Reflex Plus Somonlu Yetişkin Kedi Maması 15 kg

1.433 TL
(95,53 TL / kg)
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.419 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.550 TL1.443 TL
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.666 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.595 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Reflex Plus Somonlu Yetişkin Kedi Maması 15 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BONYBON PET Satıcı Ünvanı: METE SALKIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1242536722400019 Vergi Kimlik Numarası: 7410159433
    Bu ürün BONYBON PET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ürünlerimiz kendi orijinal ambalajına ek olarak dış etkenlerden koruma amaçlı dayanıklı çuval ile paketlenerek gönderim sağlanmaktadır. Reflex plus somonlu yetişkin kedi maması12 aylıktan büyük, tüm ırklara uygun tam ve dengeli formüle edilmiş, somon balıklı, süper premium kuru köpek mamasıdır.reflex plus adult cat salmon, tüm yetişkin ırklar için, günlük beslenme ihtiyaçlarını karşılamak üzere kedi/köpek beslenme uzmanları tarafından özenle formüle edilmiş tam ve dengeli, somon proteini içeren süper premium kedi mamasıdır.içindekiler:işlenmiş somon proteini, işlenmiş hayvansal protein, mısır, tavuk yağı, pirinç, şeker pancarı, balık aroması, vitaminler ve mineraller, somon yağı, ksilo-Oligosakkarit, bira mayası, tuz, yucca schidigera, koruyucular - Antioksidanlar.mineraller: Kalsiyum, fosfor, sodyum, iyot, çinko, bakır, demir, selenyum.vitaminler: Vitamin a, vitamin d, vitamin e, vitamin c, vitamin b1 - B2 - B3 (niasin) - B6 - B12 - B7 (biotin) - B9 (folik asit), vitamin k, kolin, kalsiyum pantotenat.Besin madde bileşenleri ham protein*...............32%ham yağ....................15%ham kül.....................8%ham selüloz (lif)...........2%besleyici ilaveler vitamin a (e672).............18,000 ıu/kgvitamin d3 (e671).............1,500 ıu/kgvitamin e (3a700)..............200 mg/kgvitamin c (stay c)..............200 mg/kgtaurin........................1,500 mg/kggünlük verilecek mama miktarı, dış ortam sıcaklığı, kedinizin yaşam şartları (ev içinde/dışında), karakterine ve aktivitesine bağlı olarak değişebilir.kedinizin ideal ağırlığında olabilmesi için mama miktarının tartılarak verilmesi önemlidir.verilecek mama miktarının doğru ayarlanmasında, kedinizin iştah durumunun, görünümünün ve dışkısının değerlendirilmesi yardımcı olacaktır.bir mamadan diğerine geçiş, aşamalı olarak her iki mamanın küçük miktarlarının karıştırıldıktan sonra bir hafta boyunca verilmesi yolu ile yapılmalıdır.mama kabının yanında daima temiz ve taze su bulundurunuz. Suyu temiz bile görünse en az günde bir kez değiştiriniz.ürünü kuru ve serin bir yerde saklayınız ve her kullanımdan sonra ambalajın iyice kapatıldığından emin olunuz.yaş seçimiyetişkin (1-7 yaş)ana protein kaynağıbalık etliiçerik seçimitahıllıfizyolojik durumuzayıf, normal, kilolupaket seçimi10 ve üzerişekli gramaj formu : kuru mamayaş seçimi : yetişkin (1-7 yaş)özellik : indoor (evde beslenen)içerik seçimi : tahıllılezzet : balıkpaket boyutu : 10,1 - 20 kg

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Evet
  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 15+ Kg
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • İçerik Tahıllı
Geri Bildirim Ver

Reflex Plus LY.19041 15 Kg Somonlu Yetişkin Kedi Maması

Reflex Plus 15 kg somonlu yetişkin kedi maması kuru mama kategorisinde yer alan bir üründür. Ürün yetişkin kedilerin kullanımı için özel olarak tasarlanır. 15 kg’lık paketler hâlinde satılır. Ürün ambalajı nem, sıvı ve hava geçirmeyen özel bir yapıya sahiptir. Bu sayede mamanın bozulmasını engeller ve uzun süre taze kalmasına yardımcı olur.

  • Ürün türü: Kuru mama
  • Miktar: 15 kg
  • Aroma: somonlu

Reflex Plus Kedi Mamasının İçeriğinde Neler Bulunur?

