Genel Markalar Basınç Göstergeli Ayak Pompası Araba Bisiklet Motor Lastik Pompası

365,94 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (41)
9.1
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
431,29 TL
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
442,67 TL434,34 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
433,49 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
436,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Basınç Göstergeli Ayak Pompası Araba Bisiklet Motor Lastik Pompası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SepetinBurada Satıcı Ünvanı: MUHAMMED GÜRBÜZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Niğde Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4410249014
    Bu ürün SepetinBurada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Basınç Göstergeli Ayak Pompası Lastik Şişirme Pompası Yola çıkmadan önce gerekli kontrolleri yapmak gerekir. Hangi araç olursa olsun bu kontrollerin başında lastik kontrolü gelir. Eğer lastiğin havası yeterli değil ise yolculuk sırasında problem yaşayabilirsiniz. Lastiğinizin indiğini fark ettiğinizde en pratik şekilde lastik şişirmek için basınç göstergeli ayak pompasını kullanabilirsiniz. Pratik ayak pompası, basınç göstergesi sayesinde lastiğinizi ne kadar şişirdiğinizi görebilirsiniz bu sayede doğru hava basıncı ile yola çıkabilirsiniz. Basınçlı ayak pompası, sadece arabalarda kullanılmamaktadır. İçerisinden çıkan pompa uçları sayesind top şişirme pompası, ayaklı bisiklet şişirme pompası, motorsiklet şişirme pompası olarak da rahatlıkla kullanılabilir.. Ayaklı Lastik Şişirme Pompası Özellikleri: Ayaklı hava pompası tamamen ayakgücü ile çalışır. Araç lastiği şişirme, bisiklet lastiği şişirme, deniz yatağı şişirme ve balon gibi ürünleri şişirmeye yarar. Pratik ayak pompası dış yüzeyindeki sağlam metal gövdesi sayesinde uzun ömürlüdür. Ayaklı hava basma pompası üzerinde 5 cm çapında hava basınç göstergesi bulunmaktadır. Piston sistemiyle hava basıncı üreterek çalışır. Sahip olduğu 55 cm uzunluğundaki şişirme hortumu sayesinde rahat kullanım sağlar. Kullanılacak alana göre ayrı şişirme uclarına sahiptir. 100 psi lik hava basar ve 7 bar havabasıncı ile çalışır. Ayak Pompası ile Şişirme İşlemi Nasıl Yapılır: Şişirme hortumu supabını takıp mandalı kapatınız. Mandal kapalı konumda iken lastiğinize hava basar. Supab açık konumda iken lastik havası boşaltılır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver