Reebok ZIG KINETICA 21 AYAKKABI

1.950 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 35
Beden Tablosu
35
35,5
36
37
37,5
38
38,5
39
40
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Reebok ZIG KINETICA 21 AYAKKABI

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Raket Spor Online Satıcı Ünvanı: RAKET SPOR MALZEMELERİ ORGANİZASYON EĞİTİM İNŞAAT TARIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734085381300013 Vergi Kimlik Numarası: 7340853813
    Bu ürün Raket Spor Online tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu Reebok kadın ayakkabısı, koşudan ilham alan tasarıma modern bir yaklaşım getirir. Kumaş saya, ekstra destek için stratejik olarak yerleştirilmiş katmanlara sahiptir. Floatride Fuel orta tabanı saran yumuşak TPU çerçeve, çarpıcı zikzak tasarımı ile ilerici bir görünüm oluşturur. Model, Zig Energy Bands dış tabanı ile enerjik bir his sunarak adımlarınıza güç katar.

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Tekstil
  • Kullanım Alanı Spor
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Reebok FX9412 ZIG KINETICA 21 Beyaz

Reebok beyaz Zig Kinetica 21 kadın ayakkabı kaliteli kumaş ve materyaller kullanılarak üretilmiştir. Bu model dayanıklı bir yapıda olması için büyük bir titizlikle imal edilir. Üretim aşamasında tüm detayları düşünülen bir koşu ayakkabısı modelidir. İhtiyaç halinde nemli bir bez yardımıyla ayakkabınızın temizlik işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu ürünün 35 ve 40 aralığındaki tüm ayak numaraları mevcuttur. Siz de iyi bir deneyim yaşamak istiyorsanız bu model için kendi ölçülerinize göre seçim yapabilirsiniz. Reebok beyaz Zig Kinetica 21 kadın ayakkabı modeli kalite ve özenle üretilerek müşteri beğenisine sunulur. Siz de konforlu ve kaliteli bir hayata geçiş sağlamak için bu ayakkabı modelini tercih edebilirsiniz.

  • Rahat ve tam oturan kalıp
  • Özgün ve çarpıcı tasarım
  • Uzun süreli kullanıma imkân veren dayanıklılık

Reebok Beyaz Zig Kadın Ayakkabının Özellikleri Nelerdir?

Reebok Beyaz Zig Kadın Ayakkabının Özellikleri Nelerdir?

Reebok beyaz Zig Kinetica 21 kadın ayakkabı modeli hayatınızı kolay ve konforlu hale getirecek birçok özelliğe sahiptir. Bu model modern çizgi ve detaylar kullanılarak özenle tasarlanır. Tasarım aşamasında koşudan ilham alan bir ayakkabı seçeneğidir. Ayakkabı tabanında ekstra destek sağlaması için yerleştirilen katmanlar mevcuttur. Katman üzerinde yer alan zikzak tasarım sayesinde ayakkabı çarpıcı bir görünüm kazanır. Reebok beyaz Zig Kinetica 21 kadın ayakkabı modelini tercih ettiğiniz her an bu eşsiz tasarım sayesinde kendinizi oldukça enerjik hissedebilirsiniz. Bu kaliteli model sade beyaz bir tasarıma sahiptir. Kullanıma bağlı olarak zaman içerisinde formunu kaybetmeden ilk günkü kalitesini her daim korur. Bu modelde tasarım rengi olarak turuncu, sarı ve pembe renkler tercih edilir. Gelişmiş tasarım özelliklerine sahip bu model sayesinde siz de tarzınızı ortaya koyabilirsiniz.

Reebok Kinetica Koşu Ayakkabısı Günlük Kullanıma Uygun mudur?

Reebok Kinetica Koşu Ayakkabısı Günlük Kullanıma Uygun mudur?

Reebok beyaz Zig Kinetica 21 kadın ayakkabı günlük kullanımlarınız için uygun niteliklere sahiptir. Yürüyüşe, koşuya ya da spor salonuna giderken gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir modeldir. Bu rahat ve konforlu ayakkabı seçeneği gün içerisindeki fiziksel aktivitelerinizi kısıtlamadan işlerinizi rahatlıkla halletmenize olanak sağlar. Özellikle yoğun tempoyla geçen günlerinizde bu modeli seçerek kendinize büyük bir ölçüde iyilik yapabilirsiniz. Kullanıma bağlı olarak gün boyu bu ayakkabıyı giydiğinizde herhangi bir vurma problemi yaşamanıza sebep vermez. Reebok beyaz Zig Kinetica 21 kadın koşu ayakkabısı ürünü kullanım sağladığınız her an kendinizi bulutların üzerinde yürüyor gibi rahat ve konforlu hissedebilirsiniz. Bu model kaliteli formu sayesinde ayağınızı tam olacak şekilde kaplar. Yağmurlu ya da karlı olmayan her havada günlük kombininize dâhil edebileceğiniz kaliteli ve kullanışlı bir modeldir.

Reebok Kinetica 21 Kadın Ayakkabı Kolay Kombinlenir mi?

Reebok Kinetica 21 Kadın Ayakkabı Kolay Kombinlenir mi?

Reebok Zig Kinetica 21 ayakkabı modeli sade tasarımı sayesinde oldukça kolay bir şekilde kombinlenebilir niteliktedir. Elbise, şort, etek, pantolon ya da eşofman gibi tüm kıyafetlerle kolay bir şekilde uyum sağlayacak bir modeldir. Özellikle yaz mevsimlerinde bu modeli açık renk kıyafetlerinizle giyerek hoş bir görünüme sahip olabilirsiniz. Reebok beyaz Zig Kinetica 21 kadın ayakkabı fiyatı ürünün kumaş özellikleri, kalitesi ve kullanışlılığı gibi etmenlere bağlı olarak belirlenir. Uzun süreli kullanıma uygun bir model olduğu için fiyatı da buna bağlı olarak oldukça uygundur. Reebok beyaz Zig Kinetica 21 kadın ayakkabı yorumları ve değerlendirmeleri bulunan bir üründür. Bu ayakkabıyı daha önce satın alıp kullanan müşterilerin deneyimlerine göz atarak ürün hakkında bilgi ve fikir sahibi olabilirsiniz. Trendyol üzerinden siz de hızlı bir şekilde bu ayakkabı için siparişinizi oluşturabilirsiniz.