Reis Osmancık Pirinç 1 kg

129 TL
(129 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
300 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Reis Osmancık Pirinç 1 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAHRAMANLAR Satıcı Ünvanı: KAHRAMAN ÖRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6600764982
    Bu ürün KAHRAMANLAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Reis Osmancık Pirinç 1 kg Ülkemiz mutfak kültürü bakımından oldukça zengin olan ülkelerin başında gelmektedir. Bu durumun doğal bir neticesi olarak ülkemizde oldukça çeşitli yemekler pişirilmekte ve sürekli olarak tüketilmektedir. Mutfağımızda pirincin şüphesiz ayrı bir yeri bulunmaktadır. Genellikle yemeklerde kullanılsa dahi kimi zaman tatlılar için dahi tercih edilen ürünlerin başında gelen pirinç mutfağımızda oldukça önemli bir yere sahiptir. Ülkemizde yetiştiriciliği de gerçekleştirilen besinlerden bir tanesi olan pirinç profesyonel firma tarafından üretilerek müşterilerin beğenisine sunulmaktadır.
Geri Bildirim Ver

Osmancık Pirinç 1 kg ile Özlenen Pirinç Lezzeti

Genelde yemekler için tercih edilen pirinç, tatlılar için de vazgeçilmez bir ürün olmuştur. Türkiye'ye ait olan mutfak kültüründe yer alan ve pirinç ile yapılan yemekler veyahut tatlılar için tercih edebileceğiniz Osmancık pirinç kullanım açısından zengin özelliklere sahiptir. Reis Osmancık pirinç 1 kg kullanarak kültürü sofranıza taşımış olursunuz. Böylece Osmancık pirinç besin değeri ile de önem kazanmasına yardımcı olursunuz. Mutfağınızda önemli bir yere sahip olan pirinç kullanımı ya da başka bir deyiş ile Osmancık pirinci özellikleri yine kendini mutfağınızda ve sofranızda size artı olarak kalitesini hissettirecektir. Pirinç profesyonel firmalar tarafından üretilerek sofranızda yerini alır düzeyde işlemden geçirilmektedir. Osmancık pirinç pilavlık mı ya da tatlı yapmak için de değerlendirmek isteyebilirsiniz. Osmancık pirinç çeşitleri tarafınızdan değerlendirilmesi ile bu konuda karar mercii tabii sizsinizdir.

  • Enerji Verici ve Doyurucu Olması
  • El İşçiliği ile Üretilmesi ve İthal Olması
  • Bakliyat Kategorisinin Vazgeçilmez Lezzeti

Pirincin İşlenmesi, Sağlık Üzerindeki Etkisi ve Fiyatı

Pirincin besin değeri kalitesine göre değişmektedir. Osmancık pirinç 1 kg fiyatı besin değeri ve diğer tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Ayrıca doyurucu özelliğe sahip olan pirincin marka özelliği sebebiyle yani Osmancık pirinç çeşitleri yapacağınız yemek ve tatlı türlerine göre farklı oluşunu ortaya koyacaktır. Kokulu olan bu pirinç türünün ithal edilmesi sağlanır. Farklı renklere sahip olan pirinç mesela beyaz, kırmızı, kahverengi, siyah pirinç gibi işleme alınması ile özelliklerinde farklılık görünür. Yanı sıra hastalıklara da faydası dokunan bir üründür. Osmancık pirinç özellikleri olan glutensiz yani doğal olan pirinç çölyak hastalığına ve glutene duyarlılığı olan hastalara önemli birer alternatif yiyecek olarak kullanılabilir. Bedeninizdeki sindirim sisteminin çalışmasına ayrıca yardımcı olacak içeriğe sahiptir.

Mutfaklarda Yerini Alan Osmancık Pirincin Kullanım Alanları

Daha önemli olan bilgi ise tercih edeceğiniz Osmancık pirinç kilosu ile ya da ihtiyacınız olduğu kadar almanız hem lezzetine varabilmeniz açısından hem de sağlıklı yaşamanız konusunda destekleyici bir üründür. Sağlıklı olması ile Osmancık pirinç 1 kg yorum açısından da değerlendirilmesi sağlanmıştır. Osmancık pirinç besin değeri yüksek olması sağlıklı olmaya hitap eder tarzdadır. Pirinç farklı olarak adlandırılıp botanikte kullanılan diğer bir adı oryza sativadır. Yenilebilir bir tohum olması ile dünyanın farklı yerlerinde yetiştirilmektedir. Marka açısından Osmancık pirinç çeşitleri farklı renklere sahip olması ile aralarında en fazla tercih edilen beyaz renkli olan üründür. İşlemden geçen pirinç, içerisinde yer alan yağ tabakası çıkarılır ve bu sebeple raf ömrünün uzun olmasına yardımcı olur. Bu durum sizler açısından elverişli olmasını sağlayarak evinizde koruma altında tuttuğunuz ölçüde bozulma yaşanmayacaktır.

Sofranıza Lezzet Katan Osmancık Pirincinin Diğer Özellikleri

Aroma içerikli tat barındırmaması sebebi ile tatlı veya yemek yapımında kullanılan pirinç, gıdalar içerisinde yer olarak uyumluluk sağlar. Tadı bozmayacak orandadır. Kolay pişer. Faydaları da fazla denilecek kadardır. Lif ve protein açısından zengin olan bu ürün bünyesinde karbonhidrat barındırır. Yediğinizde ise enerjinin oluşmasına kapı açar. Kepek tabakası ile çevrili olan pirinçler, sizin bünyenizde oluşturduğu bileşenle hastalanmanıza karşı kalkan oluşturur. Osmancık pirinç bu açıdan kas içerisinde bulunan yararlı olanlarla, bedenin efor harcamasında önemli bir karbonhidrat ürünüdür. Beyaz olmasının sindirimi kolayca çalıştırmasında Reis Osmancık pirinç 1 kg ya da ihtiyaç duyduğunuz kadar kullanmanız destekleyici olacaktır. Böylece mide rahatsızlıklarına yol açan bir ürün olmaz. Daha ziyade hazmı kolay ve hafif tat içermektedir. Pirincin düzenli kullanılmasında da fayda sağlayıcı etkenlere sahiptir. Trendyol'da yer alan bu ürünü sipariş vererek siz de sağlıklı yemekler pişirmeye başlayabilirsiniz.