Genel Markalar 38mm 3 Şifreli Uzun Asma Kilit Dolap Çekmece Asker Okul Kilidi

85,94 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar 38mm 3 Şifreli Uzun Asma Kilit Dolap Çekmece Asker Okul Kilidi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 5DMarket Satıcı Ünvanı: 5D MAĞAZACILIK BİLİŞİM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001208939000001 Vergi Kimlik Numarası: 0012089390
    Bu ürün 5DMarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 38mm Şifreli Asma Kilit 3 Şifreli Dolap Çekmece Asker Kilidi Eşyalarımızın çalınma riski varsa veya özel eşyalarımızı saklamak istiyorsak en pratik çözümlerden bir tanesi şifreli dolap kiliteri diyebiliriz. Şifreli asma dolap kilitlerinin en güzel özelliklerinden bir tanesi yanınızda anahtar taşıma zorunluluğunu ortadan kaldırmasıdır çünkü 38 mm asma dolap kilidinin şifreli yapısı sayesinde daha rahat bir kullanıcı deneyimi yaşarsınız. Siz de eşyalarımın çalınmasını nasıl engellerim sorusuna cevap arıyorsanız çalınma engelleyici asma dolap kilidi tam size göre! 38 mm Şifreli Asma Dolap Kilidi Kullanım Alanları: 38mm asma çekmece dolap kilidini kullanabileceğiniz pek çok alan mevcuttur: Spor salonunda spor salonu asma dolap kilidi olarak Askerde asker dolabı asma kilidi, Seyahat zamanında bavulunuzu kilitleyip şifreli bavul kilidi olarak, Okul dolabınızı kilitleyip asma okul dolabı kilidi olarak ve çok daha fazla alanda kullanabilirsiniz. Şifreli Asma Çekmece Dolap Kilidi Özellikleri: -10,5 cm uzunluk -2 cm genişlik -5,08 cm asma yüksekliği -3 Kademeli şifreye sahiptir. Not: Şifreli bavul kasa kumbara kilidinin Gri ve siyah renkleri bulunmaktadır. Stok durumuna göre karışık renklerde gönderilecektir.
Geri Bildirim Ver