Regal Guguklu Masif Ahşap Çatılı Pilli Duvar Saati 36 cm Gq 454

50.000 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Regal Guguklu Masif Ahşap Çatılı Pilli Duvar Saati 36 cm Gq 454

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÜVENSAAT Satıcı Ünvanı: ZEKİ GÜVEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3891222315600001 Vergi Kimlik Numarası: 4510014122
    Bu ürün GÜVENSAAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ebat: 350 mm. Çatılı tip guguklu saat Ahşap kasa Saat başlarında guguk çalarlı Fotoselli, gece çalmaz Quartz makine İki adet orta pille çalışır. (C - 1.5V) Orijinal Alman Schwarzwald yapısı. Fiziki: Şekil Çatılı Teknik: Makine Pilli Sarkaçlı Yükseklik: 63 cm Genel Metin: Ultima Regal'in Tüm GUGUKLU SAATLERİ Kara Orman (Schwarzwald) Almanya'nın güneybatısında bulunan Baden-Württemberg eyaletindeki ağaçlık dağ bölgesi olan Kara Orman (Schwarzwald) da el imalatı olarak üretilmektedir. Bölgede çoğunlukta bulunan Ihlamur Ağacından yapılmakta olup, saatlerin üzerindeki ahşap figürler de tamamen el imalatıdır. Ürünler en üst seviye kalite garantisi ile ürün performansındaki güveni gösteren VDS Sertifikasına sahiptir. Genel Özellikler: Ev - Çatı tipi - Kuşlu ve Geyikli model serileri vardır. Pilli Modellerde altta hareketli sarkaç ve ağırlık figürleri bulunmaktadır. Her saat başı saatin kaç olduğu gösterecek şekilde çalar. Saat 11’de 11 kez guguk çalmaktadır. Melodili olan modeller her saat başı çalmaya ilaveten guguk bittikten sonra her saatte farklı bir MELODİ çalar Sesin yüksekliği ayarlanabilir ve isteğe bağlı kapatılıp açılabilir. (Rahatsız etme modu) Otomatik olarak gece çalmama özelliği. (Fotosel özelliği) Melodisiz olan modellerde 2 adet C Tipi (Orta Boy) pille çalışır. Melodili modeller ise 3 adet C Tipi (Orta Boy) pille çalışır. Hareketli figürlere sahip modeller: GQ 476 MT kodlu ürün: Dans Eden Kız Figürü GQ 4260 MT kodlu ürün: Dans Eden Kız Figürü + Odun kesen oduncu + Dönen Su değirmeni GQ 408 kodlu ürün: Dans Eden Kız Figürü GQ 424 kodlu ürün: Hareketli Su Değirmeni GQ 475 M kodlu ürün: Hareketli Su Değirmeni + Dürbünle Gözetleme Yapan Avcı GQ 4217 M kodlu ürün: Dönen Su Değirmeni + Odun Kesen Oduncu GQ 486 M kodlu ürün: Hem duvara monte edilebilen hem masa üstünde kullanılabilir Garanti : Her türlü üretim hatasına karşı Garanti 2 yıldır. Kullanıcı hatasından doğan arızalar garanti kapsamı dışındadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver