8
Bahçe Yer Döşemesi kategorisinde
en çok favorilenen 8. ürün

Renkli Duvarlar Nwyp03 Naturel Bej Yapışkanlı Ahşap Pvc Yer Döşeme Parkesi

499,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Renkli Duvarlar Nwyp03 Naturel Bej Yapışkanlı Ahşap Pvc Yer Döşeme Parkesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Renkli Duvarlar Satıcı Ünvanı: RENKLİ DUVARLAR SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734200896800001 Vergi Kimlik Numarası: 7342008968
    Bu ürün Renkli Duvarlar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NWYP03 Kendinden Yapışkanlı EasyFloor Yer Döşeme Parkesi Sudan Etkilenmez 7 Adet Fiyatıdır1 Adet 0.1368 m2 kaplar7 Adet 0,95 m2 kaplar Ölçü:Genişlik : 15 cmUzunluk : 91 cmKalınlığı: 0,18 cmMarka adı:EASYFLOORModel Numarası:NWYP03Yüzey işleme:Ahşap emossed ve UV kaplıÜrün türü:Vinil DöşemeYüzey:Ahşap kabartmalıKurulum:Kendinden yapışkanlıÖzellikleri:Su geçirmez, anti-gürültülü, ses geçirmez, süper giyilebilir, kaymazUygulama:Daire/otel/ofis

Ürün Özellikleri

  • Materyal Ahşap
Geri Bildirim Ver

Renkli Duvarlar NWYP03 Naturel Bej Yapışkanlı Ahşap PVC Yer Döşeme Parkesi

Yapışkanlı ahşap PVC yer döşeme parkesi, çok yönlü konfor sağlayan ve uygulaması kolay olan bir üründür. Su geçirmeyen bir materyal olduğu için hem evlerde hem de işyerlerinde kullanıma uygundur. Ses yalıtımı için de etkili olan bu ürünler otel ya da çok katlı binalarda bulunan ofisler için de ideal alternatiflerden biridir. Antigürültü kaplama sayesinde ayakkabı topuk sesi gibi rahatsız edici seslere sebep olmaz. Naturel bej yapışkanlı ahşap PVC yer döşeme parkesi dekoratif rengi ile her türlü iç mekana yakışan bir üründür. Kaymayı önleyen malzeme özelliği sayesinde küçük çocukların ya da ileri yaştaki yetişkinlerin bulunduğu ortamlar için güvenli bir kullanım alanı sağlar. UV kaplamalı ve ahşap görünümlü vinil malzemeyi her yüzeye kolaylıkla işleyebilirsiniz.

  • Uygulama kolaylığı
  • Yüksek kaliteli materyaller
  • Ekonomik çözüm

Renkli Duvarlar NWYP03 Yer Döşeme Parkesi Kullanım Alanları

Renkli Duvarlar NWYP03 Yer Döşeme Parkesi Kullanım Alanları

Zemin kaplama ürünlerinin ısı ile yakından ilişkisi vardır. Renkli Duvarlar NWYP03 naturel bej yapışkanlı ahşap PVC yer döşeme parkesi ortam sıcaklığını koruyan bir yapıya sahiptir. Isınan alanın yerden gelen soğukla çabuk soğumasını önler. Yüksek derecede dayanıklılık gösteren bu ürünler üzerinde ayakkabı ile yürünebilir. Bu sebeple ofis, klinik, hastane, muayenehane, dershane, otel, işyeri veya kamu binaları gibi alanlarda da tercih edilebilir. Ürün, doğal görünümlü rengi ile mobilya veya beyaz eşya gibi dekorasyon unsurlarına uyum gösterir. NWYP03 yapışkanlı yer döşeme parkesi uygulama ve kullanım kolaylığı kadar değişim gerektiği zaman yerinden zahmetsiz şekilde çıkarılabilir olmasıyla da avantajlıdır. Şık duran ahşap desenli rengiyle dekorasyonu zenginleştiren bu ürün yapışkanlı koruma etiketinden kolay bir şekilde ayrılarak yüzeye sağlam şekilde tutunma performansı ile uygulama pratikliğine sahiptir.

Renkli Duvarlar NWYP03 Yer Döşeme Parkesi Fiyatları

Renkli Duvarlar NWYP03 Yer Döşeme Parkesi Fiyatları

Renkli Duvarlar NWYP03 naturel bej yapışkanlı ahşap PVC yer döşeme parkesi fiyatları ürünün teknik özelliklerine göre belirlenir. Müşterilerine konfor sağlayan bu ürünler bir kez döşendiği zaman uzun yıllar zemin kaplama ihtiyacınızı karşılamış olur. 7 adetli paketler halinde satılan bu döşeme malzemesinin 1 tanesi 0.1368 m2, 7 tanesi 0,95 m2 alanı kaplar. Kendinden yapışkanlı olan Easy Floor NWYP03 ürününün her biri 15 cm genişliğe, 91 cm uzunluğa ve 0,18 cm kalınlığa sahiptir. NWYP03 ahşap PVC yer döşeme parkesi rutubetli ortamlarda nemden etkilenmediği için kabarma yapmaz. Su geçirmez nitelikte olduğu için kaplama altı veya üstü de zarar görmez. Soba ya da kalorifer peteklerinin sıcaklığına karşı da dayanıklı olan bu ürünü gönül rahatlığı ile her odada kullanabilirsiniz.

Renkli Duvarlar NWYP03 Yer Döşeme Parkesi Yorumları

Renkli Duvarlar NWYP03 Yer Döşeme Parkesi Yorumları

Renkli Duvarlar NWYP03 naturel bej yapışkanlı ahşap PVC yer döşeme parkesi yorumları ürünün hem pratik montajı hem de şık görüntüsü üzerine yoğunlaşır. Dışarıdan profesyonel yardım almadan tek başınıza döşeyebileceğiniz bu yer kaplaması ekonomik bir alternatif de yaratır. Farklı materyallere sahip olan zeminlerin temizliği bazen çok meşakkatli olabilir. Yapışkanlı PVC yer döşeme parkesi kimyasal malzemelere karşı dirençli bir yapıya sahip olduğu için yoğun içerikli deterjanlar kullanarak yaşam alanlarında gerekli olan seviyede hijyen sağlayabilirsiniz. Avantajlı dokusu sayesinde rahatlıkla silinebilen bu malzeme üzerinde hem kısa sürede hem de yorulmadan temizlik yapabilirsiniz. İç mekan yenilerken hem pratik hem de ekonomik bir çözüm seçeneği olan bu ürünü değerlendirmek için Trendyol’da yer alan müşteri yorumlarını inceleyebilirsiniz. Avantajlı indirim kampanyalarından da faydalanarak siparişinizi verebilirsiniz.