Reflex Kuzulu/sebzeli Köpek Maması-3 Kg

337,60 TL
(112,53 TL / kg)
Çok Al, Az Öde!
1 x  337,60 TL
%5 indirim
5 x  320,72 TL
1.603,60 TL
%6 indirim
6 x  317,34 TL
1.904,06 TL
%7 indirim
7 x  313,97 TL
2.197,78 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
337,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.500 TL'ye 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
392,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Reflex Kuzulu/sebzeli Köpek Maması-3 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HAZAR MARKET Satıcı Ünvanı: ŞAHİZAR MOBİLYA İNŞAAT GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0206065468500013 Vergi Kimlik Numarası: 2060654685
    Bu ürün HAZAR MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Reflex Kuzulu/Sebzeli Köpek Maması-3 KG

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Boyut Orta (11 - 25 kg)
  • Aroma Kuzu
  • Ağırlık 1-5 Kg
Geri Bildirim Ver

Reflex 394-0042 3 Kg Kuzulu ve Pirinçli Sebzeli Yetişkin Köpek Maması

Reflex 3 kg kuzulu ve pirinçli sebzeli yetişkin köpek maması, kendine has lezzeti ile köpeklerin iştahını açar. Seçici davranan evcil dostların bile büyük bir iştahla yediği bu mama, lezzetli olmasının yanı sıra besleyicili özelliğiyle de dikkat çeker. Yetişkin köpeklere özel olarak formülize edilmiş bu ürün, içeriğindeki kuzu, pirinç ve sebze gibi malzemeler sayesinde köpeklerin ihtiyaç duyduğu günlük besini rahatlıkla almasını sağlar. Besin değerleri optimum seviyede olduğu için gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Reflex markasının kalitesi ve güvencesi ile üretilmiş olan bu ürün, içeriğine alerjisi olmayan tüm köpekler için son derece uygundur.

  • Kuzu, pirinç ve sebzeden oluşan zengin bir içeriğe sahiptir.
  • Tüy ve deri yapısı için faydalıdır.
  • Kemik ve iskelet gelişimine yardımcıdır.

Reflex Kuzulu Sebzeli Yetişkin Köpek Mamasının İçeriği

Reflex Kuzulu Sebzeli Yetişkin Köpek Mamasının İçeriği

Reflex 3 kg kuzulu ve pirinçli sebzeli yetişkin köpek mamasının içeriği, yetişkin evcil hayvanların hassas bir şekilde beslenmesini desteklemek amacıyla özel olarak hazırlanmıştır. Köpek sağlığı için faydalı olan pek çok malzemeyi içeren bu ürün, lezzeti ile evcil dostların beğenisini toplar. İçerikte yer alan malzemelere alerjisi olmayan köpeklerde herhangi bir sağlık sorununa yol açmadığı gibi metabolizmayı da destekler. Reflex 3 kg kuzulu ve pirinçli sebzeli yetişkin köpek maması, hayvansal ve bitkisel gıdalar içerir. Köpekler, hayvansal gıdaların lezzeti sayesinde mamayı tüketirken bitkisel malzemelerden de gerekli desteği alır. Reflex yetişkin köpek mamasının içerisinde yer alan malzemeler; kurutulmuş kuzu eti, ciğer aroması, işlenmiş hayvansal proteinler, hayvansal yağlar, buğday, buğday kepeği, mısır, mısır gluteni, bira mayası, keten tohumu, şeker pancarı, havuç, mineraller ve vitaminler şeklinde sıralanabilir.

Reflex Kuzulu Sebzeli Yetişkin Köpek Maması Kaliteli mi?

Reflex 3 kg kuzulu ve pirinçli sebzeli yetişkin köpek maması, evcil hayvan sahipleri tarafından en sık tercih edilen ürünler arasında yer alır. Bunun en önemli sebeplerinden biri, ürünün sahip olduğu yüksek kalitedir. Mamanın paket üzerinde yer alan son kullanma tarihinden önce tüketilmesi tavsiye edilir. Paket açıldıktan sonra ise ağzı kapalı bir şekilde muhafaza edilmelidir. Reflex 3 kg kuzulu ve pirinçli sebzeli yetişkin köpek maması, bir saklama kabına aktarılıp burada muhafaza edilebilir. Serin ve kuru bir ortamda saklandığı sürece kalitesini asla kaybetmez. Reflex 3 kg kuzulu ve pirinçli sebzeli yetişkin köpek maması, böylelikle tazeliğini uzun süre korur.

Reflex Kuzulu Sebzeli Yetişkin Köpek Maması Güvenilir mi?

Sağladığı faydalar sebebiyle evcil hayvan sahipleri tarafından sıkça tercih edilen Reflex kuzulu ve pirinçli sebzeli yetişkin köpek maması, son derece güvenilir bir üründür. Paket üzerinde belirtilen kullanım önerileri dikkate alınmalıdır. Ürün, doğru kullanıldığı takdirde köpeklerin bağışıklık sistemini besler. Sindirimi son derece kolaydır ve aynı zamanda sindirim sistemi için de faydalı bir içeriğe sahiptir. Reflex 3 kg kuzulu ve pirinçli sebzeli yetişkin köpek maması tüketen hayvanların tüylerinde de olumlu gelişmeler gözlemlenmiştir.

Deri problemlerini önleme konusunda yardımcı bir mamadır. Mama ile birlikte taze ve temiz bir içme suyunun verilmesi tavsiye edilir. Dilerseniz Trendyol üzerinden Reflex 3 kg kuzulu ve pirinçli sebzeli yetişkin köpek maması yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı bir şekilde satın alma işlemini tamamlayabilir, kolay ve güvenli alışveriş deneyiminin tadına varabilirsiniz.