Remzi Kitabevi Şirin Seçkin Gökhan Oral Bana Hazır Mısın Anne Baba Çocuk Dilini Anlamak

525 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Remzi Kitabevi Şirin Seçkin Gökhan Oral Bana Hazır Mısın Anne Baba Çocuk Dilini Anlamak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PETA DÜKKAN Satıcı Ünvanı: PETA KİTAP YAYINCILIK DAĞITIM ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0729106236900001 Vergi Kimlik Numarası: 7291062369
    Bu ürün PETA DÜKKAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şirin seçkin gökhan oral bana hazır mısın anne- Baba , çocuk dilini anlamak bana hazır mısın anne? Yaşamının ilk dokuz ayını anne karnının güvenli ortamında geçiren bir bebek, doğduğu anda kendini, hiç tanımadığı bir dünyada bulur. Bu dünya ile güvenli bir ilişki kurması için, kişiliğinin ve ruhsal yapısının oluştuğu ilk bir yıl çok önemlidir. Bu özel dönemde anne, bebeğine olabildiğince ilgi Ve şefkat göstermelidir. Sevildiğini, istendiğini ve beğenildiğini hisseden bebek, gelecekte mutlu ve huzurlu bir yetişkin olacaktır. Bana hazır mısın anne?, anne ve bebek arasına mesafe koyan günümüz hayatını sorguluyor, ebeveynlere dayatılan pek çok görüşün aslında doğru olmadığını, anne-Bebek ilişkisinde ‘eskiye’ dönmenin bebek için çok daha sağlıklı sonuçlar doğuracağını savunuyor. Bana hazır mısın baba? Kitap açıklaması Babanın çocuğun gelişimindeki vazgeçilmezliğini vurgulayan bu kitap babalar ve baba adayları için başvuru kaynağı...Anne ile çocuk arasındaki biyolojik bağ, simbiyotik ilişki ve sosyal değerler, çoğunlukla baba çocuk ilişkisinin gölgede kalmasının sebebi olarak gösterilir. Anne-Çocuk ilişkisine yüklenen "kutsallık" önemli derecede doğru olsa da babanın "eve ekmek getiren" aile üyesinden ibaret olduğunun düşünülmesi oldukça hatalıdır. Babanın, hem kavram olarak hem de üstlendiği sorumluluklarla çocuğun ruhsal dünyası ve kişilik gelişimi üzerindeki etkileri tahmin edilenin çok üzerindedir. çocuk sahibi olmak kadın için olduğu kadar erkek için de çok önemli ve hayat boyu sürecek bir ilişkinin başlaması demektir. Kadın ve erkek birlikte olmasalar dahi çocuklarına karşı anne-Baba olarak sorumlulukları devam edecektir. Bir baba adayının ömür boyu sürecek bu bağlılık için çocuğu gerçekten istemesi, baba olmaya ve baba kalmaya hazır olması gerekir. Çocuğun yetiştirilmesi, eğitimi, ruh sağlığı ve esenliğinde baba da en az anne kadar etkilidir ve eşit derecede sorumludur.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Gökhan Oral
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver