Reflex Beef Slice Dana Eti Dilim Köpek Ödülü 80 gr

160 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
2. Ürüne %4 İndirim
299 TL'ye %3 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
4. Ürüne 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
109,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Reflex Beef Slice Dana Eti Dilim Köpek Ödülü 80 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DayiogluTrend Satıcı Ünvanı: SAVAŞ DAYIOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2710304436
    Bu ürün DayiogluTrend tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Reflex Beef Slice Dana Eti Dilim Köpek Ödülü 80 Gr

Ürün Özellikleri

  • Aroma Geyik
  • Form Stick
Geri Bildirim Ver

Reflex Biftekli 80 g Köpek Ödül Çubuğu

Minik dostlarımızla geçen günler büyük bir mutluluk yaratır. Saf, mutlu ve eğlenceli davranışlarıyla köpek dostlarımız, hayatımızın keyif kaynağıdır. Onlarla kurduğumuz sıkı bağlar, hayata daha pozitif bakmamız için vesile olur. Sadık dostlarımız köpekler, komutları öğrenme konusunda ustadır. Söz konusu komutları öğretme aşamasında ödül mamaları önem kazanır. Bir hareketi yaptıktan sonra ödül mamasını kazanan köpekler, doğru komutları yaparak ödül mamasına sahip olmak için çaba gösterir. Reflex tarafından üretilen Biftekli ödül çubuğu, köpeklerin damak lezzetine uygun olarak üretilmiştir. %90 et içeren yumuşak dilimleri sayesinde ürün, köpeklerin vazgeçilmez ödülüdür. Diğer ödül mamalarından farklı olarak doygun besin değerleri sayesinde eşsiz lezzete sahip ödül çubuğu, içerisindeki yağ asitleriyle parlak tüylerin oluşmasını sağlar.

  • Yaş: Yetişkin Köpekler
  • Miktar: 80 Gram
  • İçerik: Biftek, Sebze Gliserini, Soya Proteini, Nişasta, Tuz

Reflex Biftekli Köpek Ödül Çubuğunun İçeriği Nasıldır?

Reflex Biftekli Köpek Ödül Çubuğu

Reflex Köpek ödül çubuğu, köpek sağlığını destekleyici faydalı besinlerin özünden elde edilmiştir. Yetişkin köpekler için üretilen ödül çubuğu içerisinde biftek, sebze gliserini, soya proteini, nişasta ve tuz bulundurur. İçeriğindeki faydalı besinler ve gerekli yağ asitleri sayesinde parlak tüylerin oluşmasına yardımcı olur. Renklendirici, aroma ve koruyucu madde içermeyen ödül çubuğu, köpekler tarafından güvenle tüketilebilir. Reflex Biftekli Köpek ödül çubuğu 80 g paketiyle kullanıcıya sunulur. Ürün; %40,00 ham protein, %1 yağ, %4,0 selüloz ve %18,00 nem analizine sahiptir. Ödül mamasının küçük ırk köpekler için parçalar haline getirilip verilmesi tavsiye edilir. Zengin besin değerlerine sahip içeriği, güvenli kıvamı, dengeli yağ asitleri ve eşsiz lezzetiyle ödül çubuğu, köpeklerin en sevdiği besinler arasında yer alır.

Reflex Biftekli Ödül Çubuğunun Faydaları Nelerdir?

Reflex ödül çubuğu köpeklerin sağlığını destekleyici besin değerlerine sahiptir. Koruyucu, renklendirici ve katkı maddesi içermeyen güvenli yapısı sayesinde köpekler tarafından güvenle tüketilmeye uygundur. Reflex ödül çubuğu içerisinde doğal biftek içeren %90 et dilimleri bulundurur. Her bir parçasında değerli besinlerin faydalı içeriklerini taşıyan ödül çubuğu, köpeklerin sağlığını korur. Reflex ödül çubuğu dengelenmiş yağ asitlerinin katkısıyla oluşur. Bu sayede köpeklerin tüylerinde etkili bir parlaklık sağlar. Biftek etinin yüksek protein seviyesi ve dengeli yağ asitleri ile köpeklerin sağlığını destekleyici bir üründür. Ödül çubuğu köpeklerin sağlık ve yaşamına ilişkin faydalarının yanı sıra sahibiyle güçlü bir bağ kurmasını da mümkün kılar. Söz konusu ödül çubuğu sayesinde köpeklerinizin sağlığını korurken, güçlü bağlar kurabilirsiniz.

Biftekli Köpek Ödül Çubuğu Kaliteli ve Güvenilir midir?

Reflex Biftekli Köpek ödül çubuğu yorum olarak da kalitesini tescillemiş bir üründür. Köpek sahipleri tarafından sıklıkla tercih edilen ürün, yüksek lezzet kalitesine sahiptir. Köpeklerin damak lezzetine hitap eden eşsiz tadının yanı sıra güvenli bir içeriği vardır. Koruyucu, aroma ve renklendirici içermeyen güvenli içeriği sayesinde Reflex ödül çubuğu, köpek sahipleri tarafından güvenle tercih edilir. Söz konusu ödül çubuğu köpeklerin sağlık ve damak zevkine hitap etmesinin yanı sıra köpekler ve sahipleri arasındaki bağları da güçlendirir. Reflex ödül çubuğu gerçek dana etiyle üretilmiş, %100 doğal bir içeriğe sahiptir. Diğer ödül çubuklarının et tadını sağlayan aroma katkılarının aksine Reflex ödül çubuğu içerisinde gerçek dana eti parçaları bulundurur. Köpekler tarafından büyük bir keyifle tüketilen et parçaları, içerisindeki vitamin ve mineral özleriyle faydalı bir besin takviyesi sağlar. Ürün, köpeklerin en favori besini olurken, sahiplerinin de güvenini kazanır. Reflex garantisiyle üretilen ödül çubuğu, Trendyol garantisiyle hızlı ve sorunsuz teslim edilir.