Refarm Virkon S Geniş Spektrumlu Dezenfektan 1 Kg

670 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Refarm Virkon S Geniş Spektrumlu Dezenfektan 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÜLMİRZAPETSHOP Satıcı Ünvanı: TUNCAY GÖÇTÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3970227752
    Bu ürün GÜLMİRZAPETSHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Virkon S Geniş Spektrumlu Dezenfektan 1 Kg Yeni Ambalaj ve Yeni Kutu Evcil Hayvan Hastalıklarında Tek Çözüm Virkon S İnsan ve hayvanları etkileyen 23 virüs ailesine karşı etkisi kanıtlanmıştır. İnsanlar ve hayvanlar ve çevre için güvenlidir. Bileşimi: Antec Virkon S stabilize peroksijen bileşikleri, surfaktanlar, organik asitler ve inorganik tampon sistemlerinin dengeli bir karışımdan oluşmuş hoş kokulu, violet pembe renkli toz dezenfektandır. Özellikleri: -OIE listesindeki hastalıklara karşı kullanılması önerilen bir üründür. -Tahta gibi gözenekli yüzeylerde yüksek organik kirlilikte, sert sularda ve düşük ısıda bile etkinliği kanıtlanmıştır. - Yüksek surfaktan seviyesi, asidik ve oksitleyici etki organizmaları tahrip eder. -Toksik değildir, %1’lik solüsyonu deri ve göz için zararlı değildir.
Geri Bildirim Ver

Virkon Dezenfektan Çeşitleri ile Hastalıklardan Korunun

Gün içinde birçok yere seyahat edilir. Açık hava, toplu taşıma ve kapalı alanlar birçok kişinin bulunduğu yerlerdir. Bu tür yerler aynı zamanda isteyerek veya istemeyerek çok fazla temas kurulmasına da neden olur. Ancak, bu kadar çok sayıda insanın neden olduğu bakteriler dikkate alınması gereken büyük bir sorundur. Bu yüzden en iyi sabun ve su ile temizlenerek bu bakterilerden kendinizi korumanız gerekir. Bunun en kolay ve etkili yolu ise Virkons dezenfektan kullanmaktır. Virkon S Refarm dezenfektanları içerdikleri özel mineraller ve bileşenler sayesinde var olan bakteri ve mikropları öldürür. Üstelik tekrar oluşmasını da engeller. Bunlardan yararlanmak için ise Virkon S geniş spektrumlu dezenfektan 1 kg şeklinde bu ürünü satın alabilirsiniz.

  • Hijyen Sağlar
  • Tam Koruma Sunar
  • Özel Mineraller ve Bileşenler

Virkon S Geniş Spektrumlu Dezenfektan 1 Kg Kullanımı

Virkon S Geniş Spektrumlu Dezenfektan 1 Kg Kullanımı

Dezenfektanların temel amacı, kullanılan yüzeyde hastalığa neden olabilecek mikroorganizmaları öldürmektir. Bu sayede mikroorganizmaların vücudumuza ve çevremize bulaşmasını engellemiş olursunuz. En yaygın olarak kullanılan ve en güvenli el dezenfektanları alkol bazlı dezenfektanlardır. Genel olarak alkol oranı 70 derece ve üzeri ve 70-90 derece olan dezenfektanlar tercih edilmelidir. Alkol bazlı Refarm Virkon S geniş spektrumlu dezenfektan çok kısa sürede buharlaşır. Bu yüzden kısa bir sürede mikroorganizmaları yok etme özelliği vardır. Bu dezenfektan, doğru kullanım için önce avucunuzun içine yerleştirilir. Daha sonra önce avuç içinin yüzeylerine yayılır. Ardından parmağınızın içini ve ardından elinizin dışını ovalamalısınız. Son olarak temizlikten sonra parmaklar arasında bileğe de dokunulmalıdır. Ayrıca bu ürünü satın almadan önce Virkon S geniş spektrumlu dezenfektan 1 kg kullananlar ve bu kullanıcıların değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz.

Sağlığınız için Özel Olarak Üretilen Virkon S Geniş Spektrumlu Dezenfektan

Sağlığınız için Özel Olarak Üretilen Virkon S Geniş Spektrumlu Dezenfektan

Kalabalık şehirlerde ve kalabalık bölgelerdeki insanlar, temas ettikleri yerlerde mikroorganizmaları alabilirler. Mikroorganizmalar, bakteriler ve virüsler yüzey türlerinden, damlacıklardan ve hatta havadan bulaşabilir. İnsanlar, bu görünmez varlıkları kendilerine dokunduklarında toplayarak veya etraflarında taşıyarak ve başkalarına bulaştırarak salgınlara neden olabilirler. Dezenfektanların düzenli kullanımı, bu alanlardan mikrobiyal enfeksiyon ve yutma potansiyelini azaltabilir. Yüzeye dokunduktan sonra cildi dezenfekte etmek, özellikle kalabalık alanlarda hijyenin anahtarıdır. Mikroorganizmalarla temasın her zaman tehlikeli olduğu kentsel yaşamda Virkon S geniş spektrumlu dezenfektan 1 kg içeriği ile hızlı temizlik ve hijyen sağlar. Dezenfektan kalabalık bir konferans salonuna yerleştirildikten sonra toplu taşıma araçlarında, okullarda ve ofislerde kullanılmalıdır. Bunun için ise Virkon S dezenfektan 1 kg şeklinde satın alınarak uzun süreli kullanım sağlanabilir.

Virkon S Geniş Spektrumlu Dezenfektan Fiyatları

Virkon S Geniş Spektrumlu Dezenfektan Fiyatları

Dezenfektanların fiyatını değiştirmenin yaygın nedenleri, üreticinin markası, alkol içeriği, dezenfektan içeriği ve miktarıdır. Ml cinsinden el dezenfektanı modelleri sıvı veya jel şeklinde olabilir. Bu durum ise fiyat değişimlerine sebep olarak gösterilebilir. Alkol içeriği de modelden modele değişir. Alkol içeriğine göre bir dezenfektan da seçebilirsiniz. Bu açıdan Virkon S geniş spektrumlu dezenfektanlar, istediğiniz hijyeni ve temizliği size sağlar. Maksimum temizlik için özel olarak üretilen bu dezenfektanlar, sizleri mikrop, virüs ve bakterilerden korur. Böylelikle çeşitli hastalıklardan kolay bir şekilde korunabilirsiniz. Trendyol üzerinden 6778890 ürün kodu ile Virkon S geniş spektrumlu dezenfektan 1 kg yorumları ve değerlendirmelerini de inceleme fırsatını bulabilirsiniz. Ardından hızlı, kolay ve güvenilir bir şekilde bu dezenfektanı sipariş edebilirsiniz.