ReeFlowers Detox-S1200 Activated Carbon 760 gr

403,62 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
410,51 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ReeFlowers Detox-S1200 Activated Carbon 760 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Net X pazar Satıcı Ünvanı: ALFABİM BİLİŞİM AJANS AKVARYUM GIDA KUYUMCULUK TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470046082000012 Vergi Kimlik Numarası: 4700460820
    Bu ürün Net X pazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Reeflowers Detox-S1200 Activated Carbon 760grReeflowers Detox-S1200 Activated CarbonÜrün Kodu: DC1L Reeflowers Detox-C1200 Activated Carbon tatlı su ve tuzlu su akvaryumlarında kullanıma uygun uzun ömürlü pellet küre formda aktif karbon.Detox-C1200 yüksek aktiviteye sahip, üst kalite ve çok hızlı etki eden bir aktif karbondur. Suda çözünmüş organik ve inorganik atıkların ve toksik maddelerin akvaryum suyundan uzaklaştırılmasını ve suda oluşan sarı rengin giderilmesini sağlar. İlaç tedavisi sonrası sudaki zararlı etken maddelerin giderilmesi için kullanılır. Fosfat salınım seviyesi çok düşüktür (POI seviyesi sadece 0,9). Yosun oluşumuna sebep olmaz. Suyun Kristal berraklığında olmasını sağlar ve su kalitesini arttırarak canlılar için daha sağlıklı bir ortam oluşturur.Kullanım talimatı
  • * Medya reaktörü içerisinde, dış filtrede veya ürün ile birlikte verilen kese içerisinde su geçişinin hızlı olduğu bir bölümde kullanılmalıdır.* Kullanmadan önce durulanması tavsiye edilir.* Tatlı su ve tuzlu su akvaryumlarında kullanıma uygundur.* Genel kullanımda 100 lt için 75 ml (52,5 gr) kullanılmalı ve 6 ayda bir yenilenmelidir.* Sudaki sarı rengi gidermek için 100 lt için 75 ml (52,5 gr) kullanılmalı ve sarı renk düzelene kadar ayda bir yenilenmelidir.* İlaç tedavilerinden sonra 100 lt için 150 ml (105 gr) kullanılmalı ve 3 gün sonra yenilenmelidir.* Aktif karbon tek kullanımlıktır, yıkama, vb. işlemler sonucunda tekrar kullanılamaz. Ölçek kabı hacmi = 20 mlReeflowers Detox-C1200 Activated Carbon ürünü 190gr, 380gr, 760gr, 4200gr ve 13,75Kg olarak üretilmektedir.
Geri Bildirim Ver