RENKLİ EVİM 70*54 Cm Çıkart & Yapıştır Kendinden Yapışkanlı 3d Esnek Duvar Kaplama Paneli 1 Adet

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

RENKLİ EVİM 70*54 Cm Çıkart & Yapıştır Kendinden Yapışkanlı 3d Esnek Duvar Kaplama Paneli 1 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • 1 ADET FİYATIDIR.
  • 1 ADET YARIM M2 DİR.
  • 2 ADET 1 M2 DUVAR KAPLAR
  • ÖLÇÜ GENİŞLİK : 70 cm x YÜKSEKLİK 77 cm
  • KALINLIK : 6 MM
  • RENK:BEYAZ
  • DESEN: TUĞLA / RDMİX
  • %100 SİLİNEBİLİR.
  • ÜRÜNÜN YÜZEYİ MAT DEĞİLDİR.
  • ÜRÜN KIRILMA ÇATLAMA YAPMAZ ESNEK KATLANABİLİRDİR.
  • FALÇATA VEYA MAKASLA KOLAYCA KESEBİLİRSİNİZ.
  • YAPIŞKANI ÇOK KUVVETLİDİR. (1. KALİTE) KENDİNDEN YAPIŞKANLI ÜRÜNLERİ İLE KENDİ DUVARINIZI KENDİNİZ YAPABİLİRSİNİZ. YENİ NESİL KENDİN YAP (DIY) KÜLTÜRÜNE SAHİP KULLANICILAR İÇİN GELİŞTİRİLEN ÜRÜNÜMÜZ İLE KENDİ TARZINIZA UYGUN, İNŞAAT ALANI, TOZU KİRİ OLUŞTURMADAN KENDİ DUVARINIZI YAPABİLİRSİNİZ.
  • RENK VE DESEN ÇEŞİTLİLİĞİ KOLAY UYGULANABİLİRLİK SUYA, NEME DAYANIKLI ISI VE SES YALITIMI SAĞLAR KOLAY TEMİZLENEBİLİR ANTİ-BAKTERİYEL KOKUSUZ YAPI KİMYASALLARINDAN ETKİLENMEZ DARBELERE KARŞI DAYANIKLIDIR HAFİF, ELASTİK VE ÇEVRE DOSTUDUR. ?Güvenli ve Çevreci]
  • Ağır zararlı metaller içermez, ailenin güvenliğini sağlayan yüksek kalite malzemeden üretilmiştir. Kırılma ve çatlama yapmaz, elastiktir. ?Çarpışma Önleyici, Suya Dayanıklı?
  • Yapışkanlı duvar panelleri yumuşak, çarpışma önleyici, su geçirmez, hafif ve dayanıklıdır. ?Gürültü Azaltma Etkisi?
  • Kendinden yapışkanlı duvar kâğıdı yumuşak süngerden yapılmıştır, duvar kâğıdına kıyasla daha iyi ses ve gürültü azaltma etkisine sahiptir. ?Yaygın Kullanım?
  • Bu dokulu tuğla duvar panelleri, kirli duvarlar, oturma odası duvarları, TV duvarları, yatak odası duvarları, çocuk odası, ahşap tahta, mutfak tezgâh arası, duvar dekorasyonu vb. İçin mükemmeldir. ?Kurulumu ve Temizlemesi Kolay?
  • 3d duvar panelleri, yapıştırması ve çıkarması kolaydır. Islak bezle temizleyin ve bakım yapın. Herhangi bir yardıma ihtiyacınız olursa, lütfen bizi bilgilendirmekten çekinmeyin

Ürün Özellikleri

  • Özellik Kendinden Yapışkanlı
  • Renk Beyaz
  • Kullanım Alanı Salon / Oturma Odası
Geri Bildirim Ver

Renkli Evim Çıkart & Yapıştır Kendinden Yapışkanlı 3D Esnek Duvar Kaplama Paneli 1 Adet

Bulunduğunuz ortamın havasını değiştiren Renkli Evim duvar paneli birçok kişinin beğenisini kazanır. Ev, ofis, kreş, oyun alanı, spor salonu, kafe ve restaurant gibi her mekanda kullanım imkanı sunan bu ürün her türlü dekorasyonda yardımcınız olur. Kendinden yapışkanlı olması sayesinde kolayca uygulayabilir ve ekstra tadilat işlemine ihtiyaç duymazsınız. Renkli Evim 3D esnek duvar kaplama paneli kabartmalı yüzeyi sayesinde 3 boyutlu görünüm sağlayarak oldukça doğal durur. Temiz ve düz zemin üzerine kolaylıkla uygulanabilen bu ürün, kısa sürede kullanıma hazır hale gelir. Duvar kağıdının üzerine de uygulayabileceğiniz Renkli Evim 3D kaplama paneli bulunduğunuz ortama şıklık katar. Uygun bir boya yardımıyla boyama imkanı sunan ürünle birbirinden farklı dekorasyonlara imza atabilirsiniz. Ürün özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Kolay uygulanabilir
  • Suya dayanıklı
  • Kendinden yapışkanlı

