ReeFlowers Detox-Dual Zeo Carbon 4000 gr

596,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ReeFlowers Detox-Dual Zeo Carbon 4000 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: tlspetmarket Satıcı Ünvanı: MİTHAT TÜMBAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8740011467
    Bu ürün tlspetmarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Reeflowers Detox-Dual Zeo Carbon 4000grReeflowers Detox-Dual Zeo CarbonÜrün Kodu: DCZ7K Reeflowers Detox-Dual Zeo Carbon tatlı su ve tuzlu su akvaryumlarında kullanıma uygun uzun ömürlü kokuyu önleyen çift etkili aktif karbon.Detox-Dual Zeo Carbon doğal zeolit ve yüksek aktiviteye sahip aktif karbon içerir.Yem artıkları, dışkı, vb. kalıntıların çürümesi ve suda çözünmesi sonucu oluşan amonyak, hidrojen sülfat ve benzeri organik atıklar ile birlikte, ilaç tedavisi vb. sebeplerle oluşan inorganik toksik maddelerin tümünü sudan uzaklaştırmak amacıyla kullanılır.Suyu berraklaştırır, kokuyu önler ve su kalitesini arttırır. Mikro gözenekli yapısı ile faydalı bakteriler için yaşam alanı oluşturur, akvaryumdaki bakteri popülasyonunun artmasını sağlayarak biyolojik filtrasyonu güçlendirir. Kullanım talimatı
  • * Medya reaktörü içerisinde, dış filtrede veya ürün ile birlikte verilen kese içerisinde su geçişinin hızlı olduğu bir bölümde kullanılmalıdır.* Tatlı su ve tuzlu su akvaryumlarında kullanıma uygundur.* Genel kullanımda ve sudaki sarı rengi gidermek için, her 100 lt için 90 ml (65 gr) kullanılmalı ve ayda bir yenilenmelidir.* İlaç tedavilerinden sonra 100 lt için 180 ml (130 gr) kullanılmalı ve 3 gün sonra yenilenmelidir.* Tek kullanımlıktır, yıkama, vb. işlemler sonucunda tekrar kullanılamaz. Ölçek kabı hacmi = 20 mlReeflowers Detox-Dual Zeo Carbon ürünü 350gr, 720gr, 4000gr, ve 13Kg olarak üretilmektedir.
Geri Bildirim Ver