Remta Elektrikli Tost Makinesi 16 Dilim Lüx Sanayi Tipi

7.298 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Remta Elektrikli Tost Makinesi 16 Dilim Lüx Sanayi Tipi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EnuygunBizde Satıcı Ünvanı: ESRA BALARISI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1722820150800001 Vergi Kimlik Numarası: 6280209614
    Bu ürün EnuygunBizde tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elektrikli Tost Makinesi 16 Dilim Lüx Tost makinaları sık kullanım için en iyi performansı verir. Paslanmaz çelik kasalıdır. Isı yalıtımlı plastik saplar. Döküm ızgaraları kalın ve yüzeyleri düzgündür. Otomatik termostat kontrollüdür. Lüks tost modeller açma kapama anahtarına sahiptir. Mıknatıslı yağdanlık. Kod / R78 Açıklama / LÜX 16 DİLİM ELEKTRİKLİ Yüzey Ölçüsü / 36 x 25 CM Ölçü / 450 X 400 X 290 MM Ağırlık / 19,5 KG Güç / 1200 W

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Kullanım Alanı Pişirme
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Remta Elektrikli Tost Makinesi 16 Dilim Lüx Sanayi Tipi

En güzel ve hızlı yemek çeşitleri denildiğinde akla ilk gelenlerden olan tost, lezzeti ve hazırlama kolaylığı ile tüketicileri mutlu ediyor. Tost makinesinin kalitesi ve büyüklüğüne bağlı olarak yapılabilecek maksimum tost kapasitesi de değişiklik gösteriyor. En iyi tost makinesi seçenekleri arasında yer almayı başaran Remta elektrikli tost makinesi 16 dilim lüx sanayi tipi, kare ekmeğe göre hesaplandığında 8 adet tost yapma kapasitesi sunuyor. Şık ve sade tasarımı ile öne çıkan Remta elektrikli tost makinesi mutfaklara da uyum sağlıyor.

 
  • Kaliteli ve dayanıklı yapısı ile kullanıcılarından tam not alan tost makinesi restorandan kafeye, büfelerden tesislere kadar farklı alanlarda rahatlıkla kullanıma uygun tasarım
  • Sanayi tipi olması nedeniyle normal tost makinelerine kıyasla daha fazla tostun kolaylıkla hazırlanmasını sağlayıcı
  • Isıtıcı plakasının geniş olması ve normale kıyasla ısının yüksek olması nedeniyle ürün sık kullanıldığında bile en iyi performans

Remta Elektrikli Tost Makinesi 16 Dilim Lüx Sanayi Tipi Özellikleri

Remta Elektrikli Tost Makinesi 16 Dilim Lüx Sanayi Tipi Özellikleri

Tadına doyum olmaz tost çeşitlerini rahatlıkla hazırlayabileceğiniz Remta elektrikli tost makinesi 16 dilim lüx sanayi tipi içerisinde paslanmaz çelik kullanılarak üretilen kasa bulunuyor. Metal malzeme kullanılarak üretilen Remta tost makine ürünü dayanıklı ve kaliteli yapısı ile göz kamaştırıyor. Beyaz tonlarının hakim olduğu elektrikli tost makinesi kenar kısımlarında kullanıcıların zarar görmelerini engelleyen hem ısı yalıtımlı hem de plastik malzemeden üretilen sap kısmı yer alıyor. Remta elektrikli tost makinesi 16 dilim lüx sanayi tipi üzerinde döküm ızgaralar bulunmakta olup ızgara yapısına bakıldığında yüzey açısından hem düzgün hem de kalın olduğu görülüyor. Kullanıcılarına hem konforlu hem de güvenli tost hazırlama deneyimi sunan Remta elektrikli tost makinesi 16 dilim lüx sanayi tipinde kare ekmekten hazırlanan tostlara göre maksimum tost kapasitesi bulunuyor. Makine üzerinde mıknatıslı yağdanlık bulunmakta olup otomatik termostat kısmı kontrollü olma özelliği ile öne çıkıyor.

 

Remta Elektrikli Tost Makinesi Ölçüleri Nelerdir?

Remta Elektrikli Tost Makinesi Ölçüleri Nelerdir?

Kalitesi ile adından söz ettiren remta elektrikli tost makinesi, dökme demirden yapılan ızgara üzerinde tost yapmanıza olanak sağlıyor. Izgara yüzeyinin hem kalın hem de düz formda olması nedeniyle herhangi bir yapışma ve/veya yanma söz konusu olmuyor. Remta elektrikli tost makinesi tasarımına bakıldığında paslanmaz çelikten yapılan gövdesi olduğu görülüyor. Uzun süreli kullanımlar için uygun olan Remta elektrikli tost makinesi 16 dilim dışarıdan gelen etkenlere karşı dayanıklı yapısı ile kararma ve/veya paslanma sorunu da yaşatmıyor. Ürün ölçülerine bakıldığında yüzey kısmı ölçüsü 36 x 25 cm, ürün ölçüsü 450 x 400 x 290 mm ve 19,5 kg ağırlığı bulunuyor. Elektrik ile çalışan Remta tost makinesi güç olarak 1200 W olarak öne çıkıyor.

 

Remta Elektrikli Tost Makinesi 16 Dilim Lüx Sanayi Tipi Güvenlikli Midir?

Remta Elektrikli Tost Makinesi 16 Dilim Lüx Sanayi Tipi Güvenlikli Midir?

Elektrik enerjisi ile çalışan Remta elektrikli tost makinesi emniyetli yapısı ile tercih sebebi oluyor. Üründe yer alan döner anahtar tasarımı sayesinde hem alt hem de üst plaka kısımlarının birbirine kenetlenmesi ve kilitlenmesi sağlanıyor. Normal işlemlere kıyasla yüksek ısı kullandığınız durumlarda anahtar devreye girerek güvenli bir pişirme deneyimi sağlıyor. Remta elektrikli tost makinesi 16 dilim lüx sanayi tipi yorum ve değerlendirmelerini Trendyol’dan inceleyebilirsiniz. Remta elektrikli tost makinesi 16 dilim lüx sanayi tipi fiyatı hakkında detaylı bilgileri de edinebilirsiniz.