9
Cam Silecek kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

rennway Oynar Başlıklı Çekçekli Teleskopik Cam Silme Aparatı

124,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

rennway Oynar Başlıklı Çekçekli Teleskopik Cam Silme Aparatı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GAT Shop Satıcı Ünvanı: ADNAN TOPÇU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8530224583
    Bu ürün GAT Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oynar Başlıklı Çekçekli Teleskopik Cam Silme Aparatı Oynar Başlıklı Çekçekli Teleskopik Cam Silme Aparatı Ev Işlerinde Yükünüzü Önemli Ölçüde Hafifletecek Mükemmel Bir Üründür! oynar Başlıklı Teleskobik Camsil Ile Artık Cam Silmek Son Derece Kolay! Bezli Oynar Başlıklı Teleskobik Camsil Ile Evinizdeki Işyerinizdeki Camları, Hem Bez Ile Hem De Camsil Özelliğiyle Kolayca Temizleyebilirsiniz. Böylece Camlarınız Çok Daha Kısa Sürede Kolayca Temizleyebilir Ve Zamanınız Size Kalır. Harika Tasarımı, Bezli Yapısı Ile Dışarıya Sarkmaya, Üşümeye, Düşme Riskine Son Verebilirsiniz. Ürün Özellikleri : - Zor Kirleri Kolayca Çözer. - Camınızı Çizmez. - Bir Ucu Çek Pas Bir Ucu bez. - Çift Taraflı Hareket Seçeneği Ile 180 Derece Hareket Sağlar. - Her Yere, Her Köşeye Ulaşabilir. - Hareket Butonları 7 Farklı Noktada Sabitlenebiliyor. - Alüminyum Alaşımlı Hafif Teleskopik Sap Ile Istenilen Uzunluğa Ayarlanabilir. - Uç Kısım Saptan Ayrılarak, Kısa Haliyle Elde Kullanılabilir. Döndürme Butonları - Hareket Butonuna (Push) Basılıyken Çeviriniz! - Dilediğiniz Açıya Geldiğinde Butonu Bırakınız. Ürün Ölçüleri Kapalı Hali :53 Cm Açık Hali : 86 Cm Temizleyici Kısmı :18 Cm Paket İçeriği - 1 Adet Oynar Başlıklı Çekçekli Teleskopik Cam Silme Aparatı Önemli Not : Stok Durumuna Göre Farklı Renk Gönderimi Yapılabilmektedir.ürün Markası: Bernami Xmlbayi.com.tr

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
Geri Bildirim Ver

Kullanışlı Oynar Başlıklı Çekçekli Cam Silme Aparatı

Camlar özellikle bahar aylarından yaz veya kışa geçerken yapılan temizlikler olurken kullanıcıların istek ve tercihlerine göre değişiklik gösteren ürünlerden oluşmaktadır. Cam silme aparatları mıknatıslı olarak üretilebilen ve camı çift taraflı olarak temizleyebilen ürünler olabilirken aynı zamanda teleskopik cam silme aparatları da pek çok kişi tarafından kullanılabilmektedir. Oynar başlıklı cam silme aparatı hem bez ile silinebilmesine hem de cam yüzeyinde kalan fazla suyun alınarak camda leke kalmasının engellenebildiği ürünlerden bir tanesidir. Çift etkiye sahip ürünler uzunlukları, bez kaliteleri ve diğer pek çok konuda farklılıklar yaşaması nedeniyle tercih edilirken aynı zamanda kullanım alanına göre bez büyüklüğüne göre de değişiklik gösterebilmektedir. Fiyatlandırma konusunda da uygun fiyatları ile dikkat çeken ürünler evlerden ofislere kadar çok sayıda alanda kullanılabilmektedir.

