Genel Markalar Hamur Dağıtıcı - Krep Makinesi - Pancake Makinesi

199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Hamur Dağıtıcı - Krep Makinesi - Pancake Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Arsimo XL Satıcı Ünvanı: SÜMEYYE YÜCE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4974752286400001 Vergi Kimlik Numarası: 9890403495
    Bu ürün Arsimo XL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hamur Dağıtıcı Ölçekli - Krep Makinesi - Pancake Makinesi ile artık mutfağınız daha pratik! Cupcake Gözleme Hamur Dispenser Kupası Ölçekli Pasta ve kek yapıcı Mutfak Aracı Hamur Dispenseri Genel Bilgiler % 100 Yepyeni bir ürün. Malzeme: Şeffaf Akrilik Gıda ile temas eden plastik hammadeler tüzüğüne uygun Renk: Kapak Renklerlerinde değişiklikler olabilmektedir Boyutu: 19 x 17cm, Dia: 10cm Paket boyutu: 19 * 18 * 11.5cm Hamur ve Sos dağıtıcı tezgahlara veya fırın üstleri hamur damlalarını önler Ayrıca bu cihaz pizza hamuru ve diğer çeşitli uygulamalar üzerine eşit domates sosu dağıtmak için idealdir. Hamuru ve Sosları içersine koymak son derece kolaydır Sonrasında dağıtmak dahada kolay Yetenekli Bu Mükemmel dağıtıcı cihazla lezzetli yiyecekler üretebilir Meyvelerin Tatlılların ve keklerin üzerine meyve sosları, çikolata sosları ya da diğer küçük eklemeler yaparak lezzete lezzet katabilirsiniz. Krep, gözleme, çörek, Cupcakes, Pankek Browni ve Tutarların hamurlarını dengeli ve kolay dağıtır Çekmeli Tetik tasarımı ile kolay kullanım imkanı sunar Tetiğe Tek Dokunuşla tek basışla, tek elle dağıtım özelliği Tezgah üzerinde damlaları önler 700ml 4 bardak kapasiteli Pizza hamuru üzerine eşit miktarda domates sosu dağıtmak için mükemmel Dayanıklı transparan gıda tüzüğüne uygun şeffaf plastik Uzunluk: 185 mm Çap: 110 mm Paketl içeriği Gözleme Hamur Dağıtıcısı 1 x Kullanım Açıklaması Yavaşça tetiğe dokununun içersindeki hamuru ve sosu dağıtmak için mükemmel sonuç alınacaktır."

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Renk Çok Renkli
  • Kullanım Yeri Mutfak
Geri Bildirim Ver