remarkable 2 Digital Paper Tablet + Marker Plus + Kapaklı Gri Kılıf

Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

remarkable 2 Digital Paper Tablet + Marker Plus + Kapaklı Gri Kılıf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYDINLAR TİCARET Satıcı Ünvanı: AYDINLAR TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0116095368100001 Vergi Kimlik Numarası: 1160953681
    Bu ürün AYDINLAR TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Bağlantılar Wi-Fi
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Kapasite 8 GB
  • Ekran Boyutu 8 - 10 inç
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Remarkable 2 Digital Paper Tablet Marker Plus Kapaklı Gri Kılıf

Yeni nesil dijital kağıt olarak kullanılan reMarkable 2 Digital Paper tablet cihazı Merker Plus donanımı ile size üstün bir deneyim yaşatır. Göz dostu olan bu teknoloji PDF veya e-PUB formatındaki elektronik kitapları ya da dokümanları herhangi bir rahatsızlık çekmeden saatlerce okumanıza yardımcı olur. Optimize edilen arka plan ışığı ve parlaklık ayarı sayesinde konforlu bir ekran deneyimi vadeder. reMarkable Paper tablet üzerine istediğiniz zaman kolay şekilde not yazabilirsiniz. El ile yazdığınız her şeyi otomatik olarak dijital doküman haline getirebilirsiniz. Marker Plus ile PDF dosyalarına imza atabilir, sunum ya da rapor okurken aynı anda notlar ekleyebilirsiniz. Bu teknoloji harikası ve fonksiyonel tasarımlı ürün ile yapabilecekleriniz sadece hayal gücünüzle sınırlıdır.

  • Ultra hafif ve kullanışlı yapı
  • Silgili dijital kalem kolaylığı
  • Diğer cihazlarla senkronizasyon

reMarkable 2 Digital Paper Tablet Marker Plus Özellikleri

reMarkable 2 Digital Paper Tablet Marker Plus Özellikleri

reMarkable 2 Digital Paper tablet Marker Plus kapaklı gri kılıf ile kullanışlı ve şık bir renk alternatifi sunar. Teknik özellikleri ile göz dolduran ürün yeni nesil çalışma ortamları için elverişli fonksiyonlarla üretilir. Eni 187 mm, boyu 246 mm, derinliği 4,7 mm olan cihaz sadece 403,5 gram ağırlığındadır. Çift çekirdekli ARM işlemci kullanan model 1,2 GHz değerindedir. 1 GB LPDDR3 SD RAM 8 GB dahili depolama kullanan ürün yüksek performansla çalışır. 10,3" canvas ekran ikinci nesil tek renk dijital kağıttır. Ekran çözünürlüğü 1872x1404 pikseldir ve 226 DPI tepkime hızı sunar. Ekranda kısmi olarak E Ink Carta teknolojisi ile güçlendirme vardır. Çok noktalı kapasitif işaretleyici dokunmatiktir. Kurulum ya da eşleştirme gibi ekstra işlemlere lüzum yoktur.

reMarkable 2 Digital Paper Tablet Marker Plus Yorumları

reMarkable 2 Digital Paper Tablet Marker Plus Yorumları

Wi-Fi 2,4 GHz ve 5 GHz bağlantı teknolojisine sahip olan reMarkable 2, USB-C bağlantı noktası ile şarj edilebilir. 3000 mAh değerinde olan Li-ion pil uzun süre kullanım avantajı sağlar. Cihazın işletim sistemi Codex’tir. Codex, Linux tabanlı geliştirilen ve düşük gecikmeli dijital kağıt tablet cihazı ekranı için hususi olarak tasarlanan bir yazılımdır. Fabrika çıkışı İngilizce olan olan cihaz 33 ayrı dil desteği sunar. MacOS, Windows 10, Android ve iOS uygulamaları arasında senkronizasyon kurarak notlarınızı ya da dosyalarınızı taşıyabilirsiniz. reMarkable 2 Digital Paper tablet Marker Plus kapaklı gri kılıf yorumları bu cihazı deneyimleyen müşteriler tarafından paylaşılır. Yüksek seviyede müşteri memnuniyeti yaratan bu cihazı hem iş hem de okul hayatınızda kişisel asistan olarak değerlendirebilirsiniz. Marker Plus kullanarak tüm işlerinizi pratik şekilde halledebilirsiniz.

reMarkable 2 Digital Paper Tablet Marker Plus Fiyatı

reMarkable 2 Digital Paper Tablet Marker Plus Fiyatı

reMarkable 2 Digital Paper tablet Marker Plus kapaklı gri kılıf fiyatı ürünün tüm teknik özellikleri üzerinden değerlendirilir. Yeni nesil Marker Plus kalem ucu özel olarak yüksek sürtünme yeteneği, basınç hassasiyeti ve eğim algılama tasarımıyla dikkat çeker. 19 gram ağırlığında olan siyah renkli kalemin tepe noktasında dijital silgisi bulunur. Kullanım konforu yaratan yerleşik silgi sayesinde işleriniz de hız kazanır. Mıknatıslı olan donanım ve kapak ile kalemi kaybetmek gibi bir endişeniz kalmaz. Type-C model USB bağlantısı ile tüm dosya aktarımlarını yüksek bir hız ile tamamlayabilirsiniz. Dünyanın en duyarlı kağıdı olduğunu iddia eden marka, olumlu görüşler alan müşteri yorumları ile de bu iddiasını kanıtlar. Siz de müşteri yorumlarını ve ürün puanlarını Trendyol üzerinden incelemek isterseniz tüm detayları kolay şekilde görerek cihazı tanıyabilirsiniz.