Remzi Kitabevi Geliştiren Anne - Baba

29,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Remzi Kitabevi Geliştiren Anne - Baba

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Happy Center Satıcı Ünvanı: ZERRE ELEKTRONİK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844046354800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440463548
    Bu ürün Happy Center tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Geliştiren Anne-Baba Doğan Cüceloğlu / Remzi Kitabevi Basım Yılı: 2019
  • Sayfa Sayısı: 192
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 13,4 x 19,8
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9789751417480
  • Yazar: Doğan Cüceloğlu
  • Çocuğunuz bir kez çocukluk yaşayacak
  • bu dönemi onunla doya doya yaşayın. Bir anne bana yolladığı mektupta şöyle diyor: "Çok yorgun ve sorumlulukların altında ezilmiş hissediyorum. Annem kendi dönemlerinde böyle bir yılgınlık hissetmediklerini bu kadar sabırsız ve öfkeli olmadıklarını bizi seyrederken bile yorulduğunu söylüyor." Bir başkası da şöyle yazmış: "Otuz yaşında yaklaşık 45 ay sonra baba olacak bir baba adayıyım. Bugüne kadar geçen süre içinde baba olacağım düşüncesi üzerinde çok durmadığım için birçok şeyin farkında değildim. Ancak bugün bu düşünce üzerinde ilk adımımı attım ve daha ilk adımımda büyük bir eksik ile yola çıktığımı fark ettim. Bu sanki kutuplara keşfe giden kâşifin yanında soğuktan koruyucu kıyafetlerini almaması gibi bir hisse benziyor." Yetişen her yeni kuşakla birlikte onları yetiştiren anne ve babalardan da beklentiler artıyor. Toplumun gelişmesi için öncelikle ailede demokratik bir yapı kurulması şart. Bunun yolu da anne ve babaların geçmişten gelen korku kültürü kalıplarından kurtulmaları ve onur eşitliğine inanan sağlıklı gelişmiş bireyler yetiştirmeleri... Geliştiren Anne-Baba olmak için kendinizi ve çocuğunuzu tanımanız beklentilerinizi niyetinizi keşfetmeniz
  • değerlerinizi ve aile ilişkinizi sağlıklı tutmanız önemli. Bilen anlayan seven gözlerle yaşama bakmak kendi elinizde... Güler yüzlü sakin güvenen hayata ailesine şükür duygusu içinde bakan bir anne bir baba olmak çocuklarınıza verebileceğiniz en büyük armağandır. Çocuklar böyle bir armağanı hak ediyorlar. DOĞAN CÜCELOĞLU

Ürün Özellikleri

  • Yazar Doğan Cüceloğlu
Geri Bildirim Ver

Geliştiren Anne Baba - Doğan Cüceloğlu | Remzi Kitabevi

Ünlü Türk psikolog ve akademisyen Doğan Cüceloğlu’nun kaleminden çıkan Geliştiren Anne - Baba kitabı, her ebeveynin okuması gereken eserlerden biridir. Geliştiren Anne Baba Doğan Cüceloğlu kitabında çocuk gelişiminde yapılmaması gerekenlere değinilirken aynı zamanda çocuklarınızın harika bir çocukluk dönemi geçirebilmesi için neler yapılması gerektiğiyle ilgili de bilgiler yer almaktadır.

Kitabın yazarı Doğan Cüceloğlu, 9 Şubat 1938 tarihinde Mersin’in Silifke ilçesinde doğmuştur. Ortaokulu Silifke’de, liseyi ise Ankara ve sonrasında Kırklareli’nde okuyan Cüceloğlu, İstanbul Üniversitesi’nde psikoloji bölümünden mezun olmuştur. Mezun olmasının ardından İstanbul Üniversitesi’nde akademik kariyerine başlamış ve ünlü sosyolog Mümtaz Turhan’ın asistanı olarak görev almıştır.

  • Toplam 192 sayfa
  • Ebeveynlere hitap eden psikolojik kitap
  • Uygun fiyat avantajı

Geliştiren Anne Baba Kitabı Yazarı Doğan Cüceloğlu Hakkında Bilgi

Remzi Kitabevi Geliştiren Anne Baba - Doğan Cüceloğlu

Amerikan Psikoloji Derneği bursu ile 1964 yılında Amerika’ya giderek Illinois Üniversitesi’nde dil psikolojisi alanında doktora yapmıştır. Bu esnada evlenen ve dört çocuk sahibi olan Cüceloğlu, sonrasında Türkiye’ye dönmüş ve kariyerine İstanbul Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi’nde devam etmiştir. Tarih 1975’i gösterdiğinde doçent unvanını alan Doğan Cüceloğlu, Fulbright Araştırma Bursu alarak Kaliforniya Üniversitesi’nde (Berkeley) ziyaretçi öğretim üyesi olarak bulunmuştur.

İlk kitabı “İnsan İnsana”yı 1979’da yayınladıktan sonra diğer kişisel gelişim ve psikoloji türündeki kitaplarını da sonraki yıllarda yayınlamaya başlamıştır. Yazdığı birbirinden başarılı kişisel gelişim kitaplarıyla birlikte yıllar içerisinde daha tanınır hâle gelmiştir. 2013 yılında tüm hayat hikayesini anlatan “İnsanı Ararken Damdan Düşen Psikolog” kitabını yayınlamıştır. Ünlü bir psikolog ve akademisyen olan Doğan Cüceloğlu, 16 Şubat 2021 yılında hayatını kaybetmiştir.

Geliştiren Anne Baba Doğan Cüceloğlu Kitabının Konusu Nedir?

Doğan Cüceloğlu Geliştiren Anne Baba Kitabı, çocuk gelişimine farklı bir açıdan bakarak ebeveynlerin üstüne düşen sorumlulukları daha iyi bir şekilde yerine getirebileceğini göstermektedir. Her yeni nesilde anne ve babalardan beklentilerin biraz daha arttığına değinilen kitapta çocuğunuzun bir kere yaşayacağı çocukluk dönemini daha güzel hâle getirebileceğiniz belirtilerek bu konuda yapılması gerekenler anlatılır. “Doğan Cüceloğlu Geliştiren Anne Baba kaç sayfa?” diye merak ediyorsanız kitabın toplam sayfa sayısı 192’dir.

Geliştiren Anne Baba Doğan Cüceloğlu çocuk gelişimi ve psikoloji türünde bir kitaptır. İçerisinde çocuk gelişimiyle ilgili her anne babanın dikkat etmesi gerekenler yer almakta ve çocukların keyifli, mutlu ve sağlıklı bir çocukluk dönemi geçirebilmesi için yapılabilecekler konu edilmektedir. Pek fazla dikkat edilmeyen, küçük çaplı davranışların bile çocuğun hayatını olumlu ya da olumsuz yönde değiştirebileceğine dikkat çekilmektedir.

Geliştiren Anne Baba Doğan Cüceloğlu Kitabını Kimler Okumalıdır?

Geliştiren Anne Baba Doğan Cüceloğlu kitabı; çocuk sahibi olmayı bekleyen veya küçük yaşta çocukları olan herkesin okuması gereken eserlerden biridir. Doğan Cüceloğlu Geliştiren Anne Baba özeti, çocuklar yetiştirilirken anne babaların kendilerini ve çocuklarını mutlu etmeyi düşünerek ve aile ilişkilerini sağlıklı tutarak hareket etmesi gerektiğidir. Kitapta bu konuyla ilgili birçok örnek yer almakta ve yapılması ya da yapılmaması gerekenler belirtilmektedir. 

Doğan Cüceloğlu Geliştiren Anne Baba fiyatı oldukça uygundur. Ürünü indirimli fiyat ile normale göre çok daha düşük fiyatla satın alabilirsiniz. Remzi Kitabevi Geliştiren Anne Baba Doğan Cüceloğlu kitabına avantajlı fiyatla sahip olabilirsiniz.

Trendyol’daki Doğan Cüceloğlu Geliştiren Anne Baba yorumlar ile kitap hakkındaki değerlendirmelere göz atabilir ve kitabı satın almış kişilerin görüşlerini öğrenebilirsiniz. Doğan Cüceloğlu’nun diğer kitaplarını da ilgili kategoride bulabilir ve kolayca satın alabilirsiniz.