Relaxion 2225 Okul Sırt Çantası Antrasit

839,30 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
1.199 TL

Ürün Bilgileri

Relaxion 2225 Okul Sırt Çantası Antrasit

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NOKTA AYAKKABI & ÇANTA Satıcı Ünvanı: NOKTA ÇANTA SPOR GİYİM AYAKKABI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631193276400001 Vergi Kimlik Numarası: 6311932764
    Bu ürün NOKTA AYAKKABI & ÇANTA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • rlx2225okul

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tekstil
  • Tip Sırt Çantası
  • Renk Gri
  • Beden Tek Ebat
  • Desen Düz
  • Kumaş Tipi Kumaş
  • Ek Özellik Su Geçirmez
  • Ortam Casual/Günlük
  • Paket İçeriği Tekli

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni0% 100 Tekstil

Yıkama Talimatları

  • Type 4
Geri Bildirim Ver

Relaxion Okul Sırt Çantası Antrasit

Sırt çantaları, avantajlı özellikleri ve pratik kullanımlarıyla birçok müşteri tarafından tercih edilir. Relaxion antrasit okul sırt çantası, yerli üretimdir. Üretiminde dayanıklı ve kaliteli materyaller kullanılır. Günlük hayatta ve eğitim döneminde kullanıma uygundur. Fermuarlı pek çok gözü olması sebebiyle, oldukça pratiktir. Her ihtiyacınız için ayrı bir bölmesi bulunur. Suya ve yırtılmaya dayanıklı özel kumaşla tasarlanır. Bu sayede her türlü hava koşulunda kullanabilirsiniz. Şık tasarıma sahip, unisex bir üründür. Geniş iç hacmi, gün içinde ihtiyaç duyabileceğiniz eşyaları yanınıza almanıza olanak sağlar. Relaxion antrasit okul sırt çantası kullananların bıraktığı yorumlar, çantanın pratikliği konusunda oldukça olumludur. Okul dışında, farklı amaçlarla gün içinde de rahatlıkla kullanabilirsiniz. İşe ya da kampa giderken de kullanabileceğiniz bu çanta, müşterilerin beğenisini kazanan bir üründür.

  • Yerli üretim
  • Ergonomik yapı
  • Geniş iç hacim

Ergonomik Tasarımıyla Relaxion Sırt Çantası

Ergonomik Tasarımıyla Relaxion Sırt Çantası

Uzun zaman ağır bir çanta taşımak, çeşitli sırt ve bel ağrılarına sebep olabilir. Modern tasarımı ve kullanışlı olmasıyla dikkat çeken Relaxion okul sırt çantası antrasit, destekli ve ergonomik bir sırt yapısına sahiptir. Bu destekli sırt yapısı, özellikle çocukların ağır olabilecek kitaplar taşıdığı düşünülerek dizayn edilir. Ayarlanabilir askıları sayesinde, sizin için ideal olan ölçülerde kullanabilirsiniz. Yastıklı askıları omuzlarınıza fazla ağırlık binmesini engeller. Ayrıca çantanın geniş olması kadar hafif olması da oldukça önemlidir. Bu da, uzun sürede ortaya çıkabilecek rahatsızlıkları aza indirmeye yardımcı olur. Relaxion okul, sırt çantası, her yaştan kişinin tercih edebileceği bir tasarıma sahiptir. Bu minimal ve modern dizaynı, hem okul çağındaki çocuklar, hem de iş hayatında gün içinde yanında pek çok materyal taşıması gereken yetişkinler için uygundur.

Dikkat Çeken Relaxion Sırt Çantası ve Kullanıcı Yorumları

Dikkat Çeken Relaxion Sırt Çantası ve Kullanıcı Yorumları

Sırt çantalarının kalitesini belirleyen iki önemli unsur; fermuarları ve askılarıdır. Relaxion sırt çantası, uzun zaman deforme olmayacak materyaller kullanılarak dizayn edilir. Gün içinde sık sık kullanılacak fermuarlara, açılıp kapanırken takılma ve atlama yapmaması için özellikle dikkat edilir. Bu modelin yapımında yeni nesil, tip 8 kalın diş fermuar kullanılır. Ayrıca fermuarlarının iki yanda bulunması da, beklenmedik bir bozulma durumunda yedek olanı kolayca kullanmanıza olanak sağlar. Relaxion antrasit okul sırt çantası yorumları sayesinde; ürünün materyalleri, uzun vadede ortaya çıkabilecek sorunlar ve temizliği gibi pek çok konu hakkında detaylı fikirler edinebilirsiniz. Modelin ön kısmında 2 tane fermuarlı göz, 2 tane de fermuarlı ana bölme vardır. Ana bölme içerisinde laptop koyabileceğiniz bir alan bulunur. Yan kısımlarında ise 2 adet matara gözü mevcuttur.

Avantajlı Relaxion Antrasit Okul Sırt Çantası Fiyatları

Avantajlı Relaxion Antrasit Okul Sırt Çantası Fiyatları

Ürünün çok gözlü tasarlanması, organize olmanızı kolaylaştırır. Ayrıca bölmelerinin ayrı olması, aradığınızı kolayca bulmanızı sağlar. Özellikle düzenli olmayı yeni öğrenen çocuklar için bu, ideal bir tercih olabilir. Relaxion marka sırt çantasının sıklıkla tercih edilme sebeplerinden biri de, askılarının yükü iki omuza dağıtmasıdır. Bu sayede ağrıya ya da baskıya sebep olmayıp olası bir sakatlığı engeller. Relaxion antrasit okul sırt çantası fiyat skalası, her bütçeden müşteriye uygundur. Çantanın temizliği de oldukça kolaydır. Makinede yıkayarak ya da ıslak bir bezle silip temizleyebilirsiniz. Su geçirmeyen kumaşı, kir tutmayan yapıdadır. Böylece çeşitli doğa aktivitelerinde kullanmanıza olanak sağlar. Ayrıca su geçirmez özelliği, taşımak istediğiniz elektronik aletlerinizin de suyla temas etmesini engeller. Ergonomik yapısı ve asarımıyla beğeni toplayan bu ürünü siz de Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz.