Ren Kitap Sherlock Holmes Bütün Hikayeler 5 Kitap Takım

359,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
558,55 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
598,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Ren Kitap Sherlock Holmes Bütün Hikayeler 5 Kitap Takım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EN DÜKKAN Satıcı Ünvanı: REN KİTAP YAYIN PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0607036561362926 Vergi Kimlik Numarası: 6070365613
    Bu ürün EN DÜKKAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sherlock Holmes Bütün Hikayeler 5 Kitap Takım

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Sherlock Holmes
  • Roman Türü Polisiye
  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 1000+
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Ren Yayınları - Sherlock Holmes Bütün Hikayeler 5 Kitap Takım

Kitap okumak büyük bir tutkudur. Bu tutkunun peşinden gitmek ise her zaman sizlerin elindedir. Herkesin sevdiği tür de farklıdır. Yazarın okuyucusuna sunduğu da önemlidir. Bir yazarın hayali kahraman ile hikaye oluşturması oldukça ilgi çekicidir. Kitap tutkunlarının çok seveceği seri Sherlock Holmes seti (5 kitap takım) olacaktır. Sherlock Holmes, polisiye kitapları arasında ilk sıralarda en çok ilgi gören roman karakterlerinden biridir. Hikayelerde Sherlock Holmes Britanyalı hayali bir kahraman olarak karşınıza çıkar. Bu hikayelerin gazetelerde basılması sağlanarak halk polisiyeyi sevmiştir ve bu türün artık yaygın olarak kullanıldığı görülür. Gizem dolu hikayeler kitap setleri ile okuyucuyla buluşur. Sherlock Holmes 5 kitap set ile sizler de gizemli hikayelerin peşinden giderek kendinizi heyecan dolu ve meraklı bir serüvenin içerisinde bulabilirsiniz.

  • Sürükleyici
  • Polisiye
  • 5 Farklı kitap

Okunması Gereken Sherlock Holmes Hikayeleri

Okunması Gereken Sherlock Holmes Hikayeleri

Sherlock Holmes bütün hikayeler 5 kitaplık kutulu set ile kitaplara ayrı ayrı ücret ödeme sorunu çözülür. Sherlock Holmes bütün hikayeler setine sahip olarak siz de aynı anda birden çok hikayesine ulaşabilirsiniz. Bohemya’da Skandal, ünlü bir dergide yayımlanan ilk hikayesi olarak bilinir. Bu hikayenin yayımlanması ile edebiyat tarihinin en ünlü kurgusal karakterleri arasında yer almaya başlar. Benekli Kordon hikayesinde ise hayatı tehlikede olan bir kadına yardım eder. Aynı zamanda ünlü bir dedektif olan Holmes, yardım etmek istediği kadının kız kardeşinin ölümünü aydınlatmayı ister. Kızıl Saçlılar Kulübü hikayesinde kızıl saçlı olan bir adamın karşısına enteresan bir iş olanağı çıkar. Sadece bir ansiklopedi kopyalaması için bir odaya alınır. Bu işin kızıl saçlılara özel olması gizemli gelir ve ünlü dedektif olayın peşine düşer.

Sherlock Holmes Hikaye ve Romanları İçeriği ve Okuma Sırası

Sherlock Holmes Hikaye ve Romanları İçeriği ve Okuma Sırası

Hikaye ve romanları ilk okuyacaklar bir sırası olduğunu düşünür. Fakat bir sırası yoktur. Genellikle yazım zamanlarına göre okunması tercih edilir. Sherlock Holmes bütün romanlarında gizemi her zamanki gibi korur. Kızıl Soruşturma romanı ilk romanı olduğu için ayrı bir önem taşır. En yakın arkadaşı, hikayenin anlatıcısı ile bu roman sayesinde tanışırlar. Sherlock Holmes, bütün hikayeler, 5 kitap takımının yanı sıra roman serisine de sahip olabilirsiniz. Dörtlerin İmzası Romanı gizemli olaylar içerisinde de başka gizemlerin olması ile ünlüdür. Baskervillerin Köpeği adlı romanı ise en beğenilen romanları arasında yer alır. Birçok sinema ve TV filmine uyarlanmıştır. Korku Vadisi gerilim ve heyecan barındıran bir romandır. Diğer romanları kadar başarılıdır. Ren Yayınları Sherlock Holmes bütün hikayeler 5 takım ile tüm hikayelere bir arada sahip olabilirsiniz.

Sherlock Holmes Kitap Setleri Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

Sherlock Holmes Kitap Setleri Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

Bir kitaba başladığınızda o kitabın devamı olan başka kitaplar varsa bunları set olarak almak daha doğru olacaktır. Kitabın devamı elinizin altında olursa bitirdikten sonra hemen diğerine başlama imkanınız vardır. Sherlock Holmes 5’li set ile devamını okuyacağınız kitapların stoğunu yapabilirsiniz. Kitaplığınızda yer tasarrufu yapmanıza da yardımcı olur. Ren Yayınları Sherlock Holmes bütün hikayeler 5 kitap takım fiyatı tek alımlara göre oldukça uyguna gelir. Üç kitap alacağınız ücret ile set halinde beş kitaba sahip olabilirsiniz. Ren Yayınları Sherlock Holmes bütün hikayeler 5 kitap takım yorumları genel olarak iyi yöndedir. Güzel ve sade dilli bir anlatımı olduğu söylenir. Bu sayede anlaşılması kolaydır. Kitap kapaklarının kalın olduğundan bahsedilir. Sizler de kitaplıklarınızda bu setlere yer vererek çeşitli maceralara çıkabilirsiniz.