Genel Markalar Cin Mısır 500 gr

49 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
67,83 TL
Kurumsal Fatura
102,56 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Cin Mısır 500 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOMŞU GIDA Satıcı Ünvanı: CELAL KURUM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 5980646612
    Bu ürün KOMŞU GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Patlamış mısır yapmak için kullanılan sarı renkli, küçük taneli Cin mısır çeşididir.
  • Ülkemizde İzmir, Denizli, Aydın, Kütahya, Ödemiş ve Adana’da yetişmektedir.
  • Mısırın yöresi patlama oranının yüksek olmasında önemli bir etkendir.
Geri Bildirim Ver

Reis Bakliyat Cin Mısır 500 g

Mısır günlük hayatta sık kullanılan lezzetli besin kaynakları arasında yer alır. Dayanıklı bitkisel kaynaklardan da biri olan mısır özellikle sunduğu faydalar ile beraber başta kış mevsimi olmak üzere diğer mevsimlerde de tüketilir. Reis Bakliyat cin mısır 500 g paket, özenle hazırlanarak ambalajlanır. Kimyasal maddelerin kullanılmadığı, doğal üretim yapılan tarlalardan sofralarınıza gelen bu lezzet, patlamış mısır yapmak için idealdir. Dolgun taneli cin mısır lezzetiyle sık tercih edilen ürünler arasındadır. Aynı zamanda birçok vitamini de barındırır ve mineral kaynağıdır. Mısır özellikle bağışıklık sistemi için büyük bir öneme taşır. Cin mısır, mısırın alt türlerinden biridir ve mısır patlağı yapımında sık kullanılan ürünlerdendir. Adı da küçük olmasından kaynaklanan bu mısır cinsinin iç yapısı dolgundur.

  • Sağlıklı besin
  • Dolgun taneli
  • Patlama oranı yüksek

Kaliteli Reis Bakliyat Cin Mısır 500 g Özellikleri

Kaliteli Reis Bakliyat Cin Mısır 500 g Özellikleri

Mısır, yapısında protein, yağ, şeker, mineral ve su ile birlikte bol miktarda vitamin de barındırır. Farklı pişirme yöntemleri ile tüketilebilen bir besindir. Patlamış mısır dünya üzerinde yaygın tüketilen çerez gıdalardan biridir. Patlamış formda tüketim için özel yöntemlerle kurutulmuş olması gerekir. Tam olarak kurutulmayan ürünün patlaması zorlaşır veya imkansız hale gelir. Reis cin mısır 500 g ambalajlı ürün, doğal yöntemlerle elde edilen mahsulün yine doğal yöntemlerle kurutulması ile elde edilir. Önemli kalite parametrelerinden biri de mısır tanesinin patlama hacmi ve patlamamış tane oranıdır. Mısırın üretim bölgesi patlama oranının yüksek olmasında ve lezzetinde önemli bir etkendir. Reis markalı mısır patlama oranı ile bu konuda popüler ürünler arasında yer alır. Yorumlar kısmında birçok müşteri tarafından ürünün bu konuda ideal alternatiflerden biri olduğu belirtilir.

Dikkat Çekici Reis Bakliyat Cin Mısır 500 g Yorumları

Dikkat Çekici Reis Bakliyat Cin Mısır 500 g Yorumları

Ocаktа pаtlаyаn mısırlаrın sesi yediden yetmişe her insаnı heyecаnlаndırır. Reis cin mısır hem lezzetli olması hem de kolay yapılması nedeniyle bu konuda sık tercih edilen ürünler arasındadır. Tadı ve lezzetiyle beklentinizi karşılamayı vadeden ürün sayesinde siz de aileniz ve çocuklarınızla film izlerken çocuklarınıza sağlıklı besin verebilirsiniz. İçeriğindeki vitamin ve mineraller sindirim sistemi için de faydalı olabilir. Bu özelliklerle ürün kаliteli, sağlıklı ve ekonomik seçenekler arasındadır. Yüzyıllar öncesine dayanan bu faydalı ve bir o kadar da lezzetli olan atıştırmalığın yağ ve tuz oranı azaltılınca ara öğün olarak da önerilir. Kısa sürede tüketime hazır hale gelen bu besin tok tutma özelliğine de sahiptir. Siz de evinizde hem ailenize hem de misafirlerinize ikram edebileceğiniz lezzetli atıştırmalıklar hazırlamak için bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Avantajlı Reis Bakliyat Cin Mısır 500 g Fiyatları

Avantajlı Reis Bakliyat Cin Mısır 500 g Fiyatları

Mısır film gecelerinin vazgeçilmezlerindendir. Reis bakliyat cin mısır 500 g fiyat avantajı ile eğlencelerinize lezzet katar. Yüksek kaliteli bu ürün izlediğiniz filmden ya da diziden aldığınız keyfi artırır. Ürün patlama oranının yüksek olması, tadı ve diğer nedenlerle favori seçenekler arasında yer alır. Bu yüzden yüksek kalitesiyle ve güçlü bir bаğ dokusu sаğlаmаsı nedeniyle ön plаnа çıkаr. Reis Bakliyat cin mısır 500 g yorum paylaşımları, ürünü satın alıp deneyimleyen müşterilerin gerçek tecrübelerini yansıtır. Bu yorumları inceleyerek markanın kalitesi veya ürünün lezzetiyle ilgili detaylı fikir alabilirsiniz. Ürün, damak tadınıza hitap eden organik aromasıyla keyifli bir deneyim yaşatır. Gelişmiş teknolojilerin kullanıldığı fabrikada el değmeden doğal yöntemlerle hazırlanıp sunulan bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyatla sipariş verebilirsiniz. Çoklu paketlerle satın alarak çocuklarınıza sağlıklı yiyecek sunabilirsiniz.