Refikadan Paslanmaz Çelik Çok Amaçlı Konserve Hunisi - Refika Birgül

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Refikadan Paslanmaz Çelik Çok Amaçlı Konserve Hunisi - Refika Birgül

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Gıdayla temasa uygun paslanmaz çelik malzemeden üretilmiştir.
  • Üst çap: 156 mm.
  • Alt çap: 58 mm.
  • Yükseklik: 67 mm.
  • Kulp genişliği: 16 mm.
  • Kulp çapı: 25 mm.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Refikadan Paslanmaz Çelik Çok Amaçlı Konserve Hunisi

Kış aylarında taze ve lezzetli yiyeceklere ulaşmak oldukça zordur. Rahatsız eden bu durumun önüne geçebilmek, yemekleri lezzetli bir şekilde hazırlamak amacıyla konserveler yapılır. Yapılan bu konserveleri şişelere yerleştirmek büyük zahmet gerektirir. Siz de sonbahar aylarında yaşanan yoğunluktan rahat etmek istiyor, zamandan tasarruf etmeyi amaçlıyorsanız Refikadan paslanmaz çelik çok amaçlı konserve hunisi seçeneğini gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Ürün, konserveler için özel olarak tasarlanmış olup pek çok kavanozda rahat bir şekilde uyum sağlar. Müşterileri zahmete sokmadan rahat bir şekilde kış ayı için hazırlanabilmelerine yardımda bulunur. Siz de konserveleri yerleştirirken çeşitli sorunlar yaşıyor, yiyecekleri rahat bir biçimde kavanozlara koymak istiyorsanız Refikadan paslanmaz çelik çok amaçlı konserve hunisi satın alabilirsiniz.

  • Paslanmaz çelik ham madde
  • Ergonomik tasarım
  • Kullanışlı ve işlevsel yapı

Kaliteli Refikadan Paslanmaz Konserve Hunisi

Kaliteli Refikadan Paslanmaz Konserve Hunisi

Refikadan huni seçeneği kaliteli paslanmaz çelik ham maddenin çeşitli işlemlerden geçmesi sonucunda üretilir. Ham madde özelliği sayesinde insan sağlığı üzerinde herhangi bir olumsuz etkisi söz konusu değildir. Kullanım esnasında yiyeceğin tadında ya da kokusunda farklılaşma görülmez. Paslanmaz yapısı sonucunda ürün oldukça dayanıklıdır. Beklenmeyen ani darbe ya da çarpmalarda deforme olmaz. Uzun süre rahat bir şekilde kullanılır. Yüksek sıcaklık ve soğukluğa karşı da oldukça sağlamdır. Refika konserve hunisi ergonomik bir tasarıma sahiptir. Ergonomik tasarımı sayesinde çok sayıda kişinin istek ve ihtiyacını rahat bir biçimde karşılar. Özellikleri sayesinde pek çok müşterinin büyük memnuniyetini kazanır. Siz de paslanmaz çelik ham maddenin çeşitli işlemlerden geçmesi sonucunda üretilen, uzun süre rahat bir şekilde kullanılan paslanmaz konserve hunisini gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Kullanışlı Refikadan Çok Amaçlı Konserve Hunisi Yorumları

Kullanışlı Refikadan Çok Amaçlı Konserve Hunisi Yorumları

Refikadan paslanmaz çelik çok amaçlı konserve hunisi yorumları müşteri memnuniyetini ortaya koyar. Ürünün üst çapı 156 mm iken alt çap 58 mm'dir. İdeal ölçülere sahip olan tasarımın yüksekliği ise 67 mm'dir. Ölçü özellikleri sonucunda ürün, müşterilerin isteklerinin cevaplandırır. Çok sayıda değişik konserve ve şişeye uyum sağlar. İçine düşme ya da sığmama gibi müşteri memnuniyetini olumsuz yönde etkileyen çeşitli durumların görülmesi söz konusu değildir. Tasarımı kulp detayı da bulunur. 16 mm genişliğe sahip olan kulpun çapı 25 mm'dir. Rahat kullanım imkanı tanıyan kulp ölçüleri ürünün müşteriler tarafından büyük sempati ile karşılanmasını yardımda bulunur. Refikadan paslanmaz çelik çok amaçlı konserve hunisi kullananlar ürünü sıklıkla tercih eder. Siz de ideal boyuta sahip olan, pek çok farklı şişeyle rahat bir biçimde kullanılan tasarıma güven içinde temin edebilirsiniz.

Refikadan Paslanmaz Çelik Çok Amaçlı Konserve Hunisi Fiyatı

Refikadan Paslanmaz Çelik Çok Amaçlı Konserve Hunisi Fiyatı

Refikadan paslanmaz çelik çok amaçlı konserve hunisi fiyatı müşteri memnuniyeti kazanan miktar aralığında yer alır. Müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanan ürün özelliklerinden bir tanesini temizlik açısından sunduğu kolaylıktır. Müşterileri zahmete sokmadan, rahat bir şekilde temizlenir. Ön yıkama gibi çeşitli işlemlere ihtiyaç duyulmadan temizlenir. Bulaşık makinesinde yıkamaya uygun olabilir. Leke tutmaz bir forma sahiptir. Bu sayede domates izlerinden reçel kalıntılarına kadar pek çok kir kolay bir biçimde çıkarılır. Tasarım, pek çok farklı alanda kullanılır. Bahar aylarında hazırlanan reçellerden sonbahar mevsiminde yapılan menemene kadar çeşitli özelliğe sahip yiyeceklerin kavanozlanmasında baş röle sahiptir. Siz de müşterileri zahmete sokmadan rahat bir şekilde temizlenen, pek çok farklı işlem için kullanımı uygun olan ürünü Trendyol aracılığı ile kolay ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.