2
Sözlük ve İmla Kılavuzu kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Remzi Kitabevi 1000 Ingilizce Türkçe Sözcük

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
280,51 TL
379 TL'ye 51 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
377,01 TL

Ürün Bilgileri

Remzi Kitabevi 1000 Ingilizce Türkçe Sözcük

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Remzi Kitabevi Satıcı Ünvanı: REMZİ KİTABEVİ NEŞRİYAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734006638800016 Vergi Kimlik Numarası: 7340066388
    Bu ürün Remzi Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Okul öncesi çocuklar için renkli eğlenceli bir kitap... Konulara göre düzenlenmiş bu resimli kitap, çocuğunuzun İngilizce ve Türkçe sözcük dağarcığını geliştirirken, yeni sözcükler öğrenmesini de eğlenceli bir hale getirecek.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili İngilizce
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Remzi Kitabevi 1000 İngilizce Türkçe Sözcük 9789751420022-2

Çocukların İngilizce ve Türkçe pek çok sözcük öğrenmesini keyifli hale getiren bir eser olan 1000 İngilizce Türkçe Sözcük, 48 sayfadan oluşan resimli bir kitaptır. Bu eser, okul öncesi yaş grubunda yer alan çocuklar için çeşitli konulara göre düzenlenmiş olan İngilizce ve Türkçe sözcükler içerir. Çevirmenliğini Ömer Erduran’ın üstlenmiş olduğu 1000 İngilizce Türkçe Sözcük, çocukların İngilizce ve Türkçe sözcük dağarcığını geliştirmesine yardımcı olmakla birlikte yeni sözcükler öğrenmelerine oldukça büyük katkıda bulunmaktadır. Çocuklar için bir kaynak kitap niteliği taşımakta olan bu eser hem göze hitap etmesi ile çocukların ilgisini çekerek merak uyandırmakta, hem de zengin sözcük içeriği ile öğreticiliği yüksek bir kitap olarak ailelerin ve öğretmenlerin büyük miktarda beğenisini toplamaktadır. 1000 İngilizce Türkçe Sözcük Remzi Kitabevi tarafından 2021 yılında yayımlanmış bir eserdir.

  • Zengin görsel içeriğe sahip
  • Eğlenceli ve eğitici bir anlatımı
  • Okul öncesi çocuklar için özel içerik

1000 İngilizce Türkçe Sözcük Kitabı İçeriği

1000 İngilizce Türkçe Sözcük kitabının içeriği okurlar tarafından oldukça eğitici, keyifli, kolay anlaşılabilir ve detaylı bulunmaktadır. 1000 İngilizce Türkçe Sözcük kitabı, farklı konulara göre düzenlenerek zengin görseller ile desteklenmiş İngilizce ve Türkçe kelimeler içeren oldukça geniş kapsamlı, sözlük niteliğinde bir kitaptır. 1000 İngilizce Türkçe Sözcük Remzi Kitabevi içeriği fazlasıyla zengin, kaliteli ve dikkat çekici bir görselliğe sahip olması ile çocuklarda merak uyandırırken, aynı zamanda görsel tasvir yeteneklerini geliştirmelerine olanak sağlamaktadır. Çeşitli konulara göre düzenlenmiş olan görseller çocuklarınızın hem Türkçe hem de İngilizce sözcük bilgisinin artmasına yardımcı olur. Öte yandan kitabın renkli içeriği çocuklarınız eğlenerek öğrenmelerini mümkün kılacaktır. Aynı zamanda kitabın sayfalarının altında bulunan karekodlar sizlere, akıllı telefonlarınızdan veya tabletlerinizden okutarak kelimelerin İngilizce telaffuzlarını dinleme imkanı da sunmaktadır. Böylelikle hiç İngilizce bilgisine sahip olmadan bile kolaylıkla sözcüklerin okunuşlarını ve anlamlarını öğrenmenizi sağlayacaktır.

1000 İngilizce Türkçe Sözcük Kitabı Özellikleri

Çocukların gelişim süreçlerinin başındayken yabancı dil öğrenmeleri çok daha kolaydır. 1000 İngilizce Türkçe Sözcük Kitabı, genellikle okul öncesi yaş grubundaki çocukların eğitimi için tasarlanmış olan bir kitaptır. 1000 İngilizce Türkçe Sözcük Kitabı Özellikleri ile çocukların küçük yaşta İngilizce öğrenmesine olanak sağlayacak nitelikte bir kitap olması ile çocuklu ailelerden tam not alırken, içerdiği görseller ile çocukların da büyük ilgi ve beğenisini toplamaktadır. Eğlenceli ve eğitici içeriği ile çocukları erken yaşta sıkılmadan İngilizce öğrenmeye ve Türkçe sözcük dağarcığını geliştirmeye teşvik etmektedir. Bu eseri okumak çocuklarınız için eğitici ve geliştirici bir aktivite haline gelirken aynı zamanda sizlere çocuklarınızla birlikte keyifli vakit geçirme imkanı sağlayacaktır. Dönem dönem sağlanan 1000 İngilizce Türkçe Sözcük Remzi Kitabevi kampanya süreçlerini takip edebilirsiniz.

1000 İngilizce Türkçe Sözcük Kitabı Yorumları

1000 İngilizce Türkçe Sözcük Remzi Kitabevi yorum ve değerlendirmeleri, ailelerin çocuklarının okul öncesi eğitimi için gönül rahatlığı ile bu kitabı tercih ettiği ve kullanımının sıklıkla tavsiye edildiği yönündedir. Değerlendirmelerde aynı zamanda resim kalitesinin oldukça yüksek olması ile çocukların ilgisini çektiğine sık sık değinilmiştir. 1000 İngilizce Türkçe Sözcük Remzi Kitabevi satın al seçeneğini kullanarak kolay ve güvenli alışveriş deneyimi ile bu esere sahip olabilirsiniz. 1000 İngilizce Türkçe Sözcük Remzi Kitabevi fiyatı kampanya dönemlerine göre değişiklik göstermektedir. Çocuklarınızın okul öncesi dil eğitiminde oldukça önemli yer tutan bu esere ulaşmak için Trendyol'u ziyaret edebilirsiniz. Bu sayede 1000 İngilizce Türkçe Sözcük Remzi Kitabevi indirim döneminde olduğunda haberdar olarak bu esere bütçe dostu fırsatlar ile ulaşabilirsiniz.