Redline Red360 Air 8k Android Tv Box

1.399 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Redline Red360 Air 8k Android Tv Box

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AK LİDER ELEKTRONİK Satıcı Ünvanı: AK LİDER ELEKTRİK ELEKTRONİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0011055581500012 Vergi Kimlik Numarası: 0110555815
    Bu ürün AK LİDER ELEKTRONİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Red360 air 8k ile çanak ve kablo kalabalığına artık ihtiyaç yok! Geleneksel televizyon anlayışınızı kökten değiştirmeye hazır olun! 4gb’lık güçlü ram ve 32gb’lık büyük bir depolama alanıyla üstün performansı kumandanızda hissedin! Sıradan bir televizyonu bile smart tv teknolojisinin ötesine taşıyan red360 air 8k ile android 9 işletim sistemi sayesinde google servislerini kullanabilirsiniz. Geleneksel smart tv’lerde erişilebilen uygulamalar ve oyunlar sınırlıyken, redline ott box’lar sayesinde google playstore ve redline’a özgü redstore ile binlerce uygulamaya tek tuşla erişebilirsiniz. Bufffering & re-Bufffering teknolojisi, online tv uygulamalarında kanal değişikliğini süper hızlı gerçekleştirir, youtube, netflix, spotify gibi online video ve müzik uygulamalarında dört çekirdekli (quad-Core) işlemcisi gücünü hissettirir. 4k ultra hd çözünürlük destekleyen red360 air 8k’da çarpıcı renkler ve 60 fps video hızı ile sinema, dizi, belgesel keyfinizi katlayabilirsiniz. Internet altyapınıza bağlı olarak yayınlarınızın görüntü kalitesini (sd, hd, full hd, 4k ultra hd) opsiyonel olarak değiştirebilirsiniz. Depolama alanınızı 32 gb harici tf kartla 64gb’a kadar yükseltebilirsiniz. Timeshift teknolojisiyle 24 saate kadar yayını geri alabilirken, usb pvr ile yayınları kaydedebilirsiniz. Kullanıcı dostu arayüz tasarımıyla favori uygulamalarınızı gereksiz karmaşa olmadan ana menüye ekleyebilirsiniz. Tüm bunların yanında klavye ve mouse takarak oyun oynayabilir, office dökümanlarınızla çalışabilir, mail yazışmalarınızı yapabilir, sosyal medyada zaman geçirebilir, internette gezinebilirsiniz. Red360 air 8k ile yapabileceklerinizin sınırı yok. Play store ve redstore?Da sınırsız uygulama 4k ultra hd çözünürlük desteği ultra hd video sinyal çıkışı mytv uygulaması ile dünyayı önünüze serin android 9 ile yeni ott deneyimi çoklu dil desteği yeni nesil cpu ile hızlı dolaşım internetten en yeni filmler ve diziler açıklama not: Cihazlarımız güncellenip gönderilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Çözünürlük Teknolojisi 8K
  • USB Var
  • Ethernet Var
  • Wi-Fi Özelliği Var
  • Renk Bej
  • HDMI Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver