğiniz film, video gibi görüntüleri izleyebilir ve müzik dinleyebilirsiniz PVR özelliği ile izlediğiniz yayını kaydederek tekrardan izleme fırsatı yakalayabilirsiniz. Aynı zamanda cihaza komut vererek izlemek istediğiniz görüntüyü istediğiniz gün ve saat de kaydedebilirsiniz. Time shift özelliği ile canlı izlediğiniz yayını pause ile durdurup, play tuşuyla kaldığınız yerden izlemeye devam edebilirsiniz. Wi-Fi desteğiyle interneti kullanarak istediğiniz videoları, filmleri izleyebilirsiniz. AV çıkışı özelliği ile tüplü televizyonlarda bile HD kalitesini yakalayabilirsiniz. Redline G40 özellikleri sayesinde sizler de televizyon izlemeyi daha keyifli hale getirebilirsiniz.

Yüksek Çözünürlüklü Redline G40 Mini Uydu Alıcısı

Yüksek Çözünürlüklü Redline G40 Mini Uydu Alıcısı

Çanak anten gibi cihazlar kullanmaya gereksinim duymadan, Redline G40 mini full HD uydu alıcısı modeli ile kesintisiz televizyon izleme keyfini yaşayabilirsiniz. Tek bir cihaz ile yüzlerce kanala istediğiniz zaman ulaşmak büyük kolaylıktır. Redline G40 mini HD uydu alıcısı HD G40’ı diğer cihazlardan ayıran en önemli özelliklerinden bir tanesi internete bağlanarak farklı yayınlar da izlemenize olanak tanımasıdır. Evde kaldığınız boş vakitlerde televizyon izlemek istediğinizde dizi, film, eğlence programları, belgesel gibi aklınıza gelebilecek her türlü içeriğe Redline G40 HD uydu alıcısı sayesinde kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ruh halinize göre dram, aksiyon, komedi gibi her tür diziyi ya da Türk sinemasının unutulmaz filmlerine kadar yüzlerçe çeşit kanallar arasından bulabilme şansınız oldukça yüksektir. HD kalitesindeki bu cihaz sayesinde yüzlerce dizi yüksek çözünürlüklü olarak evlerinize gelir.

Redline G40 Full HD Mini Uydu Alıcısı Fiyatları

Redline G40 Full HD Mini Uydu Alıcısı Fiyatları

Redline G40 fiyatları, ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Cihazın markası, işlevsel özellikleri, işlemci hacmi, üretildiği materyal, sinyal gücü faktörleri uydu alıcıların fiyatının belirlenmesinde etkilidir. İnternet erişimi olmasından dolayı müşterilerine büyük kolaylık sağlar. Türksat kanal güncellemesinin otomatik olarak gerçekleşmesi de müşterilerini memnun eder. Yüksek fiyatlı cihazlardansa, müşterilerin çoğu performansı yüksek ve kaliteli cihazları tercih ederler. Kurulumu oldukça basit olan bu pratik cihazlar, mini yapısı sayesinde fazla yer kaplamaz. Sizler de evinizde ya da çalışma ofisinde, istediğiniz her yerde boş vakitlerinizde bu sınırsız televizyon keyfini sürebilirsiniz. Redline G40 yorumlarını okuyarak müşterilerin fikirlerini de alabilirsiniz. Gelişmiş teknolojik özelliklere sahip ve kullanım kolaylığı sunan bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilir ve sevdiklerinizle televizyon izleme keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.