Redoxon Üçlü Etki 30 Efervesan Tablet I 1000 Mg C Vitamini, D Vitamini Ve Çinko Içeren Takviye Edici

310 TL
(10,33 TL / tablet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (77)
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
387,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
322,02 TL
1.000 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Redoxon Üçlü Etki 30 Efervesan Tablet I 1000 Mg C Vitamini, D Vitamini Ve Çinko Içeren Takviye Edici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BEYAZECZA Satıcı Ünvanı: ALİ GÖKÇEDEMİR KOZMETİK SAĞLIK ÜRÜNLERİ PAZARLAMA ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0052211763700001 Vergi Kimlik Numarası: 0522117637
    Bu ürün BEYAZECZA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üçlü Etki 30 Efervesan Tablet I 1000 Mg C Vitamini, D Vitamini Ve Çinko Içeren Takviye Edici

Ürün Özellikleri

  • Çeşit D vitamini
  • Aroma Aromalı
  • Form Tablet
  • Paket İçeriği 30'lu
  • Set İçerik Adeti Tekli
  • Hedef Sağlıklı Yaşam
Geri Bildirim Ver

Redoxon Üçlü Etki 30 Efervesan Tablet

Günlük hayatın temposuna ayak uydurabilmek için vitamin desteği alınması önerilir. C ve D vitamini takviyesi sayesinde hem enerjik hem de zinde hissedilir. Redoxon 3'lü etkili 30 Efervesan tablet 934 içerisinde bulunan vitamin ve çinko ile enerji verme işlevini yerine getirir. Portakal aramasıyla beğeni toplayan üründe 30 tablet yer alır. Güne başlarken içildiğinde kısa sürede etkisini göstererek zinde hissetmenizi sağlar. İçeriğinde sağlığa zararlı bileşenler bulunmadığı için gönül rahatlığıyla tüketilir. Spor yaparken, yorgun hissettiğinizde ve diğer durumlarda kullanarak ihtiyacınız olan enerjiye ulaşabilirsiniz. Günde 1 tablet alınması tavsiye edilen ürün, 200 ml suyla karıştırılarak kullanılır. Metabolizmayı destekleyen ürünün aynı zamanda bağışıklık sistemine de katkı sağladığı belirtilir. C ve D vitaminlerinden faydalanarak daha aktif bir gün geçirmek isterseniz bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • 3'lü etkili 30 tablet
  • Zengin içerik
  • Enerji verme

İlgi Gören Redoxon 3'lü Etki 30 Efervesan Tablet

İlgi Gören Redoxon 3'lü Etki 30 Efervesan Tablet

Güne enerjik başlamak, işlerinizi ve diğer aktiviteleri daha verimli yapmanızı sağlar. Yorgunluk gibi problemleri azaltan Redoxon 3'lü etki 30 Efervesan tablet sayesinde yaptığınız işlere kendinizi daha rahat verebilirsiniz. Vitamin eksikliklerinden kaynaklanan problemler için takviye alınması tavsiye edilir. Birçok faydası bulunan çinko ise bağışıklık sistemini destekleyen bir bileşen olarak bilinir. Ürünün içeriğinde yer alan bu unsurlar takviye gıda olarak adlandırılır. Kış aylarında mustarip olunan grip ve nezle gibi rahatsızlıklarda C vitamini alınması önerilir. Üründe baskın olarak bulunan C vitamini, bağışıklık sisteminizi destekleyerek sağlıklı hissetmenizi sağlar. Bununla beraber gün içinde işlerinizi daha kolay halletmenizi sağlayacak olan yeterli enerjiyi verir. Redoxon 3'lü etkili 30 Efervesan tablet kullananlar portakal aromasından memnun kaldıklarını belirtir. Yararlı bileşenlerle zenginleştirilmiş bir içeriğe sahip olan bu ürünü günlük olarak kullanabilirsiniz.

Faydalı Redoxon 3'lü Etkili 30 Efervesan Tablet

Faydalı Redoxon 3'lü Etkili 30 Efervesan Tablet

Yoğun tempolu günlerde takviye vitamin tabletleri, destekleyici bir işlev görür. Temiz içerikleri ve aromalarıyla beğeni kazanan tabletler günlük olarak kullanılır. Redoxon 3'lü etkili 30 Efervesan tablet içeriğinde yer alan çinko; kemik gelişimine olan faydasıyla bilinir. C ve D vitamini ise bağışıklık sistemine katkı sağlayarak daha zinde hissetme imkanı verir. Ürünün kas ve kemik sistemine destek sağladığı da aktarılır. Su içerisinde çözdürülerek kullanılan tablette portakal aroması vardır. Beğenilen bir tadı olduğu için keyifle tüketilir. Hem faydalı hem de lezzetli olması, tercih edilme sebepleri arasında yer alır. Redoxon 3'lü etkili 30 Efervesan tablet yorumlarından yola çıkarak ürünü deneyimleyen müşterilerin memnun kaldığını fark edebilirsiniz. Günlük kullanımda da etkisini gösteren ürünü 200 ml suya karıştırarak kullanmanız tavsiye edilir. Güne istediğiniz enerjide başlarken vitamin takviyesi işlevinden de faydalanabilirsiniz.

Avantajlı Redoxon 3'lü Etkili Tablet Fiyatları

Avantajlı Redoxon 3'lü Etkili Tablet Fiyatları

Spor yaparken, çalışırken ya da yoğun bir gün geçirirken kimi zaman kendinizi enerjisiz hissedebilirsiniz. Böyle zamanlarda takviye vitamin sağlayan tabletlerden faydalanabilirsiniz. Ürünün içeriğinde yer alan vitaminler ve çinko, vücuda ihtiyacı olan enerji desteğini verir. Doğal aromalar ve içeriklerle zenginleştirildiği için birçok kişi tarafından beğenilerek kullanılır. Kalsiyum ve fosfor emilimini destekleyen D vitamini, ürünün içerisinde diğer bileşenlerle birlikte yer alır. Bununla beraber kış aylarında tüketilmesi önerilen C vitamini de bulunur. Redoxon 3'lü etkili 30 efervesan tablet fiyatlarıyla da müşterilerin beğenisini kazanır. Günlük olarak 1 adet tüketilmesi tavsiye edildiği için uzun süre kullanma imkanı verir. Portakallı ve lezzetli bir aroması olduğu için sevilerek tüketilir. Sağlığa zararlı bir içeriği bulunmadığı için düzenli olarak kullanabilirsiniz. İçerisinde 30 tablet bulunan ürünü Trendyol aracılığıyla satın alabilirsiniz.