Renkli Evim Duvar Kaplama Paneli Özellikleri

Renkli Evim Duvar Kaplama Paneli Özellikleri

Duvarlarınıza şık bir görünüm katan Renkli Evim duvar kaplama paneli ile yaşam alanlarınızda farklılıklar yaratabilir, tarzınızı gözler önüne serebilirsiniz. Dekorasyonu şık ve estetik bir hale getiren bu ürünle görenlerin beğenisini kazanabilirsiniz. Sahip olduğu kendinden yapışkanı sayesinde kolayca zemine uygulanabilen panel 70 x 77cm boyutundadır. 1 panelin kalınlığı 6,5 cm’dir. İç mekan dekorasyon uygulamaları için oldukça ideal olan panelin yüzeyi kabartmalıdır. Bu sayede uyguladığınız alana doğal bir görünüm katar. Polietilen materyalden üretilen kendinden yapışkanlı köpük duvar kaplaması boyanabilir özelliğe sahiptir. Renkli Evim yapışkanlı duvar paneli içeriğinde sağlığa zararlı bir madde bulunmaz. Toksik kimyasal içermeyen bu ürün küf önleme özelliğine sahiptir ve bakteri oluşumunu engeller. Boyalı ve boyasız her türlü düz zemin üzerine uygulanabilen Renkli Evim kendinden yapışkanlı 3D esnek duvar kaplama paneli kolayca temizlenebilir özelliktedir.

Renkli Evim Kaplama Paneli ile Tarz Duvarlar

Renkli Evim Kaplama Paneli ile Tarz Duvarlar

Doğal taş görünümlü Renkli Evim çıkart & yapıştır kendinden yapışkanlı 3D esnek duvar kaplama paneli ile duvarlarınızı son derece estetik ve doğal bir hale getirebilirsiniz. Sadece görüntü olarak değil, aynı zamanda ısı ve ses yalıtımı da sağlayan bu ürün sizi birçok açıdan memnun eder. Duvar kaplama paneli ayrıca bu izolasyon özelliğini zamanla kaybetmez ve kış mevsiminde sıcak ve yaz günlerinde serin tutar. Uzun seneler gönül rahatlığı ile kullanım imkanı sunan ürün paneli suya ve darbelere dayanıklıdır. Duvarlarınıza güzel bir görünüm katmanıza yardımcı olan Renkli Evim kendinden yapışkanlı 3D esnek duvar kaplama paneli kullananların yorumlarını inceleyebilir, ürünle ilgili deneyimleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Şık ve özel tasarımı sayesinde yaşama alanlarınıza farklılık ve konfor sağlayan ürün herkes tarafından beğenilir. Uygulaması ve temizliğinin kolay olmasıyla size ekstra zorluk çıkarmaz.

Renkli Evim Duvar Kaplama Paneli Fiyatları

Renkli Evim Duvar Kaplama Paneli Fiyatları

Düz olan zeminlere son derece kolay bir şekilde uygulanabilen Renkli Evim yapışkanlı duvar kaplama paneli tarzınızı duvarlarınıza yansıtmanıza yardımcı olur. Sahip olduğu teknik özellikler ve ebatına göre belirlenen Renkli Evim kendinden yapışkanlı 3D esnek duvar kaplama paneli fiyatları her bütçeye hitap eden seçeneklerle sunulur. Dolayısıyla her kesimden kişi için ulaşılabilen bir ürün olur. Kolay uygulanabilirliği, ekonomik oluşu ve estetik görünümü sebebiyle sıklıkla tercih edilen bu ürün aynı zamanda ısı ve ses yalıtımı sağlayarak ekstra kazanç sağlar. Kendinden yapışkanı sayesinde uygulaması kolay olan bu ürün oldukça pratiktir. Ortamın havasını değiştiren ve doğallık katan Renkli Evim kaplama paneli ile duvarlarınız göz doldurur. Dilediğiniz yerden dilediğiniz zamanda güvenilir online alışveriş imkanını size sunan Trendyol aracılığı ile bu avantajlı ürüne sahip olabilir, duvarlarınıza şıklık katabilirsiniz.