Reflex Mini Adult Chicken Köpek Maması-3 Kg

382 TL
(127,33 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
353,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
352,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Reflex Mini Adult Chicken Köpek Maması-3 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İLERİ REYON Satıcı Ünvanı: OĞUZ ÖZİLERİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6940346420
    Bu ürün İLERİ REYON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Reflex Mini Adult Chicken Köpek Maması-3 Kg

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Boyut Orta (11 - 25 kg)
  • Aroma Tavuk - Hindi
  • Ağırlık 1-5 Kg
  • Özellik Yüksek Enerjili
Geri Bildirim Ver

Reflex 394-0037 3 Kg Tavuklu Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması

Köpeklerin sağlıklı olabilmeleri iyi beslenmelerine bağlıdır. Reflex küçük ırk 3 kg tavuklu yetişkin köpek maması evcil hayvanınızın günlük olarak ihtiyaç duyduğu vitaminleri ve mineralleri almasını sağlar. Faydalı bileşenler içeren bu ürün köpeğinizin sindirim sistemi üzerinde olumlu bir etki yaratır. Böylece boşaltım esnasında evcil hayvanınızın kendisini konforlu hissetmesini sağlar. Tavuk tadı ile zenginleştirilmiş bir içeriğe sahip olduğu için köpeğinizin iştahını açar ve kısa süre içerisinde tüm mamayı bitirmesine yardımcı olur. Bu ürün, tavsiye edilen miktarda servis edildiği takdirde günlük besin ihtiyacını karşılar. Evcil hayvanının sağlıklı bir biçimde gelişmesini arzu eden herkes bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilir.

  • 3 kilogramlık paket
  • Kuru mama
  • Besleyici içerik

Reflex Küçük Irk Yetişkin Köpek Mamasının İçeriği Nedir?

Reflex Küçük Irk Yetişkin Köpek Mamasının İçeriği Nedir?

Reflex küçük ırk 3 kg tavuklu yetişkin köpek mamasının içeriğinde hayvansal protein olarak tavuk unu bulunur. Bu sebeple evcil hayvanınızın seveceği bir lezzete sahiptir. Zengin içeriği sayesinde köpeğinizin sağlıklı ve parlak tüylere sahip olmasına yardımcı olur. Ürünün içeriğine bu özelliği sağlamak için maya eklenmiştir. Mamanın bir diğer faydası ise bağışıklık sistemini desteklemesi olarak nitelendirilebilir. Üründe bulunan pathogen bağlayıcı mannan oligosakkarit bu işlevi yerine getirir. Aynı zamanda glukan olarak bilinen mineraller de bağışıklığı destekler ve köpeğinizin hastalıklara karşı direnç göstermesine yardımcı olur. Keten tohumu ise omega 3 ve 6 dengesini sağlayarak evcil hayvanınızın günlük ihtiyaçlarını karşılamasına olanak tanır. Reflex küçük ırk 3 kg tavuklu yetişkin köpek maması evcil hayvanınızın kas gelişimini de destekler.

Reflex Tavuklu Yetişkin Köpek Maması Doyurucu mudur?

Reflex Tavuklu Yetişkin Köpek Maması Doyurucu mudur?

Reflex küçük ırk 3 kg tavuklu yetişkin köpek maması besleyici bir içeriğe sahiptir. Doyurucu bir ürün olduğu için evcil hayvanınız tarafından günlük olarak tüketilebilir. Mamanın içeriğinde yucca adı verilen bir bitki bulunur. Bu bileşen, besinlerin emilimini artırır. Yani gerekli miktarda mama tüketildiğinde doyma hissi verir. Reflex küçük ırk 3 kg tavuklu yetişkin köpek maması aynı zamanda lezzetli bir üründür. Bu sayede köpeğinizin iştahını açar. Evcil hayvanınıza servis edeceğiniz mama miktarına dikkat etmeniz gerekir. Ürünün ham protein oranı %27 ham yağ oranı ise %17 civarındadır. Ayrıca mamanın içeriğinde yer alan lifler sindirimi kolaylaştırır. Siz de bu ürünü tercih ederek evcil hayvanınızın sağlıklı bir şekilde büyümesini sağlayabilirsiniz.

Reflex Küçük Irk Köpek Maması Her Köpek İçin Uygun mudur?

Reflex Küçük Irk Köpek Maması Her Köpek İçin Uygun mudur?

Reflex küçük ırk 3 kg tavuklu yetişkin köpek maması ufak köpekler için özel olarak üretilmiştir. Ağırlığı 10 kiloya kadar çıkan köpekler küçük ırk olarak adlandırılır. Terrier, pincher, cocker gibi türler bu sınıfa dâhildir. Öte yandan bu mama yetişkin köpekler için uygundur. Bir yavruya servis edildiği takdirde sindirime dayalı problemler görülebilir. Ürünün raf ömrünün uzun olmasını sağlamak için serin, rutubetsiz ve direkt güneş ışığı almayan bir yerde muhafaza etmeniz gerekir. Böylece mamanın bozulmasını ve köpeğiniz için fayda sağlayan özelliklerini kaybetmesini engelleyebilirsiniz. Günlük kullanım miktarını belirlerken evcil hayvanınızın yaşını, ağırlığını ve hareketliliğini göz önünde bulundurabilirsiniz. Bu konu hakkında daha detaylı bilgi edinmek için uzman bir veterinere danışabilirsiniz. Dilerseniz siz de Reflex küçük ırk 3 kg tavuklu yetişkin köpek maması yorumlarını inceleyebilir, diğer hayvanseverlerin fikirlerini öğrenebilirsiniz. Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulan bu ürünü oldukça kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.