Reeder P10 Batarya Pil 3150mah + Tamir Seti

199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Reeder P10 Batarya Pil 3150mah + Tamir Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TELEFONPARÇALARI Satıcı Ünvanı: İSMAİL AKIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0260517236
    Bu ürün TELEFONPARÇALARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
Geri Bildirim Ver

Reeder P10 Batarya Pil 3150mah + Tamir Seti

Reeder P10 modeli öne çıkan telefon modellerinden birisidir. Yeni nesil akıllı telefon statüsünde üretilen bu telefonun tuşsuz, full dokunmatik ekranı bulunmaktadır. Enerji ihtiyacını her akıllı telefonda olduğu gibi bataryasından karşılayan bu telefon için, batarya sorunuyla karşılaşıldığında bir çözüm mevcuttur. İşte Reeder P10 batarya pil 3150mah tamir seti tam olarak bu aşamada tercih edilmektedir.

 
  • Kaliteli ve güvenilir imalat
  • Kolay söküp takılabilir yapı
  • Tamir edilebilir üretim

Reeder P10 Batarya Pil Tamir Seti Özellikleri

Reeder P10 Batarya Pil Tamir Seti Özellikleri

Uzun kullanımlardan sonra batarya bozulabilir yahut çalışmayabilir. Böyle durumlarda alınan bu batarya pil ve tamir setleri, kullanıcının sorununu çözmesine yardımcı olacağı gibi kolay bir şekilde bataryanın değiştirilebilmesine de imkan sunar. Full dokunmatik ekran ve şık tasarımıyla beğeniyle kullanılan bu telefonlarda, her akıllı cihazda olduğu gibi belli başlı sıkıntılarla karşılaşabilmektedir. Cihaz içinde bulunan batarya pillerden enerjisini alan akıllı cihazlarda, batarya pil sorunu en çok görülen sorunlardan birisidir. Gerek dış etkenler dolayısıyla gerekse de uzun kullanımlar sonucunda meydana gelen olumsuz durumlar sonucunda bataryaların bazen değişmesi gerekir. Reeder p10 batarya pil 3150 mah tamir seti özellikleri bütün ihtiyaçları karşılayacak niteliktedir. 3150 gibi gayet yeterli bir güce sahip olan bu bataryalar telefonla tam uyum sağlar.

 

Reeder P10 Batarya Pil Tamir Seti Kullanımı

Reeder P10 Batarya Pil Tamir Seti Özellikleri

Ürünün yanında gönderilen tamir seti vasıtasıyla batarya kolayca sökülüp takılabilir. Tamir seti daha sonrasında istenilen telefon ve akıllı cihazın tamiri sırasında da kullanılabilir. Montaj işlemi yapılırken değişecek bataryanın, yeni batarya kişinin eline ulaşmadan önce çıkarılması tavsiye edilir. çünkü deforme olan batarya telefona zarar verebilir. Sonrasında tamir kitlerini de kullanarak batarya değişimi yapılır. Batarya değişiminden sonra bataryayı kullanmaya başlamak ve batarya tamamen tükenince ilk şarj olarak en az 8 saat şarjda tutmak gerekmektedir. Batarya hakkında daha fazla bilgi almak ve daha önce bu batarya pili ve tamir setini kullanan kişilerin tecrübelerinden yararlanmak için Reeder p10 batarya pil 3150 mah tamir seti yorum ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Reeder p10 batarya pil 3150 mah tamir seti kullananlar burada gerçek değerlendirmelerini sunduğundan ürün hakkında daha fazla bilgi edinmek mümkündür.

 

Reeder P10 Batarya Pil Tamir Seti Fiyatı

Reeder P10 Batarya Pil Tamir Seti Fiyatı

Her geçen gün gelişen teknoloji, yeni şeyleri insanların kullanımına sunmakta, var olan araç gereçleri de geliştirmeye devam etmektedir. Yıllar içerisinde en çok değişime uğrayan ve gelişen teknolojik araçlardan birisi de hiç şüphesiz telefonlardır. Telefonların en işlevsel ve önemli parçasından biri olan bataryaların kullanımı ve değişimi de önemlidir. Reeder p10 batarya pil 3150 mah tamir seti fiyat performansı bu anlamda kullanıcısını memnun eden düzeydedir. İçerisinde hem batarya pil hem de tamir seti gelen paketle birlikte kullanıcı çok rahat şekilde kendisi bataryayı değiştirebilir. Trendyol’dan ürünün fiyat skalasını inceleyebilir, yorumlar okuyabilir ve kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.