Remzi Kitabevi Bana Hazır Mısın Baba Şirin Seçkin ve Gökhan Oral

110,48 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Remzi Kitabevi Bana Hazır Mısın Baba Şirin Seçkin ve Gökhan Oral

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hepeğitim Satıcı Ünvanı: OFEL TURİZM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0634042709100041 Vergi Kimlik Numarası: 6340427091
    Bu ürün hepeğitim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yayınevi Remzi Kitabevi Yazar Şirin Seçkin & Gökhan Oral Barkod 9789751419767 Baskı Sayısı 1. Baskı Basım Yılı Ekim 2020 Sayfa Sayısı 192 Cilt Durumu Ciltsiz Anne ile çocuk arasındaki biyolojik bağ, simbiyotik ilişki ve sosyal değerler, çoğunlukla baba çocuk ilişkisinin gölgede kalmasının sebebi olarak gösterilir. Anne-çocuk ilişkisine yüklenen 'kutsallık' önemli derecede doğru olsa da babanın 'eve ekmek getiren' aile üyesinden ibaret olduğunun düşünülmesi oldukça hatalıdır. Babanın, hem kavram olarak hem de üstlendiği sorumluluklarla çocuğun ruhsal dünyası ve kişilik gelişimi üzerindeki etkileri tahmin edilenin çok üzerindedir. Çocuk sahibi olmak kadın için olduğu kadar erkek için de çok önemli ve hayat boyu sürecek bir ilişkinin başlaması demektir. Kadın ve erkek birlikte olmasalar dahi çocuklarına karşı anne-baba olarak sorumlulukları devam edecektir. Bir baba adayının ömür boyu sürecek bu bağlılık için çocuğu gerçekten istemesi, baba olmaya ve baba kalmaya hazır olması gerekir. Çocuğun yetiştirilmesi, eğitimi, ruh sağlığı ve esenliğinde baba da en az anne kadar etkilidir ve eşit derecede sorumludur. Babanın çocuğun gelişimindeki rolünü ve vazgeçilmezliğini vurgulayan bu kitap hem babalara hem de baba adaylarına bir başvuru kaynağı. Tanıtım Metni Bu ürün NetArt Medya entegrasyon paketleri ile listelenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Şirin Seçkin
  • Roman Türü Macera-Gizem
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
Geri Bildirim Ver