Remington S3580 Seramik Saç Maşası

319,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Remington S3580 Seramik Saç Maşası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Herşeyciniz Satıcı Ünvanı: MUSTAFA KUMRU DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI GIDA TURİZM TEKSTİL HALI MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0624039851800017 Vergi Kimlik Numarası: 6240398518
    Bu ürün Herşeyciniz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Remington S3580 Seramik Saç Maşası CERAMİC CRİMP 220 SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİS3580 Remington Ceramic Crimp 220 Saç Şekillendirici ile dayanılmaz hacimli ve dokulu saçlara sahip olabilirsin.Saçlarının zarar görmesini önlerken, pürüzsüz kayganlık sağlayan turmalin seramik kaplama sayesinde, standart korumaya kıyasla 4 kat daha fazla koruma sağlayan saç şekillendirici ile, kolay şekillendirmenin keyfini çıkartabilirsin*.Ceramic Crimpy 220, ısının saça eşit şekilde dağılmasına yardımcı olarak, sağlıklı görünen ve herkesin parıltısını farkedeceği mükemmel sonuçara sahip olmanı sağlar.Geniş plakalar tek geçişte daha fazla saçı yakalarken, şekillendirme için daha az zaman harcar ve uygulama yaptığın saç tutamı için daha az tekrara ihtiyaç duyarsın. 30 saniye içinde hızlı ısınan plakalar, acelen varken bile tam zamanında hazır olmanı sağlar. Uzun süren hacimli ve anında dokulu saçlara sahip olurken saçına şekil veremediğin günler geride kalacak!Saç tipine ve istediğin saç stiline uygun olarak farklı sıcaklık derecelerinden birini tercih et ve haya etttiğin saçlarsa sahip ol. Ayrıca ısıya dayanıklı bir mat ile birlikte gelen saç şekillendiricin, 60 dakika sonra otomatik kapanma özelliğine sahiptir. TURMALİN SERAMİK KAPLAMA Ceramic Crimp 220'nin seramik plakaları anti-static, turmalin iyonik ve pürüzsüz kaygan kaplamaya sahiptir. Bu sayede eşit ve kolay şekillendirme deneyimine sahip olurken, saçın sağlıklı görünümünü korur vee saçına elektriklenmeyen hacimli ve dolgun bir görünüm katarsın. HIZLI VE ETKİLİ ŞEKİLLENDİRME ANLAMINA GELEN GENİŞ PLAKALAR Remington Ceramic Crimp 220, istediğin görünüme sahip olman için daha az zaman harcayacağın anlamına gelen geniş plakalara sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Maksimum Sıcaklık 220 Derece
  • Plaka Materyali Seramik Plaka
  • Maşa Çapı 38 mm
  • Tip Kalın Bukle
  • Renk Siyah
  • Otomatik Kapanma Var
Geri Bildirim Ver