  • Silme ve kurulama
  • Teleskopik başlık
  • Portatif

Oynar Başlıklı Çekçekli Teleskopik Cam Silme Aparatı

Oynar Başlıklı Çekçekli Teleskopik Cam Silme Aparatı

Oynar başlıklı çekçekli teleskopik cam silme aparatı riskli olarak görülen cam temizliğinin güvenli şekilde yapılmasına olanak sağlamaktadır. Gerek evin içerisinde gerekse dışarısından yapılan cam temizliği yüksekte olması nedeniyle risk teşkil etmektedir. Cam temizliği yapmayı kolaylaştıran ürünlerden bir tanesi olan teleskopik çekçekli cam silme aparatı köşelerde de derinlemesine temizlik yapar. Temizlik sonrasında çekçeki sayesinde camda kalan nem ve ıslaklığında alınmasına yardımcı olan ürün bu sayede temizlik sırasında da leke bırakmaz. Uzunluğu ile temizliği kolaylaştıran ürün pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Mavi ve kırmızı tonlarda üretilen çekçekli teleskopik cam silme aparatı kullanıcıları tarafından yüksekte bulunan camlara ulaşabilmeyi kolaylaştırmaktadır. Kullanıcılar tarafından da büyük ilgi gören ürün uygun fiyatları sayesinde de tercih edilmektedir. Hafif ve kompakt yapısı sayesinde yorulmadan temizlik yapılmasına olanak sağlamaktadır.

Oynar Başlıklı Teleskopik Cam Silme Aparatı Özellikleri

Oynar Başlıklı Teleskopik Cam Silme Aparatı Özellikleri

Oynar başlıklı çekçekli teleskopik cam silme aparatı özellikleri üretim aşamalarında da değişiklik gösterebilmektedir. Kimi modellerde uzunluk ölçüleri çok yüksekte bulunan camlar için ideal olurken kimi modellerde uzunluk çok değişmemektedir. Camlarda yapılan temizliklerde kurulama işlemi tam olarak yapılmadığı durumlarda genel olarak camda su lekeleri kalabilmektedir. Kurulama yapılamayan camlarda ise çekçekler ile yapılan fazla suyun alınması su lekelerinin ve dalgalanmaların oluşmasını engellemektedir. Kullanıcılar camın konumuna ve temizliğine göre kurulama veya çekçek kullanabilir. Oynar Başlıklı Çekçekli Teleskopik Cam Silme Aparatı sdya7sdgqw24917 üzerinde çekçek bulunması nedeniyle temizlik sonrasında camda kalabilecek dalgalar veya lekelerin giderilmesi için de kullanılabilmektedir. Ayrıca ürünün sopa kısmının içinin boş olması temizlik işlemini bol su ile yapmak isteyen kullanıcılar için hortumların sopanın içine yerleştirilebilmesine de izin vermektedir.

Cam Silme Aparatı Yorumları ve Fiyatı

Cam Silme Aparatı Yorumları ve Fiyatı

Oynar başlıklı çekçekli teleskopik cam silme aparatı yorumları kullanıcıların kullanım alanlarına göre değişiklik gösterebilmektedir. Genel olarak ürünlerin kullanım kolaylığı, uzunluğu, çekçek ve bez kalitesi gibi konular yapılan yorumlar arasında önemli bir yere sahip olurken aynı zamanda fiyatları ile ilgili de çok sayıda yorum bulunabilmektedir. Oynar başlıklı çekçekli teleskopik cam silme aparatı kullananlar tarafından yapılan yorumlarda ürünlerin kalitelerine dikkat çekilmektedir. Kaliteleri ve fiyatları ile ilgili çok sayıda yorum bulunan Oynar başlıklı çekçekli teleskopik cam silme aparatı fiyatları da yorum almaktadır. Uygun fiyatları ile satışa sunulan ürünler pek çok kişi tarafından rahatlıkla tercih edilebilir. Oynar başlıklı çekçekli teleskopik cam silme aparatı satın almak için Trendyol'a göz atabilirsiniz.