Reflex Plus Kedi Mamasının İçeriğinde Neler Bulunur?

Reflex Plus 15 kg somonlu yetişkin kedi maması kedilerin sağlıklı ve dengeli beslenmelerini sağlamak için geliştirilmiş bir üründür. 1 yaşını geçmiş olan kediler, yetişkin kategorisinde yer alır ve kendilerine özel hazırlanmış bir mamaya ihtiyaç duyarlar. Reflex Plus mama, bu ihtiyaçlar doğrultusunda üretilir. İçeriğinde bulunan işlenmiş somon ve işlenmiş hayvansal proteinleri, yetişkin kedilerin ihtiyaç duydukları proteini sağlar. Etçil hayvanlar olan kediler için mamadaki protein miktarı büyük önem taşır. Bu sebeple mama içerisinde %32 gibi yüksek bir oranda ham protein bulunur. Üründe bulunan bir diğer içerik grubu ise mısır, pirinç ve şeker pancarıdır. Bunlar kedilerin sağlıklı bir sindirim için ihtiyaç duydukları düşük lif miktarını sağlar. Mamada yer alan diğer içerikler ise A, C, D, E vitaminleri ve demir, magnezyum, çinko gibi minerallerdir.

Reflex Plus Somonlu Yetişkin Kedi Mamasının Yararları Neler?

Reflex Plus Somonlu Yetişkin Kedi Mamasının Yararları Neler?

Reflex Plus 15 kg somonlu yetişkin kedi maması kedileri ve kedi sahiplerini mutlu edecek içeriklere sahip üründür. Mama tasarlanırken evcil hayvanların beslenmelerinin yanı sıra sağlıklarını iyileştirecek içerikler de düşünülmüştür. Bu sebeple Reflex Plus 15 kg somonlu yetişkin kedi maması kolay sindirilebilir bir yapıda tasarlanmıştır. Bu özelliği ile hassas sindirim sistemine sahip kediler ve yavru mamasından yetişkin mamaya geçiş yapan kediler için uygundur. İçerdiği somon aroması ile oldukça lezzetlidir. Bu sayede iştahsızlık ve kilo alma sorunu yaşayan kediler için de idealdir. Mama içerdiği antioksidanlar, yucca schidigera ve olisakkaritler ile kedilerin bağışıklık sistemini destekler. Bu sayede kedilerin hastalıklara yakalanma ihtimalini düşürmeye yardımcı olur. Aynı zamanda hasta olduklarında iyileşme sürecine de olumlu etkide bulunur. Bu mamayı tüketen kedilerinin sağlığında olumlu etkiler gözlenmiştir.

Reflex Plus Kedi Mamasının Günlük Tüketim Miktarı Nasıldır?

Reflex Plus mama, yetişkin kedilerin günlük gereksinimlerine göre hazırlanmıştır. Kullanımı oldukça pratiktir. Kedinizin beslenmesi için yeterli miktarda mamayı mama kabına koymanzı yeterlidir. Herhangi bir kelime veya ek gıdaya gerek duymadan kediniz günlük vitamin, mineral ve besin değeri ihtiyacını kolayca karşılayabilirsiniz. Mama arkasında oldukça ayrıntılı bir beslenme tablosu yer alır. Bu beslenme tablosu üzerinde kedinin kilosuna göre günlük ihtiyacı olan kuru mama miktarı belirtilmiştir. Bu tabloda yer alan değerler dikkate alınarak beslenme yapılırsa kedinizde obezlik veya zayıflık gibi sorunlar görülme ihtimali en aza indirilir. Belirtilen miktarı tek seferde verebileceğiniz gibi öğünlere bölmeniz de mümkündür. Bu miktarı 2 veya 3 öğüne bölerek verebilirsiniz. Beslenme cetvelinde belirtilen miktarlar herhangi bir sağlık sorunu olmayan normal kediler için belirlenmiştir. Kilo alma sorunu olan veya özel sağlık sorunlarına sahip kediler için en doğru beslenme miktarı bilgisine veteriner hekiminize danışarak ulaşabilirsiniz. Reflex Plus 15 kg somonlu yetişkin kedi maması yorumları incelendiğinde kedi sahiplerinin mamayı faydalı buldukları görülür.