Ren Kitap Elmalı Turta / / Zeynep Sahra

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
1.500 TL'ye 70 TL İndirim
Kurumsal Fatura
159,90 TL
Kurumsal Fatura
186,70 TL173,30 TL
500 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
188,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
201,25 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ren Kitap Elmalı Turta / / Zeynep Sahra

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EN DÜKKAN Satıcı Ünvanı: REN KİTAP YAYIN PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0607036561362926 Vergi Kimlik Numarası: 6070365613
    Bu ürün EN DÜKKAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • “bu kanatlarını arkasında bırakmış kelebeğin değişim hikâyesi.” sahra’yı ahmet’ten uzaklaştıran yasemin, emir ile arasına giren cennet, mutlu kelebek’e yaklaşmasını engelleyen şüpheleri varken, kalbinin sesini duyması pek de kolay olmaz. Değişmeyen tek şey boynundaki ayçöreği kolyesidir ama ona dokunduğunda hala aynı şeyleri hissettiğinden ise emin değildir.Özgür kalması için kelebek kanatlarını yakmalı mı, yoksa kaçmaya devam mı etmeli? Kanatlarının kaderini seçerken hesaba katmadığı şeyler, sahra kadar okuyucu da şaşırtacak. Romeo ve juliet alıntıları ile süslenen bu devam kitabı sizi soluksuz bırakacak... “insan, yarası yarasına denk geleni severmiş...”

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Zeynep Sahra
  • Roman Türü Gençlik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Ren Kitap 495946 Elmalı Turta - Zeynep Sahra

Romanlar, çeşitli insan hikâyeleri içinde kendinizden parçalar bulabileceğiniz edebî türlerin başında gelir. Ren Kitap Zeynep Sahra Elmalı Turta kitabında da hayata ve insana dair pek çok durumla karşılaşabilirsiniz. Değişimi, cesareti ve kaderi aynı hikâyede buluşturan bu kitap, oldukça akıcı bir anlatıma sahiptir. Sevmek ve vazgeçmek üzerine etkileyici bir konusu olan Elmalı Turta, son zamanlarda farklı hikâyeler okumak isteyenler için doğru seçim olabilir. Sade dili ve okumayı kolay kılan üslubuyla bu kitap, kapağını tek açışta bitireceğiniz türden bir metindir.

  • İlk baskı yılı 2018’dir.
  • Yazarı Zeynep Sahra’dır.
  • Aşk-romantik türünde bir eserdir.

Ren Kitap Elmalı Turta’nın Konusu Nedir?

Ren Kitap Elmalı Turta’nın Konusu Nedir?

Ren Kitap Zeynep Sahra Elmalı Turta değişmeye çabalayan Sahra’nın çırpınışlarını anlatır. Kitapta, Sahra ilk ve platonik aşkı olan Ahmet’e karşı gittikçe soğurken Emir’e ise bir o kadar yakınlaşır. Ahmet Sahra’ya aşkını itiraf etmiş olsa da daha sonra Yasemin adlı bir kızla evlenir. Emir’in ilgisinden hoşlanan Sahra’nın aklı ise hâlâ Ahmet’tedir. Sahra’nın kafa karışıklığını fark eden Emir, ilişkiyi bitirerek ülkeyi terk eder. Ancak Emir’in terk etmesi üzerine Sahra, yaptıklarından pişmanlık duyar. Fakat Emir ve Sahra için artık neredeyse umut yoktur. Kitabın başkahramanı Sahra, bir süre sonra eğitim için yurt dışına gider. Yıllar sonra Verona’da karşılaşan eski sevgililer, aşklarına kaldıkları yerden devam ermeye karar verirler. Sizse kitap boyunca, Sahra’nın ilk aşkı Ahmet’ten artık vazgeçip Emir’le yeni bir yolculuğa çıkmasına şahit olursunuz.

Ren Kitap Elmalı Turta’nın Yazarı Kimdir?

Ren Kitap Elmalı Turta kitabının yazarı Zeynep Sahra, 1988 doğumludur. İstanbul’da dünyaya gelen yazar, Anadolu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezundur. Ancak Sahra, ilahiyatın ardından İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümüne girer. Yazar ilk kitabını 2016 yılında çıkarır. Sahra’nın Ayçöreği isimli ilk kitabı çok satanlar listesine girmeyi başarır. Yazar, 2017 senesinde ise ilk kitabının devamı niteliğinde olan Elmalı Turtayı yayınlar. Zeynep Sahra’nın bu kitabı da okur kitlesi tarafından büyük beğeni toplar. İngilizce’ye Love Pie olarak çevrilen eser, dünyanın birçok yerinde de ilgiyle karşılanır. Yazarın son olarak yayınladığı Kırmızı Kurabiye isimli kitabı sadece ilk gün, elli bin baskı adedine ulaşmayı başarmıştır. Üstelik yazar, Kurbağa Prens, Alice Harikalar Dİyarı’nda, Çizmeli Kedi gibi pek çok çocuk klasiğini Türkçe’ye çevirir.

Ren Kitap Elmalı Turta Kimlere Hitap Eder?

Ren Kitap Zeynep Sahra Elmalı Turta kitabı konusu itibariyle belirli bir yaş kitlesinin ilgisini oldukça çeker. Söz konusu eser özellikler genç okurlar tarafından yoğun ilgi görür. Ren Kitap Zeynep Sahra Elmalı Turta eseri, daha çok ortaokul ve lise çağındaki genç kızların severek okuyacağı bir türdür. Kitabın başkahramanın genç bir kız olması, 12 ila 18 yaş aralığındaki kitlenin hikâyeye daha kolay adapte olmasını sağlar. Ayrıca bahsedilen roman, ilk aşkı ve yeni hoşlanmaya başladığı çocuk arasında kalan Sahra karakterini anlatır. Bu bakımdan roman, genç kitlesinin kendisini kolayca bulabileceği ve heyecanla okuyacağı türde bir eserdir. Ren Kitap Zeynep Sahra Elmalı Turta kitabını elbette yetişkin yaş grubuna dâhil kişiler de okuyabilir. Gençlik ve aşk romanlarını seven herkes, sürükleyici hikâyesi olan bu kitabı tercih edebilir. Kitabı okuyanların değerlendirmelerini Ren Kitap Elmalı Turta yorum bölümünden görmeniz mümkündür. Üstelik bu kitabı Trendyol’dan